Opublikowano 29 stycznia 20178 l Bywa i tak, Pixel to głównie pc więc takie suchary i wpadki w przypadku gier na kąsole mnie jakoś nie dziwią. Co się tyczy okładki to chyba najlepsza ze wszystkich jakie były.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Pixel wygląda bardzo ładnie, ale nie ocenia się gazety po okładce:) U nich dość często pojawiają się większe lub mniejsze gafy, aż w końcu przestałem ich czytać.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Mogliby w całości postawić na retro. To im przynajmniej jakoś wychodzi. Bo newsy i recenzje często śmierdzą padliną.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l http://paradoks.net.pl/read/31522-archiwalne-numery-secret-service-dostepne-za-darmoSS za free!Świetny news dla fanów Secret Service, którzy pozbyli się już gazetek i mają ochotę na podróż do przeszłości :) Edytowane 31 stycznia 20178 l przez columbo
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Nie tak predko. To sa niepelne wydania. Np. nr 19 ma tylko 18 stron. A jesli o mnie chodzi to SS tylko i wylacznie w formie papierowej.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Tym razem gość z pixela napisał biedny komentarz: A ten z pixela odpisał i szybko zrobił pribt screena. Jerzy poprawa = smuggler. Edytowane 1 lutego 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 1 lutego 20178 l Tym razem gość z pixela napisał biedny komentarz: A ten z pixela odpisał i szybko zrobił pribt screena. Jerzy poprawa = smuggler. Od razu przypominają się stare czasy i wojenki polskich pisemek. Klimat retro pełną gębą
Opublikowano 2 lutego 20178 l Nie wszystkie numery tego SSa, czy slepy jestem?No nie bo SSow bylo ponad 90. Ale posegreguj wg daty ukazania i bedzie od 1 do 52. Tylko co z tego jak to jakies demowki.
Opublikowano 3 lutego 20178 l (pipi) przecież SSy już od ponad 10 lat leżą na różnych serverach tylko w z(pipi)anym formacie djvu. Np tutaj http://stare.e-gry.net/czasopisma/secret-service edit: Na tej stronce macie też inne pisma jak TS, Gambler itp Edytowane 3 lutego 20178 l przez ornit
Opublikowano 4 lutego 20178 l Światy gier, SS...Ornit, niech ci tego posta Bozia w streetfighterowych perfectach wynagrodzi Edytowane 4 lutego 20178 l przez columbo
Opublikowano 4 lutego 20178 l Troche zaluje ze zaprzestalem kupowac ss z numerem 68. Z ciekawosci sprawdze co tam sie wyrabialo ok 90 numeru.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Ladny art. Nie znalazlem w googlu, ciekawe czy "ukradli" czy samorobka. Nowy pixel od dzis w kioskach.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Może dostali ekskluzywnie na okładkę. W sumie już nie taki "retro magazyn" jak się wydawał na początku.
Opublikowano 23 lutego 20178 l A czy on od początku miał być retro magazynem? Jest tego w numerach sporo, ale o nowościach też pisali i piszą.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Wyczerpali już temat retro, to o czym mają pisać? Moim zdaniem ten magazyn jest tak jałowy/nudny/bezpłciowy/mało fachowy, że szkoda by mi było nawet 5 złotych. Na początku było nieźle, ale potem coraz gorzej. Z ostatniego numeru polecam szczególnie recenzję (?) Yakuzy 0 :D Recenzja napisana chyba na podstawie filmików na YT.
Opublikowano 23 lutego 20178 l A czy Pixel ma już w końcu kompetentnych recenzentów czy dalej sami dyletanci?
Opublikowano 23 lutego 20178 l w sumei to ja od roku prawie tylko tego pixela kolekcjonuje i nawet nie otwieram... moze przestane kupowac
Opublikowano 23 lutego 20178 l Dobre było, jak w zapowiedzi do nowego Last of Us, napisali że Ellie to córka Joego :)
Opublikowano 23 lutego 20178 l Niestety ten PIXEL jest przesiąknięty blacharstwem na potęgę, tam samo co do retro, to się zajmowali przede wszystkim tymi przedpotopowymi komputerami typu Atari, czy Spectrum. Ja się wychowałem na C-64 i Amidze i fajnie się o nich czytało, ale moim zdaniem temat retro blachy został już w dużym stopniu wyczerpany. Za to na artykułach o konsolach retro - SNES, MegaDrive, NES, czy nawet PSX-ie było malutko i wszystko to takie mało fachowe i bez zajawki. Tu jest duże pole do popisu, ale oni kompletnie się na tym nie znają i tak jak napisałem wyżej - nie ma w nich tej konsolowej "pasji". Kupuję to od czasu do czasu, ale za każdym razem sobie mówię, że to już ostatni raz :D A kupuję, bo lubię czytać o grach, "papier", jego zapach, chociaż ten PIXEL wyjątkowo śmierdzi ;)