Skocz do zawartości

EUROBASKET 2013

Featured Replies

• Odpowiedzi 342
  • Wyświetleń 47,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W polaczkowie pies z kulawą nogą nie interesuje się drugim najpopularniejszym sportem na świecie, to jest koszykówką, więc warto wspomnieć, że trwają Mistrzostwa Świata w Chinach, gdzie gramy i mamy b

• jeszcze taka ciekawostka:   Mateusz Ponitka drops the 3rd triple double in #EuroBasket history. Previous 2: Toni Kukoc, 1995: 15 PTS, 12 REB 11 AST Andrei Mandache, 2017: 14 PTS 10

Opublikowano
  • Autor

Było wiadome, że Słowenia się obudzi, a nam się zesra, ale trzeba to przełamać i wrócić do równej gry.

Opublikowano

Tylko po co tak ceglić te 3 jak nic nie siedzi :whyyy:

grają jak Finlandia z Hiszpanią

Edytowane przez BRY@N

Opublikowano
Just now, BRY@N said:

Tylko po co tak ceglić te 3 jak nic nie siedzi :whyyy:

Nie slyszales spaniałych komentatorów? Kto nie rzuca ten nie trafia. 

Zbroje obsrane, przegramy 10+...

Opublikowano

Już są osrani. No kur wa mać, widzieliście coś takiego? W 8 minut roztrwonić taka przewagę. To się nie zdarza na takim poziomie. 3 - 21 w kwarcie!

Opublikowano

Co oni w Lechu Poznań wszyscy grają? Dawno nie widziałem takiego obsrania, bez kitu.

Opublikowano

Mental padł i zapomnieli jak się gra i przeprowadza jakieś składne akcje. Takiego przestoju po tak dużej przewadze chyba nigdy w życiu nie widziałem. Goście nawet osobistych nie mogą rzucić :/ W Słowenii to będzie historyczny mecz jak u nas Norwegia za Wenty. 

Opublikowano
  • Autor

No psycha siadła, mocno zaszkodził tym.

Opublikowano

CHUJ MI W DUPĘ CO GRAJĄ

Opublikowano

Ponitka jebany Curry :banderas: