Skocz do zawartości

EUROBASKET 2013

Featured Replies

Opublikowano

Jestem na urlopie, więc miałem to szczęście, że oglądałem na żywca. Mało nie zhaftowałem się z emocji!:obama: Co do tego drukowania to w pierwszej chwili myślałem, że sędziowie "ryżują", ale jak jeszcze raz obejrzałem na spokojnie to wg mnie arbitrzy popełnili tylko jeden poważny błąd, a mianowicie jak wchodził ten najlepszy Japończyk na kosz to faulował go nie Kulig, który zadał mu najczystszą czapę w historii Mistrzostw Świata, a Slaughter. Tymczasem sędzia przypisał faul Kuligowi. Przy przechwycie Ponitki (druga kontrowersja) Chinol był faulowany nie przez niego, a przez chwilę wcześniej popychającego go Slaghtera, a tymczasem komentator Sobczyński zapowietrzył się strasznie. Nieważne z resztą. Ważne, że Polacy wyjaśnili żółtków i weszli do drugiej rundy. Brawo!!

• Odpowiedzi 342
  • Wyświetleń 47,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W polaczkowie pies z kulawą nogą nie interesuje się drugim najpopularniejszym sportem na świecie, to jest koszykówką, więc warto wspomnieć, że trwają Mistrzostwa Świata w Chinach, gdzie gramy i mamy b

• jeszcze taka ciekawostka:   Mateusz Ponitka drops the 3rd triple double in #EuroBasket history. Previous 2: Toni Kukoc, 1995: 15 PTS, 12 REB 11 AST Andrei Mandache, 2017: 14 PTS 10

Opublikowano
To co , z kim potencjalnie mierzymy się w półfinale przed meczem z USA?:banderas:
Rosja i Argentyna.
Opublikowano

Myślę, że raczej w stronę obsady sędziowskiej było skierowane. 

Opublikowano

jak na dobrostan naszego basketu i fakt, że awansowali po 52 latach na MŚ, to super wyglądały te dwa spotkania. Mam nadzieje, że zrobią niespodziankę i do ćwierćfinału awansują.

Opublikowano

Planowe zwyciestwo z WKS i w 1/8 zagramy z Rosją, Argentyną i zwycięzcą meczu Chiny-Wenezuela.

Opublikowano
  • Autor

Teraz jak odpadną to będzie strasznie szkoda, oby dali czadu.

Opublikowano
Teraz jak odpadną to będzie strasznie szkoda, oby dali czadu.
Wystarczy, że pokonają Sowietów i są w ósemce.
Opublikowano

Szacun w chuy. Jak widziałem, że gramy z Ruskimi i Argentyną to byłem pewien, że dostaniemy po mordzie, a tu taka heca. Oby tylko terminarz dopisał i lecimy dalej :banderas: Brawo chłopaki:flag_of_truce::thanks:

Opublikowano

Teraz tylko Argentyna pyknie Wenezuele i mamy 1/4, przed turniejem ciekawe jaki kurs na to był.

Opublikowano
Teraz, ścierpła mi noga napisał:

Gortat pewnie ma biegunkę, ciekawe co głupiego znów naskrobie.

ON GRAŁ W FINAŁACH NBA A NIE, ŻE AWANSOWAŁ JESZCZE NAWET NIE DO KOŃCA DO RAPTEM 1/4!!

200w.webp?cid=790b76112af9294fe11b048071