Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:)

Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:)

Opublikowano

Tez wrzucalem pare postow wyzej kod na gierki z Piksela i zero odzewu. Jak ktos chce to niech poszpera wyzej bo ja te kartke wyebalem do smieci juz chyba.

Opublikowano (edytowane)

Bo teraz ludzie wolą oglądać tego typa, z "kałem w żyłach", co niedawno go wy.(pipi).ali z PE (na szczęście), niż coś porządnego przeczytać.

Swoją drogą, ten PIXEL jest trudno dostępny, tylko w tych salonach prasowych typu Inmedio widuję parę sztuk, no i w Empiku.

Edytowane przez [InSaNe]
Opublikowano

Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:)

Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:)

Normalnie grzybiarz chyba niebawem dostaniesz order od Pixela za promocję :P.

Opublikowano

Normalnie grzybiarz chyba niebawem dostaniesz order od Pixela za promocję :P.

Trochę się źle wyraziłem, bo zabrzmiało jakby tylko pixel istniał na rynku. Chodziło mi, że wielu forumowiczów w ogóle nie czyta prasy growej, a tak dzięki wklepaniu kodu, można sobie obczaić.
Opublikowano (edytowane)

A w ogóle w najnowszym Pixelu są gratulacje dla, jak to napisali "konkurencji z okazji wejścia w dorosłość z przytupem ;-)"

Lapusz byl chyba na tej 18ce wiec niedziwne, ze pogratulowal chlopakom.

Edytowane przez Mejm
Opublikowano

Co w tym dziwnego? Nie pierwszy raz pojawia się czasopismo poświęcone konkretnemu tytułowi, zwłaszcza popularnemu wśród dzieciaków. Minecraft sam w sobie jest dosyć neutralnym tworem.

Opublikowano

To jest rak ja bym chemią go zaatakował. Tak samo jak widzę magazyny poświęcone world of tanks czy league of legends. Nosz ku....

Ale co jest zlego w tych magazynach? Jak wychodzil Poradnik PE to tez psikales muchozolem?

No i 7zl to mniej niz za PE :kaz: