Pazdziochu 18 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 Te zmiany ciesząhttp://www.killzone.com/pl_PL/blog/interviews/2014-03-17_getting-rid-of-lagggg-part-2.html Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 Dobrze wiedzieć że pracują nad multi, chociaż grając póki co ok 15h nie uświadczyłem jakiś patologii. Ale im zrobią lepiej, tym lepiej dla nas Zastanawiam się nad season passem bo chyba posiedzę z tą grą dłuższy czas, brał ktoś z Was? Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Patch 1.12http://community.killzone.com/t5/Killzone-Shadow-Fall-PS4/Patch-1-12-released-notes-inside/m-p/1511766#M43120 Killzone Shadow Fall patch 1.12 has been released! In addition to support for the Insurgent Pack, this patch introduces fixes for several single-player campaign issues. Below is a full overview of all the changes this patch implements. New Implemented Features / improvements Added support for new Insurgent Pack DLC Added support for the new Insurgent class Added support for 3 new abilities: Tactical Echo Emitter, Epulse Emitter, Guard Drone Added support for online collectibles during warzone matches Added support for Elite difficulty campaign mode (3 lives, no checkpoints to finish the entire game) Added support for 3 new weapons: M82 assault rifle, StA-14 rifle and LS12 SMG Added new challenges for the Insurgent Pack DLC Added 7 new Trophies for the Insurgent Pack DLC Note: All of these features are only available if you buy the expansion pack or have a season pass Added connection quality indicator You can now view your connection quality in the scoreboard. Open it with the Touchpad while in-game. You can also view your connection quality in the options menu. Press options and use R1 to switch to the connection tab. Finally, you can view your connection quality next to your name on the right side of the screen in the main multiplayer menu. Added Class distribution on the spawn screen You can now view the class distribution in the loadout section of the spawn screen. Fixed Bugs Fixes for several single-player campaign issues Fixed progression issue in Chapter 1 (The Father) Fixed dropship issue in Chapter 2 (The Shadow), Section 3 Fixed death loop issue in Chapter 7 (The Handler), Section 1 Fixed closed doors in Chapter 7 (The Handler), Section 4 Fixed streaming issue in Chapter 8 (The Dead), Section Fixed mobile scan unit issue in Chapter 9 (The Destroyer), Section 1: Enjoy! Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Na papierze wygląda fajnie, zobaczymy jak w praktyce Rozumiem, że jeśli ktoś ma season pass to już pogra tymi nowymi ficzerami? Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Na papierze wygląda fajnie, zobaczymy jak w praktyce Rozumiem, że jeśli ktoś ma season pass to już pogra tymi nowymi ficzerami?Tak w season pass masz to za darmo W Europie dodatek będzie dostępny od jutra Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Hm, ciekawe czemu po 20 gra wrzuca wszystkich Europejczyków na serwery USA , zagadka wieczornych lagów chyba została rozwiązana Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Jutro gram w dzień, ktoś się pisze? Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Jutro gram w dzień, ktoś się pisze? Dzisiaj gramy, DLC już po 15 powinno byc dostępne !1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Dzisiaj jesli juz to po 23 ;/ Jutro caly dzien moge grac. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Gramy dziś.Dzisiaj to dopiero wejdą wariaty i szajbusy. Cytuj
fan ppe 27 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) chetnie pogram w sobotę z wami. dostepny jestem po 16 do rana w niedziele PSNid: bazyliszek bedzie ktoś z was? Edytowane 5 kwietnia 2014 przez fan ppe Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 (edytowane) chetnie pogram w sobotę z wami. dostepny jestem po 16 do rana w niedziele PSNid: bazyliszek bedzie ktoś z was? w niedziele rano gramy, yeah. Edytowane 5 kwietnia 2014 przez Jeez_PS Cytuj
fan ppe 27 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 ja właśnie gram. co sie dzieje dzis mialem mecz ja sam na 7 masakra. nick. bazyliszek dadajcie do znajomych napiszcie ze z forum albo killzone i gramy Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Gra jest kocurem, bede gral w piatek w dzien (jak zwykle). Pisze sie ktos? Cytuj
fan ppe 27 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 (edytowane) mozliwe ze w piatek po 16 bede ale max do 21 bo na nocke uciekam. dave mam Cie w znajomych jesli mnie pamiec nie myli ale Ty w NBA naparzasz ostatnio ciagle Edytowane 8 kwietnia 2014 przez fan ppe Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Czy było gdzieś kiedyś coś kiedy mogą być nowe mapy w Sea.Pass?? Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) Mapki są za darmo dla wszystkich , w season pass bedzie jakis tryb co-op i inne pierdoły jak teraz Edytowane 10 kwietnia 2014 przez Pazdziochu Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 (edytowane) hehe, dobre to by bylo - wszyscy gracze graliby na nowych mapach na jednym serwerze Wszystkich 10 graczy z season passem :F Edytowane 10 kwietnia 2014 przez Dave Czezky Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Opublikowano 10 kwietnia 2014 Nie no mysle ze z 16 osób ma nic to i tak killzone rządzi Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Mapki są za darmo dla wszystkich , w season pass bedzie jakis tryb co-op i inne pierdoły jak teraz Ja u nich na stronie doczytałem, że będą 2 mappacki w cenie passa.. ale zobaczymy A ten Bojownik fajna klasa, bardzo dynamicznie się gra - co chwilę mogę biegać z nowymi umiejętnościami i broniami, które przechodzą między meczami aż nie wyjdę do głównego menu. Bronie z tego DLC też mi się podobają i dają radę. Pucharki motywują do wypróbowania wszystkiego po trochu EDIT: A jednak znalazłem info, że podobno wszystkie mapy mają być za free. To dobrze, bo zawsze zatrzyma to ludzi przy grze. Ci co nie kupują DLC nie są dyskryminowani. Póki co ich (GG) system działa dobrze, zobaczymy jak będzie dalej.. Fajne jest też to, że można pobrać całkiem różne umiejętności od różnych klas pod lewy i prawy d-pad (oraz naciskając w dół zmienić miejscami) oraz broń od jeszcze innej klasy podnieść i chwilę biegać z całkiem customowym zestawem. Oczywiści ukradzione zdolności można użyć kilka razy a nie cały czas, więc trzeba regularnie kraść Edytowane 11 kwietnia 2014 przez KIELiCH Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 (edytowane) Ano nowa klasa "dresiarze"☺ urozmaica rozgrywke bardziej niz nowe mapki , i nie przeszkadza tym bez dodatku , teraz turretów/ spawnów trzeba pilnowac co by ci nikt nie zajumał. Szkoda ze w m82 po kazdym odrodzeniu trzeba przestawiac celownik. Dobra alternatywa dla tdm http://killzone.com/pl_PL/blog/news/2014-04-11_king-of-the-hill-is-coming-to-killzone.html Edytowane 14 kwietnia 2014 przez TakeshiX Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Opublikowano 16 kwietnia 2014 Patch 1.13 dla mnie pechowy☺ http://community.killzone.com/t5/Killzone-Shadow-Fall-PS4/Patch-1-13-released-notes-inside/td-p/1517462 Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Ale że ten zoom wypadł? No właśnie też zauważyłem, ale jakoś nie tęsknie, bo dopóki tu nie pisałeś wcześniej to nawet nie wiedziałem, że jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi