Nafciarz 0 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Witam. Może znajdzie się jakaś dobra dusza która poświęci 15 minut swojego cennego czasu i pomoże mi wbić platynę w Most Wanted? Chodzi mi o trofea "To nic osobistego" i "Niestandardowe wyposażenie".W razie czego zapraszam PSN: pyskaty_sqrviel Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 5 listopada 2013 Opublikowano 5 listopada 2013 Dołączam się do pytanka. Właśnie zacząłem gierę i chętnie wbiję multi. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Kurde serio nikt? : ) Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Ja moge jutro. Tak kolo 16 pasuje. Id luk248 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 25 listopada 2013 Opublikowano 25 listopada 2013 Chodzi mi o trofea "To nic osobistego" i "Niestandardowe wyposażenie". Jak zawsze jestem chętny, aby pomóc w jakiejś grze, którą mam to jak widzę prośby o takie pierdoły, to autentycznie mi się odechciewa. Wszystkie trofiki w MW wpadają same przecież, bez żadnych ustawek. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 26 listopada 2013 Opublikowano 26 listopada 2013 Serio ? Niedawno zacząłem grę i wydawało mi się, że widziałem trofea typu "wyeliminuj kogoś ze swojej listy znajomych w wyścigu" czy "zagraj z x liczbą znajomych z listy". Chyba, że mi się giery pomyliły. _____________________________ Luk, mogę codziennie, ale koło 19. Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Zazwyczaj takie rzeczy zajmują sporo czasu , to napisze z wyprzedzeniem. Poszukuje 6 osób które dadzą sie przeskoczyć na lotnisku. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 8 lutego 2014 Opublikowano 8 lutego 2014 Ja chętnie bym pomógł, ale dałem sobie spokój z online jak trzeba bylo zassać 2GB łatkę Teraz to pewnie jeszcze więcej do ściągania jest. Jeżeli jednak będzie Ci kogoś brakowało to możliwe, że pomogę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi