Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie, żeby poczuć magie SS pożyczyłem od znajomego stare numery. Nigdy nei czytałem, ale wystarcyzło, że zanurzyłem się w recenzje klasyków, pokochałem to pismo. Styl też mi odpowiadał, więc z pewnością dziś po wypłacie skoczę do sklepu kupić numer! 

Opublikowano

Ku.rwa wrocilem do chaty, siedze w gaciach i zapomnialem, ze dzis Secret w kioskach. Musze sie ubrac i naginam do tego samego kiosku gdzie mama kupila mi pierwszego w zyciu Secreta. Chyba jeszcze stoi.

Opublikowano

Na razie onanizuje się do jakości papieru, najwyższego standardu oprawy graficznej i podpisów pod tekstami w stylu "Krupik, Micz". Będę się delektował przez tydzień. Przy pierwszym kontakcie "wow, wygląda jak najlepsze pismo na świecie!"

Opublikowano

Wypowiedziałby się ktoś kto nie czytał pisma w latach 90 i nostalgia nie podnosi mu oceny.

Opublikowano

Nie ma co porownywac tych dwoch pism. Inna szata, inne pozycjonowanie screenow itd. Secret AD90 byl jak paczka kolorowych landrynek, AD2014 to takie, ja wiem, rafaello troche. Nie wiem jak tekstowo, poki co czeka na lepsze czasy.

Opublikowano

W recenzjach nie ma ocen. Przeczytałem jedynie recke Ethana od Krupik. Przypomniało mi się jej kobiece podejście do pisania z dawnego SSa. Juz opis chciałaby walnąć pewnie :P Publicystyka bardzo dobra, uśmiałem sie w wielu miejscach. Fajne przekroje przez rozne serie gier. Nie ma Kombat Korner ani Manga Room (mr root nic nie pisał chyba w tym nr). Wszystko idzie w dobrym kierunku, jak na pierwszy (97) numer jest git. SS <3

Opublikowano

Kupiłem i ja.

l3diVMHl.jpg

Od razu w zestawie. Nie wiem czemu w Empiku skasowali mnie 19,99 zł za całość. Grubo się nr prezentuje, tylko okładka i logo do kitu, stare lepsze. Takie retro z każdej strony bije, bo mało tu jakichś nowych gier i innych wodotrysków. O dobrze. Miało być chyba 116 stron. A ja mam 100! Bonusowa zawartość tylko dla wybranych? :( Co tam jest? Jest to gdzieś dostępne na necie?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Rozumiem, że w salonikach prasowych znajdę? Nigdy nie czytałem SS, wtedy grałem na PC i miłowałem Gamblera :) Ciekaw jestem jakości publikacji.

Opublikowano

U mnie w kiosku, gdzie brałem Extrima, nie ma. Babka zaczęła mi pokazywać Psx Extreme, PC Format, Cd-Action. Aż dziw bierze, że tylko tyle pism się zachowało, kiedyś miała całą "szybę" zawaloną pismami o gierkach.