Przemysław Gorący aka "Hot 15 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Decyzja o zakończeniu wydawania PSX Fana zapadła w momencie kiedy kolejny numer był już gotowy do druku - stąd brak pożegnania, bo nikt nie wiedział, że się tak stanie. Przyczyna prozaiczna: wyniki sprzedaży. To był czas załamania się rynku czasopism, naprawdę solidny krach, który w parę lat pozamiatał rynek pism o grach. A jak wiadomo kasa to temat niewygodny, ale decydujący. I to koniec historii PSX Fana. 3 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 NO Z GRUBEJ RURY CDA BEZ PŁYT! https://www.cdaction.pl/news-54383/cd-action-102018-nizsza-cena-zdrapka-z-kodem-zamiast-plyty.html 9,99 i kodzik na gierki. a gdzie bonus1 bonus2 actionmag, strefa www, emukouncik? Cytuj
Gość Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Teraz nikt nie będzie już mówił, że kupuje CDA dla płyt. Cytuj
Bzduras 12 451 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 No to zacznie się zdrapywanie kodów w marketach przez co bardziej januszowatych, bo rezygnują również z folii na magazyn. Cytuj
Gość Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 To stawiam akurat, że przez podatek. Jakby jeszcze wyrzucili to "na luzie" (najgorszy dział w polskiej prasie, gorszy sort niż poważne analizy polityczne w Fakcie)... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Na luzie ostatnio się zmienił i historie papkina dla mnie na duży plus. Nie wiem kiedy czytałeś ostatnio teraz są tylko 2 strony i mocno growe około redakcyjne. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Skonczyla sie pewna era. Moge zatem powiedziec, ze mam wszystkie plyty xD Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Zbierasz CDA od pierwszego numeru? Chętnie kupię od 1 do 19 numeru. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Opublikowano 22 sierpnia 2018 Pierwszy ostatnio z plytka co widzialem poszedl za 1k zl. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 coraz brzydsze te okładki, ostatnio Lego, teraz to. No, ale jednak przetrwali 40 numerów - a pamiętam ich pierwszy numer z okładką Wieśka. Ależ to był numer, gruba okładka, grube kartki, ten zapach farby... aj. Czyli obecnie Pixel to najdroższy magazyn i bez płyt/gier Cytuj
Paolo de Vesir 9 096 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Wciąż bardzo dobry jest to magazyn. Czuć że nie jest kierowany do gównażerii. Sama okladeczka jak zwykle na poziomie, bo o ile grafika nie musi podobać się każdemu tak warto docenić to jak grafik PIXELa zgrabnie rozmieszcza informacje na froncie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Fak to już 3 lata O_o, od roku już nie kupuje nawet nie zauważyłem kiedy a widze, że wszystko wyprzedane w ich sklepie. A ch,uj tam w sumie. Cytuj
dr skrzynia 35 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Ostatnio czytałem w Empiku i mnie uderzyło, że teraz mają oceniaczkę w recenzjach. Cytuj
Paolo de Vesir 9 096 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Mówili że to jednak pewien wymóg rynku któremu musieli sprostać. Rozczarowujące. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Mówili że to jednak pewien wymóg rynku któremu musieli sprostać. Rozczarowujące. Pytanie tylko na ile to coś zmienia? Ja mam wyj.ebane w recki pismaków i oceny, kupowałem dla obcowania z papierem w sumie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 096 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Dlatego że ocena już sugeruje odbiór gry i prowadzi do porównań. Jak czytałem reckę GoWa 10/10 to już wiedziałem jakiego wydźwięku mam się spodziewać. Brak oceny sprawia że każdy grę ocenia po swojemu. No i "miej wy(pipi)ane" to jest zdecydowanie mniej popularne podejście niż "pa jaka ocena ta gra MUSI być sztosem, XX na meta" etc.etc. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 8 godzin temu, _Be_ napisał: a widze, że wszystko wyprzedane w ich sklepie. Mysle sobie "co ten blaber gada, przeciez bylem tydzien temu w ich sklepie i jedynie nie ma pierwszych numerow bo tych nowszych chyba nikt nie kupuje". Wchodze teraz i ch.uj, a akurat dwoch ostatnich nie mam Chyba zamowie sobie ten SGK poki jeszcze wisi. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 8 godzin temu, grzybiarz napisał: coraz brzydsze te okładki, ostatnio Lego, teraz to. No, ale jednak przetrwali 40 numerów - a pamiętam ich pierwszy numer z okładką Wieśka. Ależ to był numer, gruba okładka, grube kartki, ten zapach farby... aj. Czyli obecnie Pixel to najdroższy magazyn i bez płyt/gier Ostatnio byli Iniemamocni... Więc to gorzej niż Lego. Kiedy ten numer? Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Ta okładka akurat najmocniej pachnie oldskulem i niezależnością z tego co nam serwowano ostatnimi czasy. Co do ich ocen, to nie wiem jak teraz (bo omijam ten dział pomny jego jakości) , ale jak je wprowadzili, to przeczytałem kilka recek. Popatrzyłem na oceny, później sprawdziłem czy faktycznie dobrze przeczytałem te recki i wyszło, że mają w redakcji maszynę losującą. Po przeczytaniu tekstu wyłania ci się obraz bardzo dobrej produkcji, praktycznie bez wad, a na końcu widzisz np. 6+. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Moze skala jest po prostu szkolna. Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Musiałeś się bardzo dobrze uczyć Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Godzinę temu, Mejm napisał: Wchodze teraz i ch.uj, a akurat dwoch ostatnich nie mam Kup na Allegro od jakiegoś Janusza Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 No wyjscia nie mam, ale wolalem wesprzec redakcje, zwlaszcza ze wysylka i tak jest za free wiec wychodzi niewiele drozej niz na allegro. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 sierpnia 2018 Opublikowano 23 sierpnia 2018 2 godziny temu, marbel007 napisał: Ostatnio byli Iniemamocni... Więc to gorzej niż Lego. Kiedy ten numer? Myślałem, że to Lego Iniemamocni Co do pytania: Z radością informujemy, że kolejny, już 40. numer Pixela wysyłamy do prenumeratorów w poniedziałek 27 sierpnia. To jak zwykle wcześniej w stosunku do premiery kioskowej, która będzie miała miejsce w czwartek 30 sierpnia. Czyli prenumeratorzy otrzymują numer szybciej i taniej, niż ma to miejsce w regularnej sprzedaży detalicznej. Ponadto każdy prenumerator na dzień przed kioskową premierą otrzymuje gratis wersję cyfrową magazynu.Z tej okazji chcielibyśmy Cię zachęcić do dołączenia do grona subskrybentów Pixela. Poza lepszą ceną prenumeratorzy regularnie otrzymują od nas dodatkowe bonusy takie jak darmowe gry, dostępy do ekskluzywnych materiałów czy wyjątkowe wydania klasycznych czasopism growych.Aby zaprenumerować Pixela od najbliższego wydania, wystarczy wejść na stronę http://shop.pixel-magazine.com i wybrać opcję na 6 bądź 11 wydań. Składając zamówienie możesz wybrać rodzaj pakowania Twojego magazynu - tradycyjny w folię, bądź super wzmocniony w tekturze.Serdecznie pozdrawiamy!PS.Zapraszamy na naszego bloga: pixelpost.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi