Skocz do zawartości

Gry na PSN

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Figuś napisał, minimalne doładowanie to 20 PLN od początku istnienia PSN. Nawet zanim zakupisz to masz taką informację. Jak widać niektórzy dalej się dziwią.

• Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś grał wctą trylogię Dragon's Lair? Kusi bardzo z sentymentu tylko boję się jakości portu. Jak to będzie się prezentować na dużym ekranie UHD?

Opublikowano

Czy nie mając PS plusa w gierce PODRÓŻ będę mógł spotykać innych graczy ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Promocje wielkanocne dzisiaj na PSS wchodzą

Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 1
Opublikowano

Steam? a gdzie to jest na PS4, bo przypominam, że w takim dziale jesteśmy.

Ktoś grał w tę trylogię Dragon's Lair. Chcę to wziąć ze względu na sentyment ale jestem ciekaw portu. W necie mało opinii + wolę jednak z jakiegoś w miarę sprawdzonego źródła.

Opublikowano

Ja bym Dragon's Lair nie brał. Gdzieś grałem w wersję na przeglądarce i gdyby nie podpowiedzi, ginąłbym co 2-3 sekundy. A tu trylogia - trzy gry z ciągłym "skuciem", muszą dość mocno irytować. No chyba, że kiedyś ogrywałeś na automacie i wiesz co robić...

Opublikowano

skuch się nie boję bo grałem na amidze kiedyś i wiem ocb. Bardziej boję się jakości portu i jak to będzie banglać na 60 calach? Pasy na pół ekranu czy pixele jak ziemniaki?

Opublikowano

Sleeping Dogs za niecałe 19 zł mi się rzuciło w oczy, no i sporo gier za grosze na PS3. W związku z tym mam pytanie : jak to jest z tym pobieraniem przez Sony przynajmniej 20 zł za zakupy ? Powiedzmy, że mam w portfelu 30 zł, kupiłem na PSN gierkę za 6,25 zł, dostaję komunikat, że to za mało i transakcja się nie odbywa, czy jak ?

Opublikowano

Jak masz w portfelu 30 zł, to odejmą Ci 6 i będziesz miał 24 na koncie. 

Minimalnie musisz mieć 20 zł. Czyli, jakbyś kupił grę za złotówkę, a masz 0 na koncie. To pobiorą 20 zł i 19 Ci zostanie.

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe promo na PSS

Pokaż ukrytą zawartość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
  Pokaż ukrytą zawartość

Nowe promo :lapka:

Edytowane przez Figuś
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Zapytam tu, bo nie widzę odpowiedniego tematu, a chyba nie ma sensu zakładać topica gierki z problemem "technicznym". W każdym razie, jeśli ktoś uzna, że pytanie tu nie pasuje, niech przeniesie w odpowiednie miejsce.

Chodzi o drób pt. Oxenfree. Jakiś czas temu kupiłem sobie gierkę w promo i kilka dni temu się do niej dobrałem. "Grało" się fajnie przez około dwie godzinki i kiedy zobaczyłem na zegarze czas po północy, stwierdziłem że trzeba zakończyć partyjkę i iść lulu. No i tu pojawił się problem, bo chcąc wyjść do menu wyskakuje komunikat, że save jest corrupted i error 7. Bardzo się ucieszyłem, że rozgrywka poszła się kochać i trzeba zacząć od nowa. Przeszedłem więc na szybko wstęp, żeby zobaczyć czy będzie ta sama sytuacja. No i oczywiście znowu error, na szczęście tym razem poszło z dymem tylko kilka minut. Skasowałem więc zapisy, ale dalej to samo. Usunąłem i pobrałem grę ponownie i dalej błąd. No troszeczkę się zagotowałem. W sieci wiele nie znalazłem, ale może źle szukałem. Znalazłem tylko jakieś stare posty na reddicie, że ktoś tam miał podobne problemy, ale jakaś aktualizacja to naprawiła. U mnie w historii paczy jest info, że najnowsza aktualizacja gry jest. Ktoś miał podobnie albo wie ocb/co można zrobić? Nie chcę w to grać na telefonie, tym bardziej, że zapłaciłem już za wersję kąsolową.

Z góry dzięki za pomoc.

Tl;Dr - super indyk Oxenfree psuje sejwa - error code7. Plis chelp :(

Edytowane przez Luqat