Pure Bladestone 151 Opublikowano 16 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 Drugi trailer bardzo dobry, lepszy od pierwszego. Dobra muzyka, podoba mi się też Rachel McAdams w zwyczajnym wydaniu. Postać Farrella wydaje się być tajemnicza. Najmocniej liczę na grubą intrygę z bardziej satysfakcjonującym finałem niż w 1 sezonie. Generalnie to trzeba trzymać kciuki za ten serial, bo na rynku kryminałów nic nie może się równać potencjałem jaki drzemie w tej marce. Tym bardziej, że zmęczenie materiału nie grozi TD, bo jak wiadomo każdy sezon = nowa historia i nowa nadzieja na mocarny kryminał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Najmocniej liczę na grubą intrygę z bardziej satysfakcjonującym finałem niż w 1 sezonie. Generalnie to trzeba trzymać kciuki za ten serial, bo na rynku kryminałów nic nie może się równać potencjałem jaki drzemie w tej marce. Tym bardziej, że zmęczenie materiału nie grozi TD, bo jak wiadomo każdy sezon = nowa historia i nowa nadzieja na mocarny kryminał. Pierwsze recenzje nie napawają optymizmem. Na metacritic drugi sezon może się poszczycić średnią na poziomie 63. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 14 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2015 Nie drugi sezon, tylko sam jego pierwszy odcinek. No ale nie wiem co tak słabo, pewnie recenzowali ludzie, co im nie pasuje, że nie ma dalej przygód Harrelsona i McConauhgeya. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Pierwszy sezon też (dla mnie) średnio się zaczął, potem było coraz lepiej. Liczę ciągle, że tym razem aż 4 główne postacie zwiastują ciekawy scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 20 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2015 (edytowane) w poniedzialek o 22. sie przekonamy. Zaczynam sie niecierpliwic. Edytowane 20 czerwca 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 Dzis o 3 na HBO już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2015 (edytowane) istotnie- zaprogramowane, dzieki za cynk. Wychodzi na to, ze polska premiera razem z hamburgerowa jest- spoko, szacun dla HBO ze nie traktuja nas jak trzeciego swiata jakiegos. Edytowane 21 czerwca 2015 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 http://www.hbogo.pl/content/true-detective-ii.-1--1873436559 Pierwszy odcinek już do obejrzenia dla wszystkich na hbogo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 A jakby komuś nie podpasywało Intro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 no ja juz obejrzalem i mi sie podobalo. czuje ze bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Od samego intra (z genialnym utworem trzeba dodać) mnie pochłonęło i choć raczej pierwszego sezonu nie przebije, tak myślę, że będzie syto. Oprócz babsztyla, który mnie wkur.wia już, no cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 będzie to inny sezon zupełnie, ale już pierwszy odcinek jest lepszy niż wszyscy myśleli patrząc np na metacritic. jak oglądałem to odrazu przypomniał mi się Mulholland Drive od Lyncha, co jest chyba dobrym sygnałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Wydaje mi się że niskie oceny są spowodowane tym że sezon nr 2 nie jest sezonem nr 1 i tyle. Po pierwszym odcinku wiem że będę oglądał co tydzień ! Same postacie jakieś takie surowsze i wyraziste, a historia dużo nie zdradza jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Alicja bahleda colin curus farell zajebisty. Coś czuję, że nawywija. Bardzo dobrze sezon się zaczął. 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 (edytowane) Pierwszy odcinek nastawił mnie bardzo pozytywnie, mimo sceptycznego podejscia przed obejrzeniem. Muza i zdjęcia świetne, postaci odpowiednio popie.rdolone, a farel mimo obaw bardzo spoko. No i dupeczki dobre. Edytowane 22 czerwca 2015 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Dobra recenzja na podstawie 3 odcinków. http://www.serialowa.pl/100930/detektyw-2x01-03-najmniej-ulubione-zycie/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 jak dla mnie rowniez pierwszy odcinek ok. Kalifornia odpowiednio pokazana tez ma swoj klimat, dodatkowo konkretnie podbijany przez muze. W Colina od poczatku wierzylem (jakos goscia lubie, chyba od czasu Miami Vice), wieksze obawy mialem co do Vince'a, ale poki co tez jakos daje rade (zreszta po metamorfozie Mafiu trudno go skreslac z gory). Laski git (dziewczyna goscia z drogowki zarzadzila konkretnie, do tego towarzyszka burmistrza oraz ta co zaszalala kabrioletem na autostradzie tez spoko, plus Rachel, ktora zdecydowanie ma cos w sobie)- milo popatrzec. Jedyne moje zastrzezenie, to bardzo duzo watkow naraz- z czasem moze byc troche ciezko to ogarnac, a nie chce mi sie po kilka razy ogladac rozkminiajac po kawalku (ale tez jesli sie ladnie posplata wszystko na koniec w jedna calosc, to i efekt moze byc tym lepszy). Podsumowujac, jedynke oczywiscie ciezko bedzie przebic, ale jest dobrze- czekam z niecierpliwoscia na kolejne odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 (edytowane) Od samego intra (z genialnym utworem trzeba dodać) mnie pochłonęło i choć raczej pierwszego sezonu nie przebije, tak myślę, że będzie syto. Oprócz babsztyla, który mnie wkur.wia już, no cóż. ale rozi Pie.rdolisz, Rachel jedna z lepszych du.peczek. bardzo mi się podobało jak wypasała krowy z Benem affleckiem w ostatnim filmie terrence'a malicka. sam odcinek super, a Colin pomimo obaw niektórych dał radę. ten gnojek asspen to ma pewnie psyche zrytą do końca życia . Edytowane 22 czerwca 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 No wpieniają mnie serialowe małpy, nic nie poradzę Może jeszcze zmienię podejście, zobaczymy. Postać Woodrugha rozgurwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 (edytowane) ta dupeczka tego kolesia z drogowki to Adria Arjona super fajna jest Edytowane 23 czerwca 2015 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Impotent z drogówki na plus. Colin przesadzony. Dupeczka neutralna. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek bo ciekawe jak wypadnie ich zderzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 23 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2015 Dobry początek drugiego sezonu, wszystkie główne postacie intrygujące i na plus oprócz Vaughna który na razie jest nijaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 W scenie gdzie pand drogówka rozmawia o urlopie ze swoim zwierzchnikiem pada parę tekstów o Black Mountain. Ktoś się orientuje czy dotyczy to się realnego zdarzenia czy raczej jest to wymysł filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 ale to będzie mocny sezon coś czuje. podejrzewam, że będą zagłębiać się w mroczne zakątki ludzkiego psyche bo seksualność i jej "zaburzenia" no i kto wie może z nienacka żeby było połączenie z pierwszym sezonem jakiś devil worship połączony z orgiami niczym w "oczach szeroko zamkniętych". no mega potencjał ma ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi