Bartg 5 529 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Zapewne dlatego, że jest to nasza liga i dużo ludzi się identyfikuję z konkrektnymi klubami Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Dziś repra odmieniona, trójki wchodzą, pięknie jest! Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Było, druga kwarta w normie - straty, beznadziejne rzuty Lampego z obrotu ze skrzydla, w obronie kupa. Cytuj
agst 138 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 K... wystraczyło, żeby Gortat i Lampe trafili wszystkie swoje rzuty osobiste i byśmy wygrali. Szkoda tego meczu, Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Gortat MVP XDDDDDDD Żenada, żenada, żenada. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Buhehehe to by było na tyle, można wrócić do codzienności i nie oglądać dalej. Wielkie gwiazdki kur*a, Lampe (porzypominam super gwiazda z FC Barcelona) nie potrafi trafic wolnego, konczy mecz 6/19, Gortat 2/7 totalnie bez podań, naprawdę nikt tam nie zauważył do tej pory, że Gortat NIE UMIE grać tyłem do kosza i nigdy nie będzie umiał ? Ale po co pick&rolla zagrac jakiegokolwiek z Gortatem. Cytuj
agst 138 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) Wielkie gwiazdki kur*a, Lampe (porzypominam super gwiazda z FC Barcelona) nie potrafi trafic wolnego, konczy mecz 6/19, Gortat 2/7 totalnie bez podań, naprawdę nikt tam nie zauważył do tej pory, że Gortat NIE UMIE grać tyłem do kosza i nigdy nie będzie umiał ? Ale po co pick&rolla zagrac jakiegokolwiek z Gortatem. Kilka razy próbowali zagrać pick&rolla, ale Czesi nawet nieźle bronili... Inna sprawa to te wolne - tam przegraliśmy mecz. A i (pipi)owe przekazania w obronie też nie pomogły. Edytowane 5 września 2013 przez agst Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Polska wygra ten Eurobasket, zobaczycie. Oczywiście będę oglądał. Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) Im lepszy skład, tym gorszy wynik PS. Nic się nie stao! :D Edytowane 5 września 2013 przez [InSaNe] Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Dobrego pick&rolla nie da sie obronic, no ale czego oczekiwac jak mamy szubarge i koszarka na rozegraniu. CZemu Ignerski zszedł z parkietu po serii chyba 9 pktów z rzędu nie wiem, dobrze, że Lampe wszedł przegrać nam ten mecz. Najlepsza dwójka pod koszem w EU my ass, pokarał nas jak dzieci Vesely, które ma średnie z 2 sezonów w NBA na poziomie 3 pkt i 3 zb Od razu mi się kojarzy Euro 2012 - dobre losowanie grupy, dobrze przygotowania, atmosfera w druzynie, analizy jakie to my mamy mocne niektore pozycje, potem mecz otwarcia, mecz o zycie i mecz o honor, tylko ze tu beda jeszcze 3 mecze o honor. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 EUROPADACZKA 2013 Rzuty osobiste to oni mieli na wuefie ? Ale nie ma się co załamywać, w meczach z Hiszpanią i gospodarzami na pewno odrobimy straty. Szkoda, że to nie MŚ, bo USA by się przydało na przełamanie. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) kÓrwa jak patrze na Koszarka, Szubargę i Ignera to mnie krew zalewa. Ostatni chociaż dobrze dziś rzucał ale co z tego jak to techniczne gÓwno które w obronie nic nie gra (serio difens plecami?SERIO)?Najlepszym asem jest i tak bezapelacyjnie Koszarek. Kórwa jak on kaleczy tę grę to aż śmieszne. Rozgrywający który rozegrać nie umie, piłka parzy, cały czas jeden ruch a w dodatku gra jakby był ślepy. Zapomniałem powiedzieć, że do kosza trafi jak mu drabinę podstawią. Z tego kÓrwa gamonia już i tak nic nie będzie to już lepiej niech Kelati rozgrywa. Bo co nam po Lampe i Gokarcie (i tak gra bagno) jak nikt im nie poda.I TAK NAJWIEKSZA BEKA Z PISMAKÓW"NAJSILNIEJSZA REPRA DAMY RADE" "GOKART GRA WYGRAMY" "POLISZ HAMER WRESZCIE PORZUCIŁ FOCHA I ZASZCZYCI POLSKA REPRE SWOJA OSOBO WYJDZIEMY Z GRUPY EUROBASKET NASZ - SZANSA NA BRAZ"Kreciki nas rozje.bały. Weselny który rzucać nie umie robi z nami co chce. O braku pomysłu na grę to już w ogóle nie wspomnę. Edytowane 5 września 2013 przez asfalt Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Koszmarek jest dobry - dostaje piłkę, przebiega połowę, potem klepie tak z 3-4 razy łapie piłkę, stoi, a potem panika Komu ją oddać Komiczne. Innym wariantem jest klepanie będąc odwróconym d. do kosza Poziom Euroligowy! Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Też uważam, że największy problem nasz to rozgrywający na poziomie 4 ligi rumuńskiej, którego główna rola to kozłowanie za połowę i przekazywanie piłki dalej, tak to i ja mógłbym grać bo umiem kozłować i podawać. Może i mamy na papierze (zupełnie jak nasi piłkarze) dobrych wysokich, ale nie od dzis wiadomo, że bez dobrych podań to i Dwight Howard nie daje rady. Jak się spodziewałem taktyka live by a 3 die by a 3 nas pognębi. Ale resztę meczów zagrają na luzie to będzie lepiej, spadniej z nich presja :potter: Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Mecz o punkty mecz o wszystko mecz o honor ... wait gdzies to juz widzialem xD Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 (edytowane) Ziebaueś, najpierw jest mecz otwarcia. Mecz o punkty to będzie z Hiszpanią. O jakiekolwiek. Edytowane 5 września 2013 przez Tokar Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Przecież każdy mecz jest o punkty. W przypadku przegranej jest aż 1. To dobry system bo przynajmniej zawsze można powiedzieć, że wyjeżdżamy z punktami w przeciwieństwie do repry w piłce ;D Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 No ale jednak z technicznego punkt widzenia możliwe jest przegranie meczu do 0. Damy radę ? Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Osiągnięcia Chorwatów z Hiszpanią, czyli 3 pkty w kwarcie raczej nie przebijemy. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 CO ZA MECZ! Slowency pieknie to rozegrali, az chce sie grac. jutro ide porzucac, nie ma bata. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Brawo Słowenia, piękny mecz I daje nam nadzieję na awans xD Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 5 września 2013 Autor Opublikowano 5 września 2013 (pipi)a, nie chce mi się o tym gadać nawet, naprawdę w nich wierzyłem i myślałem, że wywalczymy awans do MŚ. Lampe i Gortat są rzekomo najlepszym podkoszowym duetem tuch mistrzostw. No to już Czesi i Gruzaki pokazali, że jednak nie. No i nie da się ukryć, mamy tragicznych rozgrywających. Nie wiem nawet, czy nie najgorszych na turnieju. Jakiś pozytyw na razie ? Ponitka. No ten chłopak to istna bomba energii na boisku, popełnia błędy, ale jest po prostu wszędzie, wręcz gryzie parkiet. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Wygląda na to, że we wszystkich analizach przed turniejem pomylono się w tym, że to my jesteśmy outsiderem grupy, a nie Czesi czy Gruzini Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Pompowanie przez media. Lampe jeszcze coś tam pokazuje ale naprawdę Gokart ma być liderem?1. Typ już nie istnieje w TRAGICZNYM suns 2. większość punktów to był wynik pracy Nasha 3. Zadziera nosa 4. Focha (vide ubezpieczenie z NBA) 5. Gra bagno (po prostu bez innych dobrych zawodników typ nie istnieje) 6. ma 213 i nie potrafi skakać? Średnia skoku dosiężnego u niego to jakieś2 centy. Typ od Orlando zapomniał co znczy DIFENS.Szczerze mówiąc dla mnie pozbycie sie MG byłoby tylko na plus. Typ jest wartościowy tylko jeśli chodzi o młodzików.Typ może być podręcznikowym przykładem jak sodówa spier.doli karierę. Wymieniłbym Żyda na każdego z 93' (Karnowski, Ponitka, Niedźwiedzki) który mimo, że nic sobą nie reprezentuje to chociaż wie o co chodzi! I chÓj mnie obchodzi, że Bonitko, czy Niedźwiedź to nie ta pozycja - i tak są lepsi Edytowane 6 września 2013 przez asfalt Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 6 września 2013 Autor Opublikowano 6 września 2013 Karnowski daje radę, a jego występy na tym Eurobaskecie może nie byłyby hitem, ale zaprocentowałyby na przyszłość. Oprócz padliny Gortata nie da się zauważyć słabej gry Waczyńskiego w obronie. Łysy z Czech wsunął mu wczoraj w końcówce 2 tróje i zbiórkę w ataku. W meczu z Gruzem też jakiś chłop wbiegł mu 2 razy za plecy. No i pchają go na boisku jak lalkę. Ten typ w ogóle był kiedyś na siłowni ? Przecież on od dwóch lat wygląda tak samo... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi