Opublikowano 14 lipca 201410 l http://i2.minus.com/i1ZQU6KxU2Pkr.jpg Całość z polskiego "kickstartera".
Opublikowano 14 lipca 201410 l Sorry, ale są już dwa, liczące się pisma, a dzieciaki wolą oglądać na Youtubie filmiki o minecrafcie, niż czytać. Jakoś nie wróżę sukcesu, kilka numerów i będzie tak samo jak z tym "Lagiem".
Opublikowano 15 lipca 201410 l Macie: http://polakpotrafi.pl/projekt/secret-service Dla mnie zenua w ch.uj. Sadzilem, ze z koncem odliczania magazyn trafi do kiskow, moze ruszy serwis w siecie. A dostalem linka do kickstartera ;/ Chyba wy.(pipi)ie ta sygnature wpi.zdu. edit: kwartalnik xDDDD Edytowane 15 lipca 201410 l przez Mejm
Opublikowano 15 lipca 201410 l nie bardzo mam ochotę wspierać magazyn którego naczelny nawet nie gra w gry
Opublikowano 15 lipca 201410 l A ja wsparlem. Mimo mojego zrzedzenia...(pipi)! Chce znowu poczytać nowy numer SS na kibelku. Poza tym STAĆ MNIE !!!
Opublikowano 15 lipca 201410 l No ale kwartalnik? 4 numery w roku? Ile to bedzie mialo stron? 250 chociaz czy 100 z czego 40str. wspominek. Dla mnie rozczarowanie poki co.
Opublikowano 15 lipca 201410 l Pismak skierowany głównie do fanów - nie ma się co dziwić. Ale te 250 stron na pewno trochę podratowałoby sytuację. Magazyn wypełniony felietonami i podsumowaniami kwartałem w branży. Do tego wspomnienia i garść recenzji. 250 stron można spokojnie w takim kwartalniku umiejętnie zagospodarować. Portal też się przyda. Edytowane 15 lipca 201410 l przez Nemesis
Opublikowano 15 lipca 201410 l Jasne 32k w 8 godzin to niesamowicie słaby wynik, nie ma żadnego wsparcia lol
Opublikowano 15 lipca 201410 l Uda im się. 8 czy 16 zeta to nie dużo a grających mamy w Polsce multum. Ja sam im przeleję te 16 złotych za papierkowe wydanie.
Opublikowano 15 lipca 201410 l Na powrót Neo+ chętnie bym sypnął, brakuje mi tego pisma. A SS? No cóż, imo bardzo nieładnie się zachowali. Niby wracamy, czekajcie na konkrety i wyskakują z ręką po kasę. Mogli od początku mówić o braku hajsu. Swoją drogą szybko zbiorą kasiorkę.
Opublikowano 15 lipca 201410 l Na stronie projektu zobaczyłem na zdjęciu Piotrka Mańkowskiego - autora jednej z najlepszych książek o grach w Polsce - "Cyfrowe Marzenia". To ten pierwszy z prawej. Chyba warto wesprzeć chłopaków bo jakość tekstów zapowiada się wybornie.
Opublikowano 15 lipca 201410 l od lewej: wydawca (pixel heaven), peg "nie gram w gry" azz i redaktor naczelny. Edytowane 15 lipca 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 15 lipca 201410 l od lewej: wydawca (pixel heaven), peg "nie gram w gry" azz i redaktor naczelny.Przynajmniej żaden z nich nie jest anonimowym randomem z internetu...
Opublikowano 15 lipca 201410 l "kierujemy pismo do gracza dojrzałego, co wcale nie oznacza,że starego" - to mnie napawa optymizmem.
Opublikowano 15 lipca 201410 l Wyszedlem na pol godziny i +10k wpadlo. Przeciez oni to zbiora do wieczora xD
Opublikowano 15 lipca 201410 l jak dojadą dzisiaj do celu to powinni rozszerzyć ofertę o zrobienie sałatki ziemniaczanej
Opublikowano 15 lipca 201410 l Dam im szansę mimo wszystko. Jeżeli nie będzie stał za nim jakiś moloch, a grupa fanów, to zawsze jest szansa na dobrą jakość i nie włażenie w zad dystrybutorów. Chcę jakości, chcę innego spojrzenia, wysokiej kultury, żeby pod względem zawartości SS był utrzymany w starym duchu, kiedy w piśmie o grach nie każdy tekst musiał gier dotyczyć (co dzisiaj jest zmorą i czuć, że autorom brakuje pomysłów, jak tu napisać 50 raz to samo, tylko w inny sposób, przez potrafimy przeczytać w jednym numerze 3 razy to samo), nie chcę taniej sensacji, nie chcę przemyśleń o tym jak dobrze jest być graczem i jak wyboista droga (usłana używkami, dziwkami i hazardem) wiodła mnie do tego . Kochałbym takie pismo i przytulał co noc na kibelku. Krupik w obsadzie . Kobieta, która potrafi pisać o grach (chyba tylko 9kier z CDA obecnie ma to coś) i nie zaznacza w każdym tekście swojej płci, tak żebyś sobie drogi czytelniku wiedział.
Opublikowano 15 lipca 201410 l user jama także wraca juz prawie 60K maja. Ja sie jaram i nie widzę nic zlego w takim kickstarterze. W obecnych czasach gdzie wszystko pada nawet z marka ss bylbym ostrożny. Maja u mnie duzy kredyt zaufania