Opublikowano 22 września 201410 l ile stron, co w numerze? dawaj info panie insajder pewnie masz dostęp do tej zamkniętej grupy na fejsbuku. Edytowane 22 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 22 września 201410 l 108, wersja kolekcjonerska. Zwykła chyba 100. Nie wiadomo co w numerze bedzie
Opublikowano 22 września 201410 l 108, wersja kolekcjonerska. Zwykła chyba 100. Nie wiadomo co w numerze bedzieTo nie tylko będą się różnić okładką?
Opublikowano 22 września 201410 l No nie wiem, jak kolejne pokolenia beda takie jak bluberowe "mamy wyje.bane na przeszlosc" to na starosc zostanie ci jeno forum i premium memberzy ;( trochę archeolog ze mnie ale czy implikujesz, że nie szanuje growych korzeni? 108, wersja kolekcjonerska. Zwykła chyba 100. Nie wiadomo co w numerze bedzieTo nie tylko będą się różnić okładką? DLC dla preoderów nawet do żurnalismu się dostały ;/
Opublikowano 22 września 201410 l Bardzo dobrze, to ukłon w stonę tych, którym najbardziej zależało na powrocie, dzięki nim dostaniemy SS w formie papierowej, co 2 miechy i w bardzo przyzwoitej cenie. 8 stron w ramach podziękowania nikogo nie powinno piec, zwłaszcza, że Michau jest fajnym kolegą i jak wyślesz mu skana SS i paragon zakupu, to dostaniesz skana z tych 8 stron.
Opublikowano 25 września 201410 l No nie wiem, jak kolejne pokolenia beda takie jak bluberowe "mamy wyje.bane na przeszlosc" to na starosc zostanie ci jeno forum i premium memberzy ;( trochę archeolog ze mnie ale czy implikujesz, że nie szanuje growych korzeni? Nie pamietam co mialem na mysli ale chyba korzenie muzyczne. Na forumss.pl jest kilka "wyciekow" i informacji z tej fejsbukowej grupy. Nie trzeba sie logowac. Kto to jest ten po prawej? Ponawiam pytanie.
Opublikowano 25 września 201410 l Na fanpejżdu podali, że magazyn będzie można kupić 30.09. Podnieciłem się lekko.
Opublikowano 25 września 201410 l Nie ma bata, we wtorek ide jak za gnoja normalnie do kiosku ruchu. I zadne tam empiki, prenumeraty, wysylki czy inne pdfy.
Opublikowano 25 września 201410 l http://forumss.pl/viewtopic.php?f=7&p=97&sid=de47f03ac5c7ec4488df73c258e1580e#p97
Opublikowano 25 września 201410 l http://forumss.pl/viewtopic.php?f=7&p=97&sid=de47f03ac5c7ec4488df73c258e1580e#p97 Dobrze rozumiem, że kioskowa wersja będzie miała inną okładkę?
Opublikowano 25 września 201410 l Szczerze Figar to ja sie juz pogubilem, ale na to wyglada, ze tak, bedzie inna niz ta tutaj.
Opublikowano 25 września 201410 l Klasyczna wersja okładki z charakterystycznym logo, z piorunem jest tylko dla tych, co wsparli projekt na polakpotrafi.pl. Do sprzedaży trafi wersja po liftingu z nowym logo SS... Bez pioruna.
Opublikowano 25 września 201410 l Szczerze Figar to ja sie juz pogubilem, ale na to wyglada, ze tak, bedzie inna niz ta tutaj. To co wkleilem to kolekcjonerka, w kioskach bedzie inna. Chyba niestety A na okładce jest Ethan Carter. Po forum widac, ze bedzie manga room, kombat korner, supery. Ciekawe jak to przetrwalo probe czasu.
Opublikowano 25 września 201410 l Ja z kolei myslalem, ze w tej grupie podali oficjalne bo taka deklaracja ze strony redakcji padla hehe.
Opublikowano 26 września 201410 l Służba nie drużba... właśnie skończyliśmy Wielkie Podpisywanie. Za kilka godzin rusza Wielkie Pakowanie. Podpisane zostało 1.200 sztuk numeru + 50 kompendiów. Reszta egzemplarzy pójdzie czysta. Kilka słów ogólnego komentarza - Łapusz (mam nadzieję, że mi głowy nie urwie jak to napiszę) wygląda jak brat bliźniak kapitana Jean-Luc Picarda, którego widać na flipperze w tle - to tłumaczy jego nietypowe cechy - Łapusz jest z kosmosu Ja z Miczem w szampańskich nastrojach chłoniemy zapach farby drukarskiej, zza pleców wystaje stosik nowiutkich mimo, że oryginalnych Kompendiów. A potem to już była mrówcza praca w pełnym skupieniu, czego owoc widać pod ścianą Skoro na zdjęciach widać to nie ma co ukrywać - bodajże Rolling Stones mieli stół do bilarda w studio, a my mamy kilka flipperów... dokładnie to Łapusz je ma ale nie jest sknera i daje się pobawić PS. Podpisując się zwyczajowo dodaję rok i w 3-4 przypadkach z rozpędu przestawiłem 2014 na 2041 i tak to zostało - to będą najrzadsze z najrzadszych sztuk, coś jak znaczek z defektem, po latach wart majątek