asfalt 439 Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 (edytowane) A ja myślałem, że z wszechobecnego drewna i gwiazdorstwa. Chyba inny eurobasket oglądamy. Edytowane 10 września 2013 przez asfalt 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 10 września 2013 Autor Opublikowano 10 września 2013 W meczach przygotowawczych nie było drewna, głowy był zimne to i lepiej to wyglądało. A gwiazdorstwo to swoją drogą. Jak widzę ten tępy ryj Lampego po niecelnym osobistym to mnie krew zalewa. Ustanie, zakozłuje, pyerdolnie i odchodzi gdzieś w tył zanim piłka do kosza doleci. Tak się osobistych nie rzuca, no chyba, że na streetballu. 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 18 września 2013 Autor Opublikowano 18 września 2013 Ogląda ktoś jeszcze Eurobasket, czy tylko GTAV katujecie ? zaraz odpadnie Słowenia i bardzo dobrze, bo nie mogę patrzeć na ich próby wymuszania fauli. Kibicuję Francji, więc wszystko idzie zgodnie z planem. Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Zaczynamy kolejny Eurobasket. Dziś mecz ze Słowenią. Grupa trudna, jak myślicie - uda się ugrać coś w tegorocznych ME? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2017 Młody zespół, ale waleczny, może być ciekawie, choć grupa naprawdę wymagająca. Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Jak najmniej Hrycaniuka na boisku i powinno być dobrze :D Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Do przerwy jest 46 - 53 dla Słowenii. Podobno znowu Hrycaniuk daje swoje popisy :D Śledzę livescore w robocie. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2017 Ja oglądam w robocie na sport.tvp.pl, baty od Słowenii na inaugurację. Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Gruzja wygrała z Litwą, a Finlandia w dogrywce z Francją ;] Ten drugi super się oglądało. Polska będzie miała w niedzielę trudną przeprawę z Finami, grającymi przy pełnej hali. Edytowane 31 sierpnia 2017 przez [InSaNe] Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Co za zje/by, 9 punktów przewagi na minutę przed końcem i dogrywka xD Jeszcze bambo się zepsuł Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Ogląda Ktoś? :) Na 1 min 20s przed końcem 7 punktów przewagi i łajzy roztrwoniły łajzy przewagę :D Mamy dogrywkę. Ręce opadają. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Błędy że szkoda gadać. Przegrali wygrany mecz. Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 (edytowane) Jak się wygrywa w ost. kwarcie 10-cioma punktami, to jest to praktycznie nie do odrobienia, a oni stracili 9 w czasie ostatniej minuty. Polak potrafi. EDYTA: Kur.wa co za łajzy. A już ostatnia akcja przepełniła czarę goryczy. Edytowane 3 września 2017 przez [InSaNe] Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 No mają chłopaki mentalność zwycięzców. Ja bym się podczas przerwy nie mógł skupić, gdyby trener tak komicznie skrzeczał Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 3 września 2017 Opublikowano 3 września 2017 Końcówkę tego meczu powinni pokazywać na treningach jako przykład jak nie można grać. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 września 2017 Autor Opublikowano 3 września 2017 Dobrze, że nie miałem jak tego oglądać. Cytuj
Gran2 0 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 Szczerze mówiąc, wydaje mi się, że amatorska drużyna nie dałaby sobie minute przed roztrwonić taka przewagę. Przecież przy ostatniej piłce wystarczyło miec ją w ręce, a finowie i tak musieli faulować... ale nie, trzeba było podac im do ręki i czekac na wsad. W lidze uznano by to za idealny przykład korupcji :) Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 Ale co ten młody Fin napierda lał. 213cm a szybki jak niski szkydłowy. Mega rzut wysokim łukiem z półdych, trójki, wjazdy, paki, zbiórki, bloki, a to wsio w wieku 20 lat. Będę mu się bacznie przyglądał w szykago w tym roku. Taki mix Dirka i Anthony Davisa. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 4 września 2017 Autor Opublikowano 4 września 2017 Właśnie, Karnowski mógłby trochę bardziej atletyczny zrobić. Wygląda cały czas tak samo wieprzowo i ciężko jak jeszcze sam się z nim przepychałem. Gortat to samo stwierdził kiedyś i mówił, że nie będzie dla niego miejsca w NBA dopóki tego nie poprawi. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 4 września 2017 Opublikowano 4 września 2017 No tak i nie bo pytanie ile będzie miał do zaoferowania jak straci te swoje mięso i taran move. Gość od zawsze był wielki, ciężki i z lekką nadwagą. Na tym opierał swój styl gry od gnoja. No zobaczym lub nie bo chyba nie spieszno mu to zrzucić. ps obrona p'n'r w jego wykonaniu to dramat, właśnie przez te wone ruchy. No niebardzo to wygląda we współczesnej, szybkiej koszykówce opartej na trójkach i częstych switchach. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 4 września 2017 Autor Opublikowano 4 września 2017 No jak trafi na drugi taran pod koszem, co gorsza, silniejszy, to się odbija i traci piłkę, wali fiflaka w obręcz, albo niecelnie podaje, próbując oddać piłkę. No, ale potencjał chłop ma, nie twierdzę, że to ogórek. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 17 września 2017 Autor Opublikowano 17 września 2017 (edytowane) Finał dostarcza, emocje do ostatnich minut. Bałkańska walka w dobrym stylu. No i Słowenia mistrzem. Ciekawie, bo nie przegraliśmy z nimi dużo, a jak graliśmy swoje i nez głupot to nawet jak równy z równym. Edytowane 17 września 2017 przez krupek Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 (edytowane) W polaczkowie pies z kulawą nogą nie interesuje się drugim najpopularniejszym sportem na świecie, to jest koszykówką, więc warto wspomnieć, że trwają Mistrzostwa Świata w Chinach, gdzie gramy i mamy bilans 2-0, wygrywając dziś z gospodarzami w pełnej hali, przy drukujących wynik sędziach. Co więcej, "wychodzimy" z grupy. https://polskikosz.pl/chiny-2019-wielkie-zwyciestwo-polakow-chiny-pokonane/?fbclid=IwAR1iG9rin-ueA9CMfHm1N6pRTPhS4LxGG75xDA7OnDIL1sVZlj6JY4yeZGg Edytowane 2 września 2019 przez [InSaNe] 4 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 Jakbym mieszkał w bydgoszczy to też bym myślał, że nikt się tym sportem nie interesuje xd Wspaniały Toruń jak grał w finale PlaJOff, to biletów nie mogłem dostać ;( 1 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 Fajnie, że wygrali tę wojnę nerwów, szczególnie że wałowanie w końcówce regularnego czasu było już mocno bezczelne. No ale poziom to chyba jednak nie był najwyższy. Jedyni i drudzy mocno się motali, pełno strat, fauli w ataku, błędów kroków. Długimi minutami nic nie wpadało po jednej ani drugiej stronie, a skuteczność osobistych była chyba sporo poniżej 50% No ale przynajmniej w tej dyscyplinie polska drużyna wykorzystuje rozlosowanie do grupy śmiechu. Uznaniowość tego co jest, a co nie jest przewinieniem w walce pod koszem jest jeszcze bardziej randomowa niż w ręcznej xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi