Andżej 2 268 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 kocham tę dziewczyne, mimo tych małych cycków Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 obejrzałem i finał nawet nawet, ale nie ratuje sezonu. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 obejrzalem dwa ostatnie odcinki i zanim przeczytam wasze opinie, wyraze swoja: jak dla mnie koncowka sezonu naprawde dala rade. Powiem wiecej- jesli mialbym porownywac same koncowki pierwszego i drugiego sezonu, to musialbym sie mocno zastanowic, ktora byla lepsza. Czekam na kolejny sezon. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Mój ojciec ładnie to opisał dzisiaj jak z nim rozmawiałem o serialach (ogląda namiętnie wszystkie nowości w tv) . Cytuje : "Cały sezon mnie zmęczył i był bez sensu. Kompletna strata czasu" Podpisuję się pod tym .... Dopiero wczoraj obejrzałem ostatni odcinek bo z panną po prostu nie mieliśmy ochoty tego oglądać Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Najlepsze sceny 2 sezonu. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Spotkałem go na zlocie i za młody na mojego tatę Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Adopcja Obejrzałem w końcu finał i był bardzo dobry, tylko parę dni wcześniej zepsuł mi go jeden frajer, któremu już wyebałem warna. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) skończone, finał ok reszta średnia, momentami serial przynudzał 6,9/10 będzie ciężko przebić pierwszy sezon Edytowane 17 września 2015 przez sosnaa Cytuj
wozek 77 Opublikowano 18 września 2015 Opublikowano 18 września 2015 season 2: paaaaaaaanie, akto panu tu tak s(pipi)il? Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 (edytowane) Ktoś chyba se jaja robi. Norman Reedus w trzecim sezonie? http://www.imdb.com/list/ls076979619/ Edytowane 3 kwietnia 2016 przez Solderowy123 Cytuj
Luqat 967 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Najważniejsze, żeby fabuła trzymała się kupy i była zrozumiała, a nie powtórka drugiego sezonu gdzie tylko pierwszy odcinek był dobry i dawał nadzieje na ciekawą historię, a jak się skończyło wiadomo. Cytuj
YETI 10 986 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Nie dla osób, które nie oglądały pierwszego sezonu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 After two years off the air and plenty of speculation about its future, HBO’s True Detective is making some progress behind the scenes toward a new season. EW has exclusively learned that creator Nic Pizzolatto has penned at least the first two episodes for a potential third edition of the acclaimed anthology crime drama. We have also learned that Emmy-winning writer-producer David Milch — the mind behind dramas such as Deadwood and NYPD Blue — is coming on board to work with Pizzolatto. The extent of Pizzolatto and Milch’s collaboration is still early days and not yet formalized. Obviously, Milch’s experience as a writer will be a key component, but for the record he’s not expected to serve as the True Detective showrunner (at this stage, there is no specified season 3 showrunner). Also keep in mind a third season has also not yet been greenlit, so new episodes are far from certain. coś tam niby ruszuło za kulisami z 3 sezonem. człowiek picca tym razem będzie miał do pomocy Davida Milcha od Deadwooda. Detektyw Al na tropie złoczyńców Oraz jego pomagier, pan Wu: Cytuj
michal 558 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Fajnie, kupuje od razu caly box set po zakonczeniu 3 sezonu. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 człowiek picca tym razem będzie miał do pomocy Davida Milcha od Deadwooda. Czyli chcesz nam powiedzieć, że serial zostanie anulowany po trzecim sezonie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Widzę co tam zrobiłeś, ale w przypadku TD to nie będzie boleć bo zamkną historię w obrębie jednego sezonu. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 27 marca 2017 Opublikowano 27 marca 2017 Ale dostaniemy w końcu ten film, tak Panie Milch? Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Mahershala Ali będzie w trzecim sezonie Prawdziwego Detektywa. Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Tak na prawdę dzisiaj dopiero, 3 sezon dostał zielone światło od HBO. Cytuj
sprite 1 786 Opublikowano 3 stycznia 2018 Opublikowano 3 stycznia 2018 Zdjęcia do 3 sezonu ruszają w lutym. Do obsady również dołączył Stephen Doff https://naekranie.pl/aktualnosci/stephen-dorff-dolacza-do-obsady-3-sezonu-serialu-detektyw-2760713 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Przy okazji tego newsa, przypomniał mi się pierwszy sezon i to jaką atomówką się okazał Ten klimacik, przytłaczająca atmosfera, Matthew, dialogi pomiędzy Matthew i Harrelsonem, scena w murzyńskiej dzielnicy czy tekst Harrelsona na temat przemijania. No a później przyszedł drugi sezon i szok, że można tak spier,dolić taki serial I Vince Vaughn jako jeden z głównych bohaterów, do dzisiaj wydaje mi się, że to nie wydarzyło się naprawdę. W trzecim sezonie będą musieli się bardzoooo mocno postarać żeby odpokutować drugi sezon. 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) Pierwszy sezon True Detective, to majstersztyk napompowany tak klimatem, że banie rozwala. I moim zdaniem nic już tego widowiska raczej nie przebije w tej serii. Owszem będzie lepiej lub gorzej, ale pierwszemu sezonowi nic już nie dorówna. Przypomina mi sie sytuacja z American Horror Stroy gdzie pierwszy sezon, to był masakrator, a kolejne, to już tylko poprawne. Edytowane 6 stycznia 2018 przez kazuyoshi Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Akurat w przypadku AHS, to znakomita większość ludzi twierdzi, że Asylum jest lepsze od Murder House. Tam śmiesznie wygląda sprawa jakości sezonów, bo IMHO idzie to tak, zaczynając od pierwszego: bardzo dobry-> zajebisty -> guwno straszne -> przyzwoity -> dobry plus Dalej już zlałem ciepłymi jszczynami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi