stoodio 2 075 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 VR na tapecie (odrzucony projekt okładki): Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Wygląda na autorską okładkę, a tu odrzucone? No dobra, ciekawe, co lepszego wybrali. Kiedy premiera? ps "Lego w grach' Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 W czwartek, jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Wygląda na autorską okładkę, a tu odrzucone? No dobra, ciekawe, co lepszego wybrali. Kiedy premiera? ps "Lego w grach' Do ciebie dzisiaj wysyłają - daj znać, co tam jest w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 621 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Dziwnym nie jest, że okładka odrzucona, skoro bardzo podobna z AW już była w jednym z pierwszych numerów. http://shop.pixel-magazine.com/?i=magazyn Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Czy ja wiem, czy podobna - dla mnie nie bardzo. Nie zmienia to faktu, że nadal AW będzie na okładce, jeno inny art. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej? To bede ostatniia osoba na forum co kupuje Pixela? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 27 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2016 Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej? Co jest przyczyną porzucenia? Ja kupuję co miesiąc i coraz mniej czytam. Czasu brak Ale kupuję nieco z przyzwyczajenia i mojego zainteresowania zaszłością. Choć nie wiem czy kupię obecny numer, budżet mi się nie dopina, no i właśnie kupuję na półkę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 (edytowane) Da się okładkę bez napisów? Da się. A czy ten pełniak to tylko dla prenumeratorów? Kiedyś tak dali 3 jakieś crapy. Co jest przyczyną porzucenia?Od nowego roku zacząłem zbierać trzy gazetki, co daje jakieś 350 stron co miesiąc. Trochę sporo, a mam zaległe książki na półce na które nie mam czasu, ale na gazetki o gierkach i forumek, jest czas. Także zebrałem brakujące Extrimy i wracam na "stare śmieci", do czytania tylko PE. Jestem w sumie konsolowcem, a nie jara mnie podniecanie się ZX Spectrum i Amstardem (to tak wyolbrzymiając). Ale plusa dla Pixela za wysyłkę priorytetem, a Extrima jeszcze nie mam, a wysyłają wcześniej Edytowane 28 czerwca 2016 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Dziwna okładka. Do czego nawiązuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 edit: bez folii okładka wygląda zarypiście. Oczywiście dali ten motyw śliskich napisów, co mi się podoba. Do Virtual Reality i fazy po LSD:) Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Bardzo odważna okładka. Dzisiaj skończyłem czytać poprzedni nr, więc w sam raz. Na weekend biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Jutro pewnie będę miał w skrzynce dwie gazetki, z czego Pixel ostatni numer i nie przedłużam prenumeraty. Do kogo powędruje kod do wersji cyfrowej? To bede ostatniia osoba na forum co kupuje Pixela? ;p Chyba nie. Nie rzucim ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Też kupuję regularnie i nie zamierzam przestać. Ta gazetka dobrze się uzupełnia z PE. Jedno pismo o gierkach na miesiąc to dla mnie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Również kupuję regularnie, mam kazdy numer Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2016 Ja planuję dozbierać równe 20 numerów i gazetki lądują w piewce. Ale patrząc tu: http://shop.pixel-magazine.com/nieźle ten czas zapierdziela. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2016 Dzień dobry, Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 17 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: PWMagazyn PIXEL w wydaniu cyfrowym można przeglądać za pomocą aplikacji w przeglądarce www oraz na urządzeniach mobilnych z systemem Android lub iOS. Raz kupiony/aktywowany numer magazynu, można czytać na wszystkich posiadanych przez siebie urządzeniach, pod różnymi, obsługiwanymi przez nas systemami. Aby czytać magazyn na urządzeniach z systemem Android oraz iOS, niezbędne jest pobranie i zainstalowanie odpowiedniej aplikacji. Aby przeglądać magazyn w przeglądarce www, należy udać się pod ten adres: http://pixel.embuk.pl/ Kod promocyjny, po zalogowaniu, można aktywować pod adresem: http://pixel.embuk.pl/user/profile/promocodesPełna instrukcja aktywacji kodów promocyjnych oraz adresy aplikacji dla systemów Andoid i iOS znajdują się tutaj: http://pixel-magazine.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=279 -----Kurde, to mi się podoba w Pixelu, że prenumeratę wysyłają wcześniej i to priorytetem. Dziś numer w kioskach, a ja go mam już chyba od poniedziałku. Prenumerata, trochę tak działa jak tytuł exclusive. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Ok, Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 17 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: ek7X8v Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Pamiętacie? To były czasy. Żeby zagrać jedną walkę w MK2 trzeba było trzy razy dyskietkę zmienić. Wykopałem je we wczorajszych porzadkach i teraz zastanawiam się czy moja stara amiga bylaby jeszcze na chodzie. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Super stan. Moje Kompendium 1 jest mocno zużyte bo materiał był setki razy przeglądany. Mam jeszcze 4 ale to już nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Pierwsze to było coś. Prawie biblia tamtejszego amigowca. Moje zachowały się w miarę dobrze bo od około 2004 leżały spakowane w kartonie razem z resztą kolekcji z tamtego okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Mam gdzies wszystkie w piwnicy, az wykopie <3 (BTW popatrzcie po ile na allegro chodzi komplet) W MK2 przy fatalu shang tsunga 2 razy dyskietke sie zmienialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Mam w którymś kartonie razem z amiga magazynami wszystkie numery. Pamiętam, jak jarałem się kiedy wyszedł jubileuszowy 50 numer z tą za(pipi)istą czarną okładką. To było coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 To dziś pamiętam ten dzień. Byłem z klasą w Zakopanem. Październik 1997. Dorwałem w kiosku. Szok i niedowierzanie z tą czarną okładką. Nie było wtedy zapowiedzi w necie. Genialny numer. No i moja pierwsza miłość Joanna 2.10.1997 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi