Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Zaluje ze tego w kioskach nie bedzie, tylko po lifcie. No ale ocenie jak bede mial w rekach ;)

Historia mi się przypomniała. Kojarzycie Drizzita? Psychofan SS, po upadku założył Sikretie (stronke o SS), potem prowadzil SS-NG. Całkiem niezły zin, miał kilkadziesiąt numerów. Jakoś dwa lata temu zmarł i nie doczekał reaktywacji <sad panda>

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 352,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Ja pamietam tego zina (na stronie www byl, to ten?) ale wydaje mi sie, ze padl grubo ponad 5 lat temu jak nie wiecej. I fakt, dobry byl.

Opublikowano

Tak najpierw na stronie, potem pdf. Padł dawno temu, bo wszyscy dorośli ;)

Szkoda gościa chyba 83 rocznik, a ku.rwa 2 lata nie zyje. Jaje.biem

Opublikowano

Ku.rwa teraz skapowalem, ze "Jakoś dwa lata temu zmarł" to odnosilo sie do tego kolesia ;/

Opublikowano

Robiąc porządki przeglądałem sobie Cd-Action, Clicka i Play z lat 2000-2003. Najlepsze są reklamy w takich starych czasopismach, W jednym sklepie Gran Turismo 2 na PSX za 99 zł jeszcze było, PES na PS2 za 229 zł. Click z zapowiedzią GTA III na PC zniszczył wszystko. Z bólem serca, ale zdecydowałem się wywalić wszystko, bo nie mam miejsca, żeby to składować, a potwornie zbiera kurz.

Opublikowano

3688 osób wsparło projekt, więc tyle będzie numerów z unikatową, oldskulową okładką. Ale myślę, że wydrukowali ich więcej. I pewnie będzie mozna je jeszcze jakoś dostać.

PS. Z tego co piszą autorzy w tajnej grupie na FB... Mangi nie będzie.

Opublikowano

Jakbyście wiedzieli gdzie z tą okładką kupić dajcie cynka! Przemega żałuję że się nie dorzuciłem a chciałem od razu 6 numerów brać, choć akurat miałem wtedy pustki na gierki i stuff.

IMO bez sensu że zmienili okładkę na inną w standardzie. Przecież taki motyw przez wszystkie numery był rozpoznawalnym nie do podrobienia elementem magazynu. Strzał w stopę bo nawet jeśli ktoś nie wie o wskrzeszeniu, to przeglądając gazety w kiosku dawny fan by od razu wypatrzył logo i kupił z sentymentu. A tak jakies czerwone coś z białym logo... Ech.

Opublikowano

Niektorzy juz dostali poczta swoje limitowane egzemplarze. Ja jeszcze nie wiem. Michaelis?

Opublikowano

No to awizo dostaniesz pewnie.

Opublikowano

bedzie w ogole rzut na kioski/empiki? nie interesowalem sie w ogole tematem, ale z ciekawosci bym wzial numer na probe. Jesli bedzie jakas fajna publicystyka to czemu nie.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Hmm,SS nie miałem okazji nigdy kupować, a że od paru lat PSXE też nie kupuję to może się skuszę na tą reaktywację. Fajnie by było znów latać co miesiąc do kiosków po jakieś growe pisemko. A cenowo jak to ma wychodzić?

Opublikowano

Ale to bedzie dwumiesiecznik.

Opublikowano

Dzięki za info.

Cóż trzeba będzie się chyba wybrać w najbliższe dni do jakiegoś kiosku.

Opublikowano

Ja juz wypastowałem buciczki, wyprasowałem skarpetki i koszule z krótkim rękawem. Teraz tylko czekać do jutra.

Opublikowano

fap time 

10430391_951518374863888_308435260006909

Opublikowano

Skoczę rano do kiosku, choć denerwują mnie 2 rzeczy: cena i nowe logo. Po kiego wafla zmieniać coś co było fajne?

Edytowane przez aux

Opublikowano

Skoczę rano do kiosku, choć denerwują mnie 2 rzeczy: cena i nowe logo. Po kiego wafla zmieniać coś co było fajne?

Czemu cena? 

Opublikowano

Okładka wielkie rozczarowanie. Ta limitowana za to genialna.

No nic... Jutro wybieram się do kiosku. Ale z okładka naprawdę zyebali.