Kosmos 2 748 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Dziś premiera sequela świetnej strategii. Grał ktoś już? Jak wrażenia? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Wrażenia pozytywne gram od 2 dni . Nie spodziewałem się iż rome mi się tak spodoba. Troszkę kłopotów z optymalizacją ale po pierwszym patchu wczoraj znacznie lepiej. Przed patchem grałem na high a teraz na ekstremalnych bez zacięcia Minus dla mnie na razie tylko jeden. Za długo czekam na swoją kolej po zakończeniu tury. Tych frakcji jest tyle że nawet w cywilizacji 5 - 2 razy krócej się czekało Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Bardzo nierówny tytuł. Kupa uproszczeń, niezłe pomysły przeplatane z debilizmami wymyslonymi przez jakiegos retarda ( ruch armii tylko z genkiem np ). Szczerze mowiąc nie potrafie odpowiedzieć czy to dobra gra czy zła ..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi