Opublikowano 23 lipca 201410 l Dodawałeś, do pobrania przez sklep w wersji PC czy bezpośrednio ze stora na PS4?
Opublikowano 23 lipca 201410 l Mam tak samo, na Vicie też niektóre (a może wszystkie i nie zwróciłem uwagi) rzeczy pobierają się podwójnie. Nie wiem o co kaman
Opublikowano 23 lipca 201410 l Aha, Sony widać nadal nie do końca ogarnia internety. Mapy teraz poprzez sklep www pobierałem. Natomiast inne rzeczy chociażby season pass kupowałem poprzez ps4. Efekt taki sam w obu przypadkach. @Kielich Dzięki za info. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 23 lipca 201410 l przez zimzvm
Opublikowano 31 lipca 201410 l zapraszam wszystkich do wspólnego grania jutro po godz.19 powinna się zebrać jakas ekipa i miło na pewno bedzie jak osoby z forum ppe się zjawią mój nick nemesis0_PL
Opublikowano 2 września 201410 l Szkoda ze najlepsza poprawka wyszła dopiero rok po premierze , jak dla mnie za późno , ps4 ma teraz najlepszy multi ever który jest totalnie martwy szkoda
Opublikowano 2 września 201410 l Gra jest zbytnio nie przyjazna dla nowych graczy.W to będzie grało tylko hardcorowe community a ci co dostają wpierdziel szybko zrezygnują i będą grali w destiny,cody bfy..
Opublikowano 2 września 201410 l I Killzone i Destiny to świetne gry obie promują skilowców wiec nie ma o co sie sprzeczać , killzone padł głównie przez kiepskiego singla a multi przez pierwsze pół roku chamsko lagowało , chardkory odeszły przez brak wsparcia dla klanów oto przyczyny
Opublikowano 3 września 201410 l Z całym szacunkiem dla KZ, którego bardzo lubię, to jednak Destiny jest trudniejszą i bardziej skillową grą jeśli chodzi o indywidualne umiejętności gracza. Z kolei (choć trudno to oceniać znając D. tylko z bety) KZ jest grą, która bardziej premiuje dobrze poprowadzony teamplay i przypomina mi trochę starsze BF pod tym względem. Obie świetne. Tyle ode mnie Edytowane 3 września 201410 l przez KIELiCH
Opublikowano 3 września 201410 l Eee... Destyny jest trochę chyba łatwiejsze do ustrzelic kogoś w multi... Ps. Zapraszam do rozgrywek klanowych w KZ:SF Nick: nemesis0_PL
Opublikowano 3 września 201410 l Kolejna darmowa mapka już niedługo, razem będzie już 16, całkiem spora liczba, jeszcze z dwie może dojdą, można liczyć na jakieś z Killzone 2
Opublikowano 3 września 201410 l Kiedyś było info że mają być 2-3 mapki z kz2&3 ale póki co cisza w temacie....
Opublikowano 15 września 201410 l Odkopuję temat. Zapraszam na wspólne granie nick: REZOK_PL. Jak dla mnie multi jest mega, wcześniej ogrywałem na PS3 Killzone 2 i 3. Z początku ciężko ogarnąć co się dzieje, ale z czasem jest coraz lepiej. Aktualnie mam mega zajawkę i tylko bym grał, grał. Tak więc zapraszam do gry. Z reguły jestem online po godzinie 18, do 24. Edytowane 15 września 201410 l przez REZOK
Opublikowano 16 września 201410 l ja wroce do gry jak dadza do plusa i community troche odzyje. Tymczasem titanfall
Opublikowano 16 września 201410 l Szkoda ze najlepsza poprawka wyszła dopiero rok po premierze , jak dla mnie za późno , ps4 ma teraz najlepszy multi ever który jest totalnie martwy szkoda 30 pełnych serwerów tdm tyle samo extended warzone, a ty mówisz ze multi jest martwe?
Opublikowano 16 września 201410 l Ostatnio rzadko już zaglądam do tego multi, ale nigdy nie zdarzyło mi się trafić do pustego lobby. Zawsze jest 20+ graczy. Pogłoski o martwym community są grubo na wyrost. Ale faktycznie multi KZSF w PS+ wniesie spore ożywienie. Tak było z KZ3 na PS3. Napływ nubków był potężny.
Opublikowano 16 września 201410 l Jak chcesz ratio poprawić, to pograj z botami. Od jakiegoś czasu można robić umiejętności i wyzwania w takich meczach. Zakładam, że k/d również uwzględnia.
Opublikowano 16 września 201410 l Ale co to za frajda, jak pokonasz "komputer". Co innego żywy przeciwnik ce(pipi)ący się jakąkolwiek inteligencją
Opublikowano 16 września 201410 l Frajda żadna. Tak jak bezliosne koszenie nubków. Ale za to prawdopodobnie najprostsza recepta na niesatysfakcjonujące k/d ; ] Edytowane 16 września 201410 l przez zimzvm