Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co wrzucacie to juz ostatnie stadium tego pisma - recenzje, publicystyka, konsole. Action+ na poczatku bylo tylko wydzielonym z CDA zbiorem solucji. Ale mieli rowniez fajny poradnik do hackowania savegame'ow #gimbynapewnonieznajo.

Opublikowano

Miałem ten numer z Lara, jedyny w sumie, te czasopismo było jakoś ciężko dostępne u mnie. Pamiętam, że strasznie się jarałem The Italian Job, mam premierówkę na PSX na pamiątkę ;)

Opublikowano

Chyba jak zobaczyli, ze bedzie jednak dwumiesiecznik to zmienili date na koniec wrzesnia aby z numerem 2 wyjsc na poczatku grudnia kiedy to ruch w branzy jest najwiekszy. Gdy mial byc kwartalnik data koniec sierpnia jeszcze byla do zaakcepotowania. Parowy.

Opublikowano

Wspierał tu ktoś projekt Thank You for Playing ? Dostaliście jakąś informację nt. wysyłki albo coś ? Czy podawaliście w ogóle gdzieś dane do wysyłki, bądź coś w tym stylu ?

Opublikowano

Bardzo fajnie zagrany. Dziadki zapewne nie maja pojecia o czym mowia ale w role graczy wcielili sie swietnie. Muzyka tez daje rade.

Opublikowano

No nie wiem, jak kolejne pokolenia beda takie jak bluberowe "mamy wyje.bane na przeszlosc" to na starosc zostanie ci jeno forum i premium memberzy ;(

Opublikowano (edytowane)

znalazłem dzisiaj pierwsze, drugie i czwarte kompendium SS :). czwarte niestety bez okładki i sporej ilości stron (zaczyna się od opisu odcinków z archiwum X :(.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

Wyszly:

Lag - 2 numery

Gramy! - 4 numery

edit: swoja droga jak czytalem wyjasnienia typa od Gramy! odnosnie tego czemu pismo znika to mialem oczy jak 5zl. Koles praktycznie sam ogaranial wszystko lacznie z pakowaniem i wysylka. W tamtym momencie zbiorka na SS wygladala jak szczyt zenady i nieporadnosci.

Edytowane przez Mejm
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

10686711_961085680572075_572137473558157

Okładka(nie skończona) wersji kolekcjonerskiej (dostępna tylko dla tych co wsparli projekt). Kioskowa będzie po lifcie.

Wiem, że to pisałem ale jaram się. Nawet jak padnie po 4 numerach, nawet jak magia nie będzie ta sama to i tak się jaram. Całe moje dzieciństwo i czasy poźniejsze (era PSX) stają mi przed oczami. MOC!