Figuś 21 139 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Ta promocja już się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 To promo było do 1 Listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 28 minut temu, vip77 napisał: Dostałem maila od sony z kodem na 25% zniżki w sklepiku. Kiedyś już takie kody przysłali, sprawdźcie skrzynki. Ja mam zaznaczone zgody, a nic od nich nie dostaje. Zgłaszałem to kiedyś do supportu, gdzie podobno nawet to przekazywali do siedziby w UK, ale nic to nie pomogło. @Kyo kiedyś też miałeś ten problem jeżeli dobrze pamiętam. Pomogli Ci wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Tak, walczyłem chyba z tym dwa lata za czasów PS3. Na koniec jedna kobietka z infolinii powiedziała żebym założył osobne konto bo na moim "wszystko jest ok.", zapisał się na newslettera (z którego nawet email rejestracyjny nie przechodził) i złożył reklamację. Okazało się że zablokowane było kilkadziesiąt tysi kont - firma współpracująca leciała w (pipi)a. Emaile od sony przychodziły do zeszłego roku (ostatni mam z marca 2018) - znowu coś z(pipi)ali ale mam ich w dupie w sumie już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Styczniowa promocja wjechała. Sporo gier na przecenie. Nie ma ktoś zbędnego kodu na 10% co Sony ostatnio rozsyłało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Ważne były do 19 do 23:59, więc tylko na poprzednią wyprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 39 minut temu, bartiz napisał: Styczniowa promocja wjechała. Sporo gier na przecenie. Nie ma ktoś zbędnego kodu na 10% co Sony ostatnio rozsyłało? Imo nic ciekawego... Szczególnie na VR. Może Creed za 39 zł jak ogarnę jakieś wrażenia. Ktoś coś? @Kmiot Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 codzik przeconiony poniżej 200 stówek, także będzie kupowanko moze nawet na ps3 cos się kupi do przyjemnego trofikowania w święta Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 12 minut temu, oFi napisał: codzik przeconiony poniżej 200 stówek, także będzie kupowanko moze nawet na ps3 cos się kupi do przyjemnego trofikowania w święta No chyba nie wytrzymie i wezmę tego Coda bo pudełko dalej po 269. Do tego na eneba masz kody na 100zl po 82 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 15 minut temu, oFi napisał: moze nawet na ps3 cos się kupi do przyjemnego trofikowania w święta Ratchety są w promocji znowu, może tym razem wezmę All 4 One i Załogę Q. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 546 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Godzinę temu, marbel007 napisał: Imo nic ciekawego... Szczególnie na VR. Może Creed za 39 zł jak ogarnę jakieś wrażenia. Ktoś coś? @Kmiot Nope, nie grałem. Jest też BoxVR za 70zł, ale to według mnie wciąż za drogo, bo o ile mechanika gry jest całkiem-całkiem (pomijając zauważalny lag), to zawartości i "gry w grze" tam niewiele. Raw Data też w promocji, ale ta gra robi niezłe pierwsze wrażenie i potem odpuszcza, a pod koniec zaczyna nawet odrobinę nużyć. Tych co bardziej znanych to nie trzeba nikomu specjalnie przedstawiać, bo Astrobota, Mossa czy Superhota każdy powinien mieć już przetestowanego. Szkoda, że wciąż nie ma promocji na Beat Sabera, ale jak się zgarnia nagrodę dla najlepszej gry VR 2019 i regularnie zdobywa się miesięczny top sprzedażowy, to nie ma ku temu żadnych przesłanek. Poza tym kilka gierek VR, które nic mi nie mówią i zapewne są gatunkowymi popier'dółkami, które odważni mogą sprawdzać na własne ryzyko. Osobiście przeleciałem listę na szybko i póki co wrzuciłem tylko do koszyka (nie VRowe) God's Trigger, czyli wariację Hotline Miami. Ale czy kupię, to nie wiem. Zależy od nastroju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gianbuffon 11 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Czy ktoś ma ea access i orientuje się, czy mogę zakupić grę mając ją za darmo w abonamencie?Chciałbym kupić tę grę https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0006-CUSA08004_00-AWAYOUTEU0000000Przy cenie jest info, że mogę zaoszczędzić dodatkowe 48% dzięki ea access. Ja to rozumiem tak, że mogę kupić abonament na miesiąc i kupić grę za 30 zł i mieć na stałe. Jak to z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Nie kupisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gianbuffon 11 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Racja. Już ogarnąłem. Chodzi im o to, że kupując ea access zyskuję łącznie 100% zniżki, ale gra dostępna tylko przy aktywnym abonamencie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 6 godzin temu, bartiz napisał: No chyba nie wytrzymie i wezmę tego Coda bo pudełko dalej po 269. Do tego na eneba masz kody na 100zl po 82 Sprawdzone źródło? Kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Tak, przychodzą instant po kupieniu. Przy zamówieniu wpisz kod rabatowy lowcy5gier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Gra Nex Machina będzie kiedyś przeceniona? Nie uśmiecha mi się płacić pełnej ceny 84 zł. Tyle promocji było już na psstore a ten tytuł ciągle z niezmienioną ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Ja płaciłem pełną cenę na premierę i nie żałuję, mimo że powyżej "Normal" nie daję rady Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Bo jest warty nawet więcej. Generalnie bardzo mocna promocja, lepsza niż ta na święta. Nie chcę już sobie dobijać kupki wstydu, ale Civ 6 za bodajże 130 PLN kusi, do tego znowu Torchlight 2 na przecenie, Disney Afternoon za 20 PLN (mam chrapkę po ostatnich speedrunnerowych maratonach), znowu Plague Tale tanio, Ezio Collection, Judgement, Stellaris za 79 PLN, Megaman Collection, ech Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Pure Bladestone napisał: Gra Nex Machina będzie kiedyś przeceniona? Nie uśmiecha mi się płacić pełnej ceny 84 zł. Tyle promocji było już na psstore a ten tytuł ciągle z niezmienioną ceną. Pamiętam że w tym roku była już promka, można było kupić za 29zl Zresztą widzę że jest promka na amerykańskim psn: https://store.playstation.com/en-us/product/UP2575-CUSA05588_00-NEXMACHINAGAMEUS Edytowane 21 Grudnia 2019 przez REZOK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Nawet dwie https://pl.psprices.com/region-pl/game/1390233/nex-machina, ale nie ma co czekać na promo, bo jak każdy tytuł od Housemarque, NM jest warte pełnej ceny. 15 minut temu, Figuś napisał: mimo że powyżej "Normal" nie daję rady Na początku też nie dawałem, ale trening czyni mistrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 to jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 7 godzin temu, Square napisał: Na początku też nie dawałem, ale trening czyni mistrza Nie dostałem powiadomienia o cytowaniu Niestety nie mam w sobie tyle samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Jest teraz Little Nightmare w promocji za ~30zł. Complete Edition. Czy ktoś wie czy zawiera wszystkie DLC? W opisie jest mowa tylko o "Cośtam of the maw", którego nie ma na liście w trofeach... https://www.playstationtrophies.org/game/little-nightmares/trophies/ Czyli to jest sama podstawka z jakimiś DLC śmieciowymi czy z trzema dodatkowymi epizodami? Urwa jakie to nieprecyzyjne... Jak nie opisy z translatora, błędy w sortowaniu, filtrowaniu to takie kwiatki. Ten sklep Sony to wielkie G. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Patrz, a wystarczyło sprawdzić co to jest to "Cośtam of the maw" i byś wiedział, że to zestaw tych trzech dodatków https://littlenightmares.fandom.com/wiki/Secrets_of_the_Maw Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi