Opublikowano 14 września 20222 l Autor Ponitka i Sokołowski walką utrzymali nas przy życiu. Slaughter odpalił w ostatniej chwili.
Opublikowano 14 września 20222 l 3 minutes ago, BRY@N said: No już chyba nie da się tego zjebać Potrzymaj im piwo
Opublikowano 14 września 20222 l Wyszedłem sie odlać a tu 3 pkty przewagi zostały. O co tu kur chodzi?
Opublikowano 14 września 20222 l Przeszli do historii. Jestem mokry. Dawno się tak nie cieszyłem z sukcesu polskich sportowców. Niesamowite. Coś pięknego.
Opublikowano 14 września 20222 l Autor Jest pięknie. Gurwa, jak można zagrać taki mecz jak z Finlandią i dojść do półfinału. Mózg rozjebany.
Opublikowano 14 września 20222 l Szkoda, że meczu nie było w otwartym kanale Ponitka to jest przekocur. Jesteśmy w strefie medalowej <3
Opublikowano 14 września 20222 l Coś wspaniałego!! Szkoda ze nie było w otwartm kanale dla promocji kosza. Ciężko będzie zasnąć. Dwa mecze przed nami. Gramy o medal! Nie wierzę
Opublikowano 14 września 20222 l Ależ dobrze było olać dzisiaj LM dla tego meczu. To co z Sohanem w składzie ruszymy po medal na IO ?
Opublikowano 14 września 20222 l W sumie jak by zagrali cały mecz jak dwie pierwsze kwarty to Francja jak najbardziej do przejści
Opublikowano 14 września 20222 l 6 minut temu, karmaster napisał: Ależ dobrze było olać dzisiaj LM dla tego meczu. To co z Sohanem w składzie ruszymy po medal na IO ? Jeszcze trzeba Brogdona ogarnąć na PG
Opublikowano 14 września 20222 l jeszcze taka ciekawostka: Mateusz Ponitka drops the 3rd triple double in #EuroBasket history. Previous 2: Toni Kukoc, 1995: 15 PTS, 12 REB 11 AST Andrei Mandache, 2017: 14 PTS 10 REB 11 AST
Opublikowano 14 września 20222 l Autor Inna ciekawostka, byliśmy jedynym zespołem w ćwierćfinałach bez zawodnika w NBA.