Opublikowano 14 września 20222 l Autor Było wiadome, że Słowenia się obudzi, a nam się zesra, ale trzeba to przełamać i wrócić do równej gry.
Opublikowano 14 września 20222 l Jak tak można roztrwonić przewagę? To wie tylko Polska Odpalanie debilnych trojczyn przez ręce.
Opublikowano 14 września 20222 l Tylko po co tak ceglić te 3 jak nic nie siedzi grają jak Finlandia z Hiszpanią Edytowane 14 września 20222 l przez BRY@N
Opublikowano 14 września 20222 l Just now, BRY@N said: Tylko po co tak ceglić te 3 jak nic nie siedzi Nie slyszales spaniałych komentatorów? Kto nie rzuca ten nie trafia. Zbroje obsrane, przegramy 10+...
Opublikowano 14 września 20222 l Już są osrani. No kur wa mać, widzieliście coś takiego? W 8 minut roztrwonić taka przewagę. To się nie zdarza na takim poziomie. 3 - 21 w kwarcie!
Opublikowano 14 września 20222 l Co oni w Lechu Poznań wszyscy grają? Dawno nie widziałem takiego obsrania, bez kitu.
Opublikowano 14 września 20222 l Mental padł i zapomnieli jak się gra i przeprowadza jakieś składne akcje. Takiego przestoju po tak dużej przewadze chyba nigdy w życiu nie widziałem. Goście nawet osobistych nie mogą rzucić W Słowenii to będzie historyczny mecz jak u nas Norwegia za Wenty.
Opublikowano 14 września 20222 l No ja pierdolę, czemu oni nie trafiają tych osobistych, ręce opadają.