Skocz do zawartości

Child of Light

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 miesiące temu...
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

http://www.gametrailers. com/side-mission/69378/ubisoft-rpg-child-of-light-gets-new-trailer-and-a-release-date

wszystko w tej grze wydaje mi sie idealne, po prostu wszystko

Edytowane przez _Milan_
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Giereczka miażdży wykonaniem. Już sama muzyczka w menu zasługuje na 10/10. Póki co tylko chwilkę pograłem, więc się nie wypowiadam. Ciekawe jak długie to jest.

Opublikowano

A jaksystem walki? Z tego co czytałem gdzieś kiedyś to turowy, nie przepadam za nim ale jak nie jest mocno skomplikowany, a jak gierka mnie pochłonie (np South Park) to tak już nie wadzi.

Opublikowano

Empik sprzedaje gre za niecale 80zl - wysylka do salonu gratis. Czekam na swoja kopie. Mialem na PS4 kupic dopiero Watch Dogs ale Child of Light skusilo. Dobry powod do odkurzenia konsoli.

Opublikowano (edytowane)

Ma za sobą już parę godzin. Przede wszystkim jest to kompletnie inna gra niż ostatnie Raymany i nie jest to platformer. Mało tu elementów platformowych. Cała reszta dla mnie idealna. Pod względem artystycznym bardzo mocno przypomina mi Castlevanie: Lords of Shadow. Nawet muzyka jest podobna. Walka turowa to South Park: Stick of Truth. Łatwa do opanowania. Generalnie mamy do dyspozycji mapę i możemy się poruszać po niej jak chcemy( jeżeli mamy odpowiednie umiejętności). Większości walk można uniknąć. Drzewko umijętności jest rozbudowane. Po mapie są pochowane skarby, w których można znaleźć eliksiry uzdrawiania czy regeneracji many. Aha, nasza bohaterka nie jest sama. Po jakimś czasie doączają do niej inni. Biorą aktywny udział w walce. Są tez elementy logiczne, ale bardzo proste. W niektórych miejscach mapy, są rozsiane pułapki, których trzeba unikać. Gra jest często bardzo mroczna, do tego mamy pomagiera w postaci świetlika, którym można oświetlać sobie drogę. Mimo wszystko, boli brak voice actingu podczas rozmów.

Edytowane przez Marian446
Opublikowano

Wiecie jak z długością gry? Taka tania że szkoda nie kupić ale wolałbym żeby nie trwała 2h i już widać napisy końcowe :P

Przejrzałem kilka recenzji i patrząc na cenę, jest bardzo dobrze, co najmniej 10 godzin.

Opublikowano

Około 15-18 godzin według Gather Your Party. Troche skopany difficulty curve niby - na poczatku zbyt prosto, pozniej dopiero robi sie ciekawie.