Opublikowano 21 grudnia 20168 l Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 21 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: VzNnH7
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Ładna wpadka w nowym Pixelu, he he. Zawsze myślałem że redaktorzy grają w gry, albo chociaż wiedzą kto jest kto w popularnych tytułach. Wstyd. Ej, nikt nie wrzucił okładki styczniowego Pixela, a jest ona zdecydowanie najlepsza jak do tej pory. Cudeńko! Edytowane 31 grudnia 20168 l przez Konsolowy
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Ładna wpadka w nowym Pixelu, he he. Zawsze myślałem że redaktorzy grają w gry, albo chociaż wiedzą kto jest kto w popularnych tytułach. Wstyd. Ej, nikt nie wrzucił okładki styczniowego Pixela, a jest ona zdecydowanie najlepsza jak do tej pory. Cudeńko! Nie chcę - po raz kolejny - znęcać się nad Pixelem, ale zarówno ich ignorancja, jak i "nowe" podejście do pisma, skutecznie mnie zniechęciły do tego tytułu. Po początkowym zachwycie i namiastce Retro Gamera, a do tego proporcjach magazynu, jakieś 70-30 dla retro, teraz jest to jakieś 30-70 - wnioskuję po okładce, może się mylę, bo od 3 czy 4 miesięcy nie kupuję. To jeśli miałbym płacić 15 zł za to samo co w psxe (chociaż tam papier gorszy, niż w taśmie do du...) to podziękuję, w PSXE chociaż mam wszystkie konsolowe nowości, a tam jakieś pierdoły komputerowe z wczesnego dostępu, wycieczki po studiach filmowych oraz loty w kosmos (wtf!?). Tak na marginesie polecam okładkę nowego Retro Gamera. Pixel robił jakiś opis TR z okazji 20 lecia serii?
Opublikowano 31 grudnia 20168 l a tam jakieś pierdoły komputerowe z wczesnego dostępu Te "pierdoły" są nieraz lepsze niż to co wypluwają na półki sklepowe wydawcy. Zresztą Pixel od początku skupiał się głównie na grach pc więc pretensje o to,że mało tam konsolowych gierek i nowości z tej części rynku są bezsensu.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Moze i lepsze, ale doczekaliśmy czasów, gdzie twórcy zarabiają na nieukończonych wersjach, a gazetki to recenzują.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Ten problem dotyczy zarówno gier oficjalnie wypuszczanych w ramach "wczesnego dostępu" jak i tych wielkich szumnych kąsolowych wydmuszek jak FFXV,MGSV itd.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Ładna wpadka w nowym Pixelu, he he. Zawsze myślałem że redaktorzy grają w gry, albo chociaż wiedzą kto jest kto w popularnych tytułach. Wstyd. Ej, nikt nie wrzucił okładki styczniowego Pixela, a jest ona zdecydowanie najlepsza jak do tej pory. Cudeńko! Nie chcę - po raz kolejny - znęcać się nad Pixelem, ale zarówno ich ignorancja, jak i "nowe" podejście do pisma, skutecznie mnie zniechęciły do tego tytułu. Po początkowym zachwycie i namiastce Retro Gamera, a do tego proporcjach magazynu, jakieś 70-30 dla retro, teraz jest to jakieś 30-70 - wnioskuję po okładce, może się mylę, bo od 3 czy 4 miesięcy nie kupuję. To jeśli miałbym płacić 15 zł za to samo co w psxe (chociaż tam papier gorszy, niż w taśmie do du...) to podziękuję, w PSXE chociaż mam wszystkie konsolowe nowości, a tam jakieś pierdoły komputerowe z wczesnego dostępu, wycieczki po studiach filmowych oraz loty w kosmos (wtf!?). Tak na marginesie polecam okładkę nowego Retro Gamera. Pixel robił jakiś opis TR z okazji 20 lecia serii? Bo Micz robił kiedys najlepsze pismo komputerowe o wszystkim i o niczym czyli Reset.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Napisałem kiedys na ich fejsie, że te teksty o kosmosie w ogóle tam nie pasują. A jakiś typ odpisał że on zaczyna numer od tych tekstów:)
Opublikowano 31 grudnia 20168 l W Clicku tez pisali o takich bzdetach. W ogóle clicka miło wspominam: 2.80 co dwa tygodnie. Tanio, papier jak z bravo, ale czytało sie te komputerowe rzeczy, mając PSXa (a potem i PC). Ps. Chyba już jestem pijany, Ok, odkładam telefon.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l http://allegro.pl/larry-7-milosc-na-fali-pl-i6664049813.html COOO? W Playu dali kiedyś Larry 7 jako pełniaka? :(((((( Jak dla mnie Play zawsze miał lepsze pełniaki niż CDA. No... na pewno nowsze:) Cholera, robię sobie jakieś listy gier na PSX PS2 PS3 PS4, a przecież też grałem na PC. Chętnie bym kupił jakieś stare gry, DRM free, działanie bez płyty, nowe wydanie. Czemu nikt w dobie remasteró i mody na retro nie wyda ponownie np. Larry 7, czy inne starocia? Edytowane 12 stycznia 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Chętnie bym kupił jakieś stare gry, DRM free, działanie bez płyty, nowe wydanie. Czemu nikt w dobie remasteró i mody na retro nie wyda ponownie np. Larry 7, czy inne starocia? Zaglądnij na GOGa, tam jest sporo staroci dostosowanych do działania na nowych sprzętach.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Niby tak, mam nawet Larryego z goga, ale po angielsku. Mam tez gta3 na steam, ale różni sie od edycji premierowej. Moze ktoś kiedys dostrzeże tu biznes i wyda te stare gry ponownie. A i pisałem do CDP i prawa do larryego ma już Sierra:/
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Nówkę zafoliowaną widziałem za 99 zł na Allegro. Nie mówię, że bym kupił, bo co mi z jednej gry, ale jakby tak wyszła jakaś kolekcja starych gier... Coś takiego chyba wychodzi na Commadore, czy Amigę - widziałem kiedyś reklamę w Pixelu - stare gry, w nowych wydaniach, ale na tym samym nośniku.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Nie wiem czy zauwazyliscie ale w niektorych kioskach pojawil sie magazyn Retro. Tak, ten sam, ktory byl dodawany do grudniowego numeru Cd-action. Ma teraz w prawym dolnym rogu ladna nalepke z kodem kreskowym, data 01/2017 i cena 9,99zl. Prawie jak ongis pierwszy numer PE. Co ciekawe, cd action do ktorego bylo dodawane retro jest nie do dostania nigdzie. Na allegro zazwyczaj nie ma problemu z kupieniem archiwaliow, teraz lipa. Wychodzi wiec na to, ze caly naklad tamtego cd-actiona wrocil do wydawcy a ten wypakowal Retro i teraz goni go po dychu. Skad taki zabieg? Zaradnosc czy jednak sprzedaz nie poszla zgodnie z oczekiwaniami? Swoja droga przekartkowalem pismo i urzekl mnie artykul o komendach w autoexecu.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Pewnie okładka dla prenumeratorów. Normalnie w kiosku nikt by tego nie kupił. Tzn nikt z nowych czytelników. --- Tez widziałem tego CDA. Zaiste, że zrobili magazyn te 2-3(?) miechy temu i nadal jest aktualny. Ale takie uroki retro. Smug odpisał mi już kiedyś, na pytanie, co z Retro, że"badają rynek". W sumie im kibicuję. Ten dodatek do CDA mi podpasil. A Ty Mejm nie kupiłeś go wtedy z CDA? Dawaj kup tera i zoba na spokojnie w chacie :)
Opublikowano 18 stycznia 20178 l A co to? Kolejny numer czy jakiś bonus? Kolejny numer i wersja okładki tylko dla prenumeratorów.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Przeczytajcie sobie w najnowszym Pixelu o Yakuzie 0. Tekst na podstawie filmiku z YT.