CrossSleet 5 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 też chętnie zagram w ogarnięty mecz. Pisać jak coś, najlepiej w weekend, co? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Jezeli zalezy mi tylko na dobrym multi oplaca mi sie odpakowac shadow fall z folii? Czy raczej multi kiepskie? Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Jezeli zalezy mi tylko na dobrym multi oplaca mi sie odpakowac shadow fall z folii? Czy raczej multi kiepskie? ja już mam sporo godzin za sobą i multi mi się bardzo podoba. Czuję, że nie potrzebuję póki co nic innego do premiery kolejnych hitów:) Cytuj
witek006 0 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Dodawać mnie do znajomych też chętnie pogram z rodakami w tego Killzona... Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Dodawajcie: ID: CrossSleet ale piszcie, że z forum. Wiele osób mnie dodało, ale mało kto rzeczywiście chce grać. Dobrze byłoby zebrać większą grupę na konkretny dzień (proponuję sobotę) i umówić się na jakaś grę. Stworzy się party chat etc. Nie obczajałem jeszcze opcji własnych warzone- da się stworzyć własny kanał na hasło czy coś w ten deseń, żeby razem pograć w zwartej grupie? Multi naprawdę dobrze zrobione, są kamperskie miejscówki, ale tak zrobione, że da się dojść i zdjąć cwaniaka. Jest też dużo dynamicznych miejscówek. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 6 grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 grudnia 2013 Przedwczoraj miejsca miała sesja Q&A w której pracownicy Guerrilla Games odpowiadali na pytania społeczności, które dotyczyły trybu dla wielu graczy. Ten mimo moich pochwał w recenzji, ma swoje minusy i nie dziwi mnie, że społeczność oczekuje zmian. Czego możemy się na pewno spodziewać w najbliższych tygodniach? Komunikacja głosowa między graczami System rankingowy dopasowany do tego, co zaimplementowano w grze System klanów w grze Mapy przyjazne snajperom (będą w darmowym DLC) Poprawienie wyświetlania paczek z amunicją na minimapie Lepsza identyfikacja sojuszników A czego nie będzie? Czatu z Killzone 2 Opcja edycji przez graczy komentarza na mapach Wyświetlanie K/D Kooperacja w skórze Helghasta http://www.pssite.com/news-29801-guerrilla_games_wslu(pipi)e_sie_w_glos_graczy_i_dzieli_sie_planami_wobec_killzone__shadow_fall.html Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 i bardzo dobrze. brak komunikacji głosowej wewnątrz gry strasznie psuł rozgrywkę i dobrą komunikację w zespole. Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Dodawajcie: ID: CrossSleet ale piszcie, że z forum. Wiele osób mnie dodało, ale mało kto rzeczywiście chce grać. Dobrze byłoby zebrać większą grupę na konkretny dzień (proponuję sobotę) i umówić się na jakaś grę. Stworzy się party chat etc. Nie obczajałem jeszcze opcji własnych warzone- da się stworzyć własny kanał na hasło czy coś w ten deseń, żeby razem pograć w zwartej grupie? Multi naprawdę dobrze zrobione, są kamperskie miejscówki, ale tak zrobione, że da się dojść i zdjąć cwaniaka. Jest też dużo dynamicznych miejscówek. Dokładnie, wiele osób zapy wysłało a nie kwapią się do wspólnej gry. W sumie tylko w miarę regularnie gram z SunnyTweak, a dobrze by było większym zespołem posiekać. Muszę też pochwalić ten niepozorny headset daje radę Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 nie wiem czy mnie dodałeś, ale mnie dodaj jakby co Cytuj
MEVEK 3 615 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Dokładnie, wiele osób zapy wysłało a nie kwapią się do wspólnej gry. W sumie tylko w miarę regularnie gram z SunnyTweak, a dobrze by było większym zespołem posiekać. Muszę też pochwalić ten niepozorny headset daje radęu mnie to samo. Mnusto ludzi gra a zaproszenie mam tylko od Slupka.pogram przez weekend i kastuje jak bedzie olewka :-) Cytuj
Janush 224 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Chłopaki, jakby co jestem chętny do gry. Gra ma naprawdę zacne multi, a ze znajomych nikt w nią nie gra ;/ PSN: OptimumOptimo Cytuj
MEVEK 3 615 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 ja ostatni raz tak na ostro w multi to grałem za czasów Max Payne 3, jak platynowałem, takze potrzebuje trochę czasu na ogarniecie tematu. zaczynam od dzis i kończę, jak splatynuje jak co to będę attakowal zaproszeniami i oczywiście przyjmował. piona. Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 Dzisiaj około 20:00 zasiądę do gry, jak coś CrossSleet, MEVEK, wyślę wam zapy i spróbujemy zagrać w jednym teamie. Może SunnyTweak też będzie to w 4 osoby już będzie ładna paczka:) Jak wejdzie w nawyk wspólna gra to i fun będzie większy:) w sumie jeszcze sporo zadań do wykonania, razem będzie łatwiej:) Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 jak będę na ps4 to chętnie zagram Cytuj
MEVEK 3 615 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 (edytowane) Ja zasiadam na 100% od 8 do 4 rano.naprawe super mi sie gra. Czysty fun, zero stresu :-) jestem otwarty na propozycje. edit.gdzie moge zobaczyc ile punktow zdobylem do tej pory, nigdzie nie widze ? celuje w 1 000 000 Edytowane 8 grudnia 2013 przez MEVEK Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 polecam wspólne granie, wczoraj pograliśmy z czarek,kozak333 oraz sunnytweak, dostaliśmy baty, ale było spoko. Musimy się kiedyś w 8 ugadać na dłuższą grę. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ja jestem dostepny sroda-piatek jakby co. Powiedzcie mi ciezkie sa trofea za multi? Cytuj
MEVEK 3 615 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Bardzo czaso-chlonne. Chyba bez boostowania nie ma mowy o platynie w najblizszym czasie :O Cytuj
shy4 53 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 To mi nie przeszkadza:-) ale nie jestem w stanie scierpiec akcji typu skoncz tdm nie ginac stojac na glowie uzywajac tylko noza i badz na 1wszym miejscu;) Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 multiplayer w przeciwieństwie do singla jest naprawdę niezły w tej grze. Tez z checial pogram, choć czasami trudno mnie oderwać od BF. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Dobrze jest Nowa jakosc twitcha juz niedlugo Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Ej, umówmy się tak: Organizujemy ogarniętą grę w KZ Shadow Fall w ten weekend- sobota od godziny 16.00 do później. Zbieramy 8 chętnych osób, wymagany headset. Zapisy do soboty do godziny 12.00. Deathmatch lub Classic Warzone w zależności od upodobań. Wszystkie klasy, umiejętności i bronie. Nastawienie na wspólną grę i zorganizowane wypełnianie celów misji/masowe wybijanie frakcji przeciwnej. Limit wiekowy 18+ Wygląd zgłoszenia: PSN ID: CrossSleet Wiek: 23 lata Headset: tak Zgłoszenia na PM do mnie na tym forum. Będę na bieżąco dopisywał. 1. CrossSleet Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi