Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Sprawdzał łachudra jeden Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Ja jeszcze swojego nie dostałem więc nie wiem czy jeszcze były udostępniane. Mam papier i to się liczy. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Ja tez czekam, ale w skrzynce cos pusto. A przyjalbym z checia bo na L4 siedze od poniedzialku Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 U szczytu popularności, to nakład CDA zbliżał się do 200tys., SS też mógł się pochwalić ponad stutysięcznym nakładem. Nie wiem jak liczny jest obecnie target SS, ale skoro projekt wsparło blisko 4000 osób, to spokojnie zakładam, że sprzedaż (przynajmniej pierwszego numeru) na poziomie 3x tej liczby, to takie minimum, więc nakład musi wynosić te 20 tysięcy. Nakład SSa to 50k Odważnie, ale po kioskach widać, że się sprzedaje Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 U szczytu popularności, to nakład CDA zbliżał się do 200tys., SS też mógł się pochwalić ponad stutysięcznym nakładem. Nie wiem jak liczny jest obecnie target SS, ale skoro projekt wsparło blisko 4000 osób, to spokojnie zakładam, że sprzedaż (przynajmniej pierwszego numeru) na poziomie 3x tej liczby, to takie minimum, więc nakład musi wynosić te 20 tysięcy. Nakład SSa to 50k Odważnie, ale po kioskach widać, że się sprzedaje O żesz w mordkę W największych miastach może schodzić szybciej, jednak gazeta raczej nie jest dystrybuowana po samych metropoliach. Jednak jak większość zejdzie to będzie szoker. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Ja w drodze do Bydgoszczy kupiłem w Żninie. Mała wioska niedaleko. - Jest SS? - A przyszedł, przyszedl, aż się zdziwiłam. -13 lat na to czekałem!! 1 Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 U szczytu popularności, to nakład CDA zbliżał się do 200tys., SS też mógł się pochwalić ponad stutysięcznym nakładem. Nie wiem jak liczny jest obecnie target SS, ale skoro projekt wsparło blisko 4000 osób, to spokojnie zakładam, że sprzedaż (przynajmniej pierwszego numeru) na poziomie 3x tej liczby, to takie minimum, więc nakład musi wynosić te 20 tysięcy. Nakład SSa to 50k Odważnie, ale po kioskach widać, że się sprzedaje O żesz w mordkę W największych miastach może schodzić szybciej, jednak gazeta raczej nie jest dystrybuowana po samych metropoliach. Jednak jak większość zejdzie to będzie szoker. No widzisz, malkontencie internetowy? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 To realizm a nie malkontenctwo Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Dziwne rzuty robią do kiosków. W mniejszych miastach gazeta leży. W większych poszedł cały nakład. Mnie to cieszy bo kupuję regularnie PE i do tego doszło genialne uzupełnienie w formie kultowego magazynu dla działkowców czyli SS. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Czytam opinie i niektóre są dla mnie co najmniej dziwne, bo nie wiem do czego ludzie poziom tekstów (uogólniając) porównują. Mamy 3 magazyny na rynku. CDA? Po za mmorpg to chyba na niczym się nie znają i piszą jak potłuczeni. PE. Komondo, ktory ocenia gierki nie konczac ich. Soq piszacy bzdury. Same pionki z forumka, ktory maja wplyw na moj wybor gierki jak winner. Blogi? Portale? błagam. Tłumaczony eurogamer jest git. A w tajnej grupie piszą CDA lepsze, PE lepsze. Ku.rwa co się dzieje xd Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 W tajnej grupie Secret Service, ktora zostala utworzona dla ludzi wspierajacych powrot pisma, ludzie pisza, ze CDA i PE jest lepsze od Secreta?! No jak oni moga! Jeszcze ktos upubliczni te informacje i inne osoby sie zniecheca do kupna. Przeciez nie s.ra sie do wlasnego gniazda ;/ Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Mnie ciekawi jak będzie z terminowością kolejnych numerów. Czy to będzie działać jak w szwajcarskim zegarku. Tutaj trzeba pochwalić PE - zawsze Perez wrzuca zapowiedź, podaje datę i jest elegancko. A takie Gramy! to zawsze mnie stresuje - nigdy nie wiem czy w ogóle będzie kolejny numer Co do hejtów to nie ma o czym gadać. To zresztą działa tak że zadowolony czytelnik siedzi cicho, najbardziej są widoczni krzykacze. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Czytam opinie i niektóre są dla mnie co najmniej dziwne, bo nie wiem do czego ludzie poziom tekstów (uogólniając) porównują. Mamy 3 magazyny na rynku. CDA? Po za mmorpg to chyba na niczym się nie znają i piszą jak potłuczeni. PE. Komondo, ktory ocenia gierki nie konczac ich. Soq piszacy bzdury. Same pionki z forumka, ktory maja wplyw na moj wybor gierki jak winner. Blogi? Portale? błagam. Tłumaczony eurogamer jest git. A w tajnej grupie piszą CDA lepsze, PE lepsze. Ku.rwa co się dzieje xd Jak zaczną pisać na garnuszku EA i Sony to lemingi będą zadowolone. Ręce opadają. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 i gierek na dvd nie dajO! Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 W KGB pisali, że rozważali pendrive'y w formie dyskietek 3,5 ze stuffem. Ciekawe, ciekawe... Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 W tajnej grupie nawet Chmielarz wypowiedział się. Oczywiście ostro skrytykował SS tekstami w stylu, że po 15. stronie chciał pismo wyrzucić do kosza. Redakcja mu kulturalnie odpowiedziała, że nie będzie robiła zmian po jego wypowiedzi to zrobił rage quit. Jaki ten facet to jest żal to brak mi słów xD Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Ale o co sie prul? O recenzje cartera? Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Tak, niektórzy członkowie grupy sugerowali, że to taki mały rewanż za niepochlebną recenzję, ale ja tam uważam, że facet ma po prostu za duże mniemanie o sobie. Edytowane 1 października 2014 przez Kymel Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 weź wkej print-screena bo mi się wierzyć nie chce. chyba, że was banują za to tam xD. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Tak, niektórzy członkowie grupy sugerowali, że to taki mały rewanż za niepochlebną recenzję, ale ja tam uważam, że facet ma po prostu za duże mniemanie o sobie. Ale recenzja Cartera w SS jest raczej pochlebna Słaba, ale pochlebna Widzę Chmielarz zachowuje się ostatnio jakby się wczoraj urodził i nie potrafi przyjąć krytyki na klatę. jak on się uchował w tej branży to ja nie wiem. Edytowane 1 października 2014 przez DonSterydo Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Z Chmielarzem to nigdy nie wiadomo więc zainteresowanym mogę wysłać na PM screeny 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Uznaj mnie za zainteresowanego Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Interesuje sie i ja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi