Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko z nazwa mogli by sie troche postarac. Chodzi mi o to, ze maja te dzialy w Pixelu calkiem fajnie powymyslane (loading, credits, hall of fame itd.) a tu wyjezdzaja z "extra". No i smuteczek, ze tylko dla prenumeraty i nawet nie mozna domowic w ich sklepie. 

W ogole wiekszosc poczatkowych nakladow wymiotlo. Ciesze sie, ze udalo mi sie dobrac C&A. Niestety bajtka juz nie.

Opublikowano

Wydaje mi się, że Bajtka w ogóle nie dało się kupić przez ten sklep, ew. sprzedaż trwała bardzo, bardzo krótko...

Opublikowano

Chyba to drugie bardziej, bo samo pismo w sklepie jest, wiec moze faktycznie bylo do sprzedazy via online ale rozeszlo sie dosc szybko.

Opublikowano

Dwa kupiłem nawet, żeby dla was nie zostało.

Smutno mi, że mnie tak obrażacie tutaj to mogę oddać jeden :(

Są tam jakieś ciekawe teksty po których sentymentalna gula rośnie?

Opublikowano (edytowane)

Dawno nie kupowałem już tego śmierdzącego (!) PIXEL-a, ale chcę kupić ten numer i nigdzie go nie ma O_o  U Was też jest taki problem z dostępnością?

Ja już nie zbieram, ale jedź do saloniku prasowego InMedio, albo Empiku. Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Chodziłem dzisiaj po galerii mokotów (jedna z najpopularniejszych w wawie), bo chciałem kupić nowy numer pixela i nigdzie nie moglem tego dostac. w inmedio na "czy maja panstwo czasopismo dla graczy pixel" dostalem odpowiedz kasjerki, ze nie wie co to za gazeta :pawel:

da sie to gdzies dorwac?

Opublikowano

Może znajdzie się chętny:

Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 21 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to:

Produkt: Pixel Magazyn KODYTwoje zakupione kody:
  • UO0x5U

Magazyn PIXEL w wydaniu cyfrowym można przeglądać za pomocą aplikacji w przeglądarce www oraz na urządzeniach mobilnych z systemem Android lub iOS.

Raz kupiony/aktywowany numer magazynu, można czytać na wszystkich posiadanych przez siebie urządzeniach, pod różnymi, obsługiwanymi przez nas systemami.

Aby czytać magazyn na urządzeniach z systemem Android oraz iOS, niezbędne jest pobranie i zainstalowanie odpowiedniej aplikacji: PIXEL.

Aby przeglądać magazyn w przeglądarce www, należy udać się pod ten adres: http://pixel.embuk.pl/

Kod promocyjny, po zalogowaniu, można aktywować pod adresem:http://pixel.embuk.pl/user/profile/promocodes

• Plusik 3
  • 2 tygodnie później...