Opublikowano 27 czerwca 20168 l Wygląda na autorską okładkę, a tu odrzucone? No dobra, ciekawe, co lepszego wybrali. Kiedy premiera? ps "Lego w grach'
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Wygląda na autorską okładkę, a tu odrzucone? No dobra, ciekawe, co lepszego wybrali. Kiedy premiera? ps "Lego w grach' Do ciebie dzisiaj wysyłają - daj znać, co tam jest w środku.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej?
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Dziwnym nie jest, że okładka odrzucona, skoro bardzo podobna z AW już była w jednym z pierwszych numerów. http://shop.pixel-magazine.com/?i=magazyn
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Czy ja wiem, czy podobna - dla mnie nie bardzo. Nie zmienia to faktu, że nadal AW będzie na okładce, jeno inny art.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej? To bede ostatniia osoba na forum co kupuje Pixela? ;p
Opublikowano 27 czerwca 20168 l Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej? Co jest przyczyną porzucenia? Ja kupuję co miesiąc i coraz mniej czytam. Czasu brak Ale kupuję nieco z przyzwyczajenia i mojego zainteresowania zaszłością. Choć nie wiem czy kupię obecny numer, budżet mi się nie dopina, no i właśnie kupuję na półkę
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Da się okładkę bez napisów? Da się. A czy ten pełniak to tylko dla prenumeratorów? Kiedyś tak dali 3 jakieś crapy. Co jest przyczyną porzucenia?Od nowego roku zacząłem zbierać trzy gazetki, co daje jakieś 350 stron co miesiąc. Trochę sporo, a mam zaległe książki na półce na które nie mam czasu, ale na gazetki o gierkach i forumek, jest czas. Także zebrałem brakujące Extrimy i wracam na "stare śmieci", do czytania tylko PE. Jestem w sumie konsolowcem, a nie jara mnie podniecanie się ZX Spectrum i Amstardem (to tak wyolbrzymiając). Ale plusa dla Pixela za wysyłkę priorytetem, a Extrima jeszcze nie mam, a wysyłają wcześniej Edytowane 28 czerwca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 28 czerwca 20168 l edit: bez folii okładka wygląda zarypiście. Oczywiście dali ten motyw śliskich napisów, co mi się podoba. Do Virtual Reality i fazy po LSD:)
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Bardzo odważna okładka. Dzisiaj skończyłem czytać poprzedni nr, więc w sam raz. Na weekend biorę.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej? To bede ostatniia osoba na forum co kupuje Pixela? ;p Chyba nie. Nie rzucim ziemi...
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Też kupuję regularnie i nie zamierzam przestać. Ta gazetka dobrze się uzupełnia z PE. Jedno pismo o gierkach na miesiąc to dla mnie za mało.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Ja planuję dozbierać równe 20 numerów i gazetki lądują w piewce. Ale patrząc tu: http://shop.pixel-magazine.com/nieźle ten czas zapierdziela.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Dzień dobry, Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 17 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: PWMagazyn PIXEL w wydaniu cyfrowym można przeglądać za pomocą aplikacji w przeglądarce www oraz na urządzeniach mobilnych z systemem Android lub iOS. Raz kupiony/aktywowany numer magazynu, można czytać na wszystkich posiadanych przez siebie urządzeniach, pod różnymi, obsługiwanymi przez nas systemami. Aby czytać magazyn na urządzeniach z systemem Android oraz iOS, niezbędne jest pobranie i zainstalowanie odpowiedniej aplikacji. Aby przeglądać magazyn w przeglądarce www, należy udać się pod ten adres: http://pixel.embuk.pl/ Kod promocyjny, po zalogowaniu, można aktywować pod adresem: http://pixel.embuk.pl/user/profile/promocodesPełna instrukcja aktywacji kodów promocyjnych oraz adresy aplikacji dla systemów Andoid i iOS znajdują się tutaj: http://pixel-magazine.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=279 -----Kurde, to mi się podoba w Pixelu, że prenumeratę wysyłają wcześniej i to priorytetem. Dziś numer w kioskach, a ja go mam już chyba od poniedziałku. Prenumerata, trochę tak działa jak tytuł exclusive.
Opublikowano 4 lipca 20168 l Ok, Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 17 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: ek7X8v
Opublikowano 8 lipca 20168 l Pamiętacie? To były czasy. Żeby zagrać jedną walkę w MK2 trzeba było trzy razy dyskietkę zmienić. Wykopałem je we wczorajszych porzadkach i teraz zastanawiam się czy moja stara amiga bylaby jeszcze na chodzie.
Opublikowano 8 lipca 20168 l Super stan. Moje Kompendium 1 jest mocno zużyte bo materiał był setki razy przeglądany. Mam jeszcze 4 ale to już nie to samo.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Pierwsze to było coś. Prawie biblia tamtejszego amigowca. Moje zachowały się w miarę dobrze bo od około 2004 leżały spakowane w kartonie razem z resztą kolekcji z tamtego okresu.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Mam gdzies wszystkie w piwnicy, az wykopie <3 (BTW popatrzcie po ile na allegro chodzi komplet) W MK2 przy fatalu shang tsunga 2 razy dyskietke sie zmienialo.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Mam w którymś kartonie razem z amiga magazynami wszystkie numery. Pamiętam, jak jarałem się kiedy wyszedł jubileuszowy 50 numer z tą za(pipi)istą czarną okładką. To było coś.
Opublikowano 9 lipca 20168 l To dziś pamiętam ten dzień. Byłem z klasą w Zakopanem. Październik 1997. Dorwałem w kiosku. Szok i niedowierzanie z tą czarną okładką. Nie było wtedy zapowiedzi w necie. Genialny numer. No i moja pierwsza miłość Joanna 2.10.1997 <3