Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 4 minuty temu, ragus napisał: od razu widać, że tym razem chcą trochę bezpieczniej to rozegrać no i na plus brak trzech bohaterów bo jakoś kompletnie nie siadło to w poprzednim sezonie
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Idealny przykład jak zawiesić poprzeczke ponad stan i tylko liczyć na cud przy kolejnym sezonie zeby przynajmniej dorastał do pięt. Ni chuya panie. Pan Matiu zaorał. Edytowane 27 sierpnia 20186 l przez II KoBik II
Opublikowano 12 października 20186 l Premiera nowego sezonu już 13. stycznia. https://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Poznajcie+bohaterów+trzeciego+sezonu+"Detektywa"-130287 Szykują się niezłe powroty w przyszłym roku. Detektyw, mindhunter, mr robot, stranger things, dark
Opublikowano 11 grudnia 20186 l Gorzej niż w drugim sezonie nie będzie, tak dobrze jak w pierwszym pewnie też nie.
Opublikowano 11 grudnia 20186 l No ja oczekuje ze ten sezon pozamiata w chuy. Sami tworcy mowili ze ten drugi sezon wypadl blado a porownujac go z pierwszym to juz w ogole wstyd. Wiec licze ze spieli dupy, pelna mobilizacja i nie moge sie juz doczekac
Opublikowano 11 grudnia 20186 l Ja nastawiam się na rewelację. Skupienie się na jednym bohaterze, prawdopodobnie bardzo niejednoznacznym i granym przez znakomitego aktora wyjdzie tylko na dobre.
Opublikowano 14 stycznia 20196 l Aww yiss 74 na RT i 72 na Meta czyli jest poziom wyżej od S02 ale do S01 nadal nie ma podjazdu. Edytowane 14 stycznia 20196 l przez _Be_
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Ja jestem po dwóch epach i jest bardzo, bardzo dobrze. Zupełnie inna liga niż 2 sezon od samego początku. Małomiasteczkowy klimat Arkansas oddany perfekcyjnie. Montaż, zdjęcia, powolne budowanie historii, gra aktorska i nieustające uczucie niepokoju powodują, że nie da się oderwać wzroku od ekranu. Warto było tyle czekać na "prawdziwą" kontynuację 1 sezonu
Opublikowano 28 stycznia 20196 l No i 4 odcinek znowu elegancki. 69 minut minęło jak z bicza strzelił. Jak ktoś jeszcze myśli czy oglądać ten sezon to niech najszybciej nadrabia.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Tak, jest klimacik. Słabizna z poprzedniego sezonu została zmieciona z powierzchni ziemi od pierwszego odcinka, ale nie jestem zbyt przekonany do trzech timeline'ow coś mi zgrzyta w nich, ale poczekam jeszcze do końca sezonu z werdyktem odnośnie tego. Oglądać ino raz
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Dobre pyrdolnięcie na koniec, obczajcie promo 5 ep, to dopiero się zaczyna będzie ostro czuję, jedna scena jak z Sicario 1, gdy rozwalają ściane gipsową na początku.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Po tym cliffhangerze to najgorsze co można zrobić, to odpalić promo.