Shen 9 610 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Takie Bravo na miare dzisiejszych czasow. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 21 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: VzNnH7 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Ładna wpadka w nowym Pixelu, he he. Zawsze myślałem że redaktorzy grają w gry, albo chociaż wiedzą kto jest kto w popularnych tytułach. Wstyd. Ej, nikt nie wrzucił okładki styczniowego Pixela, a jest ona zdecydowanie najlepsza jak do tej pory. Cudeńko! Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Konsolowy Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ładna wpadka w nowym Pixelu, he he. Zawsze myślałem że redaktorzy grają w gry, albo chociaż wiedzą kto jest kto w popularnych tytułach. Wstyd. Ej, nikt nie wrzucił okładki styczniowego Pixela, a jest ona zdecydowanie najlepsza jak do tej pory. Cudeńko! Nie chcę - po raz kolejny - znęcać się nad Pixelem, ale zarówno ich ignorancja, jak i "nowe" podejście do pisma, skutecznie mnie zniechęciły do tego tytułu. Po początkowym zachwycie i namiastce Retro Gamera, a do tego proporcjach magazynu, jakieś 70-30 dla retro, teraz jest to jakieś 30-70 - wnioskuję po okładce, może się mylę, bo od 3 czy 4 miesięcy nie kupuję. To jeśli miałbym płacić 15 zł za to samo co w psxe (chociaż tam papier gorszy, niż w taśmie do du...) to podziękuję, w PSXE chociaż mam wszystkie konsolowe nowości, a tam jakieś pierdoły komputerowe z wczesnego dostępu, wycieczki po studiach filmowych oraz loty w kosmos (wtf!?). Tak na marginesie polecam okładkę nowego Retro Gamera. Pixel robił jakiś opis TR z okazji 20 lecia serii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a tam jakieś pierdoły komputerowe z wczesnego dostępu Te "pierdoły" są nieraz lepsze niż to co wypluwają na półki sklepowe wydawcy. Zresztą Pixel od początku skupiał się głównie na grach pc więc pretensje o to,że mało tam konsolowych gierek i nowości z tej części rynku są bezsensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Moze i lepsze, ale doczekaliśmy czasów, gdzie twórcy zarabiają na nieukończonych wersjach, a gazetki to recenzują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ten problem dotyczy zarówno gier oficjalnie wypuszczanych w ramach "wczesnego dostępu" jak i tych wielkich szumnych kąsolowych wydmuszek jak FFXV,MGSV itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ładna wpadka w nowym Pixelu, he he. Zawsze myślałem że redaktorzy grają w gry, albo chociaż wiedzą kto jest kto w popularnych tytułach. Wstyd. Ej, nikt nie wrzucił okładki styczniowego Pixela, a jest ona zdecydowanie najlepsza jak do tej pory. Cudeńko! Nie chcę - po raz kolejny - znęcać się nad Pixelem, ale zarówno ich ignorancja, jak i "nowe" podejście do pisma, skutecznie mnie zniechęciły do tego tytułu. Po początkowym zachwycie i namiastce Retro Gamera, a do tego proporcjach magazynu, jakieś 70-30 dla retro, teraz jest to jakieś 30-70 - wnioskuję po okładce, może się mylę, bo od 3 czy 4 miesięcy nie kupuję. To jeśli miałbym płacić 15 zł za to samo co w psxe (chociaż tam papier gorszy, niż w taśmie do du...) to podziękuję, w PSXE chociaż mam wszystkie konsolowe nowości, a tam jakieś pierdoły komputerowe z wczesnego dostępu, wycieczki po studiach filmowych oraz loty w kosmos (wtf!?). Tak na marginesie polecam okładkę nowego Retro Gamera. Pixel robił jakiś opis TR z okazji 20 lecia serii? Bo Micz robił kiedys najlepsze pismo komputerowe o wszystkim i o niczym czyli Reset. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Napisałem kiedys na ich fejsie, że te teksty o kosmosie w ogóle tam nie pasują. A jakiś typ odpisał że on zaczyna numer od tych tekstów:) Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Oczywiscie ze pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W Clicku tez pisali o takich bzdetach. W ogóle clicka miło wspominam: 2.80 co dwa tygodnie. Tanio, papier jak z bravo, ale czytało sie te komputerowe rzeczy, mając PSXa (a potem i PC). Ps. Chyba już jestem pijany, Ok, odkładam telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) http://allegro.pl/larry-7-milosc-na-fali-pl-i6664049813.html COOO? W Playu dali kiedyś Larry 7 jako pełniaka? :(((((( Jak dla mnie Play zawsze miał lepsze pełniaki niż CDA. No... na pewno nowsze:) Cholera, robię sobie jakieś listy gier na PSX PS2 PS3 PS4, a przecież też grałem na PC. Chętnie bym kupił jakieś stare gry, DRM free, działanie bez płyty, nowe wydanie. Czemu nikt w dobie remasteró i mody na retro nie wyda ponownie np. Larry 7, czy inne starocia? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dali, sam miałem grę właśnie z Playa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Chętnie bym kupił jakieś stare gry, DRM free, działanie bez płyty, nowe wydanie. Czemu nikt w dobie remasteró i mody na retro nie wyda ponownie np. Larry 7, czy inne starocia? Zaglądnij na GOGa, tam jest sporo staroci dostosowanych do działania na nowych sprzętach. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Niby tak, mam nawet Larryego z goga, ale po angielsku. Mam tez gta3 na steam, ale różni sie od edycji premierowej. Moze ktoś kiedys dostrzeże tu biznes i wyda te stare gry ponownie. A i pisałem do CDP i prawa do larryego ma już Sierra:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 A mi gdzies w piwnicy w kartonie rozklada sie big box z Larym 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nówkę zafoliowaną widziałem za 99 zł na Allegro. Nie mówię, że bym kupił, bo co mi z jednej gry, ale jakby tak wyszła jakaś kolekcja starych gier... Coś takiego chyba wychodzi na Commadore, czy Amigę - widziałem kiedyś reklamę w Pixelu - stare gry, w nowych wydaniach, ale na tym samym nośniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Nie wiem czy zauwazyliscie ale w niektorych kioskach pojawil sie magazyn Retro. Tak, ten sam, ktory byl dodawany do grudniowego numeru Cd-action. Ma teraz w prawym dolnym rogu ladna nalepke z kodem kreskowym, data 01/2017 i cena 9,99zl. Prawie jak ongis pierwszy numer PE. Co ciekawe, cd action do ktorego bylo dodawane retro jest nie do dostania nigdzie. Na allegro zazwyczaj nie ma problemu z kupieniem archiwaliow, teraz lipa. Wychodzi wiec na to, ze caly naklad tamtego cd-actiona wrocil do wydawcy a ten wypakowal Retro i teraz goni go po dychu. Skad taki zabieg? Zaradnosc czy jednak sprzedaz nie poszla zgodnie z oczekiwaniami? Swoja droga przekartkowalem pismo i urzekl mnie artykul o komendach w autoexecu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Pixel dla prenumeratorow wygrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 A co to? Kolejny numer czy jakiś bonus? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Pewnie okładka dla prenumeratorów. Normalnie w kiosku nikt by tego nie kupił. Tzn nikt z nowych czytelników. --- Tez widziałem tego CDA. Zaiste, że zrobili magazyn te 2-3(?) miechy temu i nadal jest aktualny. Ale takie uroki retro. Smug odpisał mi już kiedyś, na pytanie, co z Retro, że"badają rynek". W sumie im kibicuję. Ten dodatek do CDA mi podpasil. A Ty Mejm nie kupiłeś go wtedy z CDA? Dawaj kup tera i zoba na spokojnie w chacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 A co to? Kolejny numer czy jakiś bonus? Kolejny numer i wersja okładki tylko dla prenumeratorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ta wersja (kioskowa) okładki też jest masakrycznie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Mi nawet bardziej się podoba. Kolorystyka lepsza. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Przeczytajcie sobie w najnowszym Pixelu o Yakuzie 0. Tekst na podstawie filmiku z YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi