Opublikowano 23 sierpnia 201410 l To co wrzucacie to juz ostatnie stadium tego pisma - recenzje, publicystyka, konsole. Action+ na poczatku bylo tylko wydzielonym z CDA zbiorem solucji. Ale mieli rowniez fajny poradnik do hackowania savegame'ow #gimbynapewnonieznajo.
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Miałem ten numer z Lara, jedyny w sumie, te czasopismo było jakoś ciężko dostępne u mnie. Pamiętam, że strasznie się jarałem The Italian Job, mam premierówkę na PSX na pamiątkę
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Skad info, ze pod koniec wrzesnia? Mialo byc chyba na poczatku oO. Z tajnej grupy na FB
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Chyba jak zobaczyli, ze bedzie jednak dwumiesiecznik to zmienili date na koniec wrzesnia aby z numerem 2 wyjsc na poczatku grudnia kiedy to ruch w branzy jest najwiekszy. Gdy mial byc kwartalnik data koniec sierpnia jeszcze byla do zaakcepotowania. Parowy.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l To nieźle, wychodzi że ludzie średnio płacili po 77 zeta. Ciekawe, czy faktycznie potrzebna była aż taka kwota do wydania "kultowego SS".
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Wspierał tu ktoś projekt Thank You for Playing ? Dostaliście jakąś informację nt. wysyłki albo coś ? Czy podawaliście w ogóle gdzieś dane do wysyłki, bądź coś w tym stylu ?
Opublikowano 3 września 201410 l Tak będą wyglądać czytelnicy SS/reklama reaktywacji SS filmik ma kilka dni, ale dopiero teraz dostałem na maila.
Opublikowano 3 września 201410 l Bardzo fajnie zagrany. Dziadki zapewne nie maja pojecia o czym mowia ale w role graczy wcielili sie swietnie. Muzyka tez daje rade.
Opublikowano 3 września 201410 l mam nadzieję, że też kiedyś będę takim dziadkiem i będę opowiadał wnusiom o ataku zergów .
Opublikowano 3 września 201410 l No nie wiem, jak kolejne pokolenia beda takie jak bluberowe "mamy wyje.bane na przeszlosc" to na starosc zostanie ci jeno forum i premium memberzy ;(
Opublikowano 6 września 201410 l http://ssonline.pl/end/halloffame.html kto oprócz mnie znalazł się w hall of fame
Opublikowano 8 września 201410 l znalazłem dzisiaj pierwsze, drugie i czwarte kompendium SS . czwarte niestety bez okładki i sporej ilości stron (zaczyna się od opisu odcinków z archiwum X . Edytowane 8 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 8 września 201410 l Nie wiążcie tak dużych nadziei z nowym SS, w dobie ogólnodostępnych informacji ta gazetka będzie niczym więcej jak zbitką tekstów. Pozdrawiam.
Opublikowano 8 września 201410 l a czym innym miałaby być? Edytowane 8 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 9 września 201410 l Wyszly: Lag - 2 numery Gramy! - 4 numery edit: swoja droga jak czytalem wyjasnienia typa od Gramy! odnosnie tego czemu pismo znika to mialem oczy jak 5zl. Koles praktycznie sam ogaranial wszystko lacznie z pakowaniem i wysylka. W tamtym momencie zbiorka na SS wygladala jak szczyt zenady i nieporadnosci. Edytowane 9 września 201410 l przez Mejm
Opublikowano 18 września 201410 l Okładka(nie skończona) wersji kolekcjonerskiej (dostępna tylko dla tych co wsparli projekt). Kioskowa będzie po lifcie. Wiem, że to pisałem ale jaram się. Nawet jak padnie po 4 numerach, nawet jak magia nie będzie ta sama to i tak się jaram. Całe moje dzieciństwo i czasy poźniejsze (era PSX) stają mi przed oczami. MOC!
Opublikowano 18 września 201410 l Patrząc na tą okładkę, żałuję że jednak się nie dorzuciłem (j.bany kryzys ). Wiadomo kiedy to w końcu będzie w kioskach?