Bzduras 12 584 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Dlatego wszelkie kody wysyłajcie chętnym w PW, żeby nie było takich szopek - nie śpi Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Będę pisał w statusach. Kto pierwszy się zgłosi ten dostanie. Ewentualnie mogę ugadać się z jakimś stałym odbiorcą i co miesiąc wysyłać kodzik na pw. Jak kto woli. Mi jest wszystko jedno. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Ja kiedyś wpisywałem kod z jedną błędną litera. Kto napisał PM ten dostał, proste Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Tak lepiej ogłosić, że się ma i kto chętny niech wezmie a nie jakieś ch,uj wie kto Cytuj
Kmiot 13 676 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Ta, je'bać cichociemnych partyzantów, co za plecami sieją ferment. Kody od teraz tylko na PM. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 września 2018 Opublikowano 28 września 2018 okładka pixela z fifą takie covery z corocznymi rakami to rozumiem Cytuj
philipo 157 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 Komoda & Amiga plus nr 11 dostępny, na razie w wersji papierowej. http://ka-plus.pl/pl/numer-11/ Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 A wiecie że Micz wydaje po raz kolejny Cyfrowe Marzenia, tym razem w wersji papierowej: http://wielkaksiegagier.pl/ Ja tam złożyłem preorder - na kompie źle mi się czyta, a jeszcze ta ich apka webowa strasznie muli, nawet na i7 i 16GB ramu:) Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 Cyfrowe Marzenia już były na papierze. Wiem bo mam. Dopiero teraz na Pepperze zauważyłem info o tym preorderze. Ale wykupili mi już zestaw z prenumeratą Pixela. A przymierzam się do prenumeraty i miałbym super okazję. No ale skoro się zapisałem dawno by mnie powiadomiono jak w końcu da się zamówić i nie dostałem żadnego maila to się niech teraz pchają... Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 W spamie pewnie było. U mnie to samo. Ale wiem ze ruszyła druga tura z prenumerata i tymi pendrajwami @marbel007 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Ja brałem z Daying Light Bad Blood preorder. Gierkę sprzedam za 20-30zl to i książka będzie dzięki temu tańsza. Resztę lepszych ofert przegapiłem niestety. Miałem ochotę z Driftlandem no ale cóż... 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 (edytowane) 17 godzin temu, grzybiarz napisał: A wiecie że Micz wydaje po raz kolejny Cyfrowe Marzenia, tym razem w wersji papierowej: http://wielkaksiegagier.pl/ Ja tam złożyłem preorder - na kompie źle mi się czyta, a jeszcze ta ich apka webowa strasznie muli, nawet na i7 i 16GB ramu:) już mam zakupioną wersje z magazynami top secret, bajtek i świat gier komputerowych. Powrót do przeszłości się szykuje. Edytowane 19 października 2018 przez blantman Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Ale dziady, a na stronie nie mozna juz od dawna dostac Bajtka. Gdybym nie kupil Top Secretu to byl pewnie bral, bardzo oplacalny pakiet. Tylko tak w sumie, to na co mnie ksiazka z opisami gier i wydarzen, ktore albo sam ogralem/doswiadczylem albo przeczytalem w pixelu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 (edytowane) 17 minut temu, Mejm napisał: Ale dziady, a na stronie nie mozna juz od dawna dostac Bajtka. Gdybym nie kupil Top Secretu to byl pewnie bral, bardzo oplacalny pakiet. Tylko tak w sumie, to na co mnie ksiazka z opisami gier i wydarzen, ktore albo sam ogralem/doswiadczylem albo przeczytalem w pixelu. Liczę że przyjemnie będzie poczytać. Książki cyfrowe marzenia, historia polskich gier kosa czy historia batalii segi z nintendo bardzo fajnie mi się czytało. Liczę że tu będzie podobnie i poznam pewne fakty których jeszcze nie znałem. Wolę książke niż artykuły w necie. Zawsze w necie to wszystko jest chaotycznie przedstawione i często bez dobrego zgłebienia tematu. A te magazyny to bonus za który pewnie bym ze 40 zł dał i tak dgyby sprzedawali w pakiecie :) Edytowane 19 października 2018 przez blantman Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Co do tych nowych faktow to wydaje mi sie, ze nie znajdziesz ich wcale. Gdyby Micz mial jakies asy w rekawie to z pewnoscia by to wrzucil do jakiegos marketingowego sloganu. Stad bardziej mi ta ksiazka wyglada na "przezyjmy to jeszcze raz". Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 3 minuty temu, Mejm napisał: Co do tych nowych faktow to wydaje mi sie, ze nie znajdziesz ich wcale. Gdyby Micz mial jakies asy w rekawie to z pewnoscia by to wrzucil do jakiegos marketingowego sloganu. Stad bardziej mi ta ksiazka wyglada na "przezyjmy to jeszcze raz". No to idealna dla ciebie w końcu "kiedyś było lepiej" i "ta generacja jest kiepska" Fajnie mieć na półeczce taką pozycje. Nie wiem może od razu przeczytam może kiedyś ale jak najdzie mnie ochota na wspominki to poczytam. Zawsze jak takie rzeczy czytam i przypominaja mi o jakiejś gierce to staram się ja odpalić. Czasem potrafię nawet na kilka godzin cofnąć się w czasie. Tak było z ostatnim tipsomaniakiem do cda. Dzięki niemu Cannon Fodder zainstalowałem na kompie i napierdalałem. Wspaniała gra Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Szkoda, że większość pakietów już wyczerpana . Dobre okazje to były, niektóre z tych gier co tam oferowali są warte prawie 70 zł, a do tego jeszcze opasła książka dochodzi. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Warto tę cegłę w ogóle kupić? dobre to je? Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 6 minut temu, blantman napisał: No to idealna dla ciebie w końcu "kiedyś było lepiej" i "ta generacja jest kiepska" Ale co ma "kiedys bylo lepiej" do "poczytajmy o tym ponownie"? Pewnie ze bylo lepiej, ale nie znaczy to, ze trzeba wydac 70zl na rzeczy, ktore juz sie zna na wylot. A co tam na iru? Bo widze, ze nadal przezywaja to co napisalem 2 lata temu xD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 W dniu 27.09.2018 o 11:54, Paolo de Vesir napisał: Co powiedziałbyś o takim gościu: Typek na grupie Pokemon TCG zaklepał sobie kilkanaście kodów do gry online pisząc "kody wykorzystane" i w spokoju zaczął dodawać paczki jedną po drugiej. Przyłapał go ktoś z grupy wpisując kody ze środka listy. Taki kodzik to zawsze 2-3 zł w kieszeni + możliwośc tradowania. Skakałbym po głowie dla takiego śmiecia. ;/ i tak nic ciekawego mi nie wypadło ;/ Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 oj ragi, ragi <3 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 Godzinę temu, Mejm napisał: Tylko tak w sumie, to na co mnie ksiazka z opisami gier i wydarzen, ktore albo sam ogralem/doswiadczylem albo przeczytalem w pixelu. No ale wiesz... teraz będziesz miał ładnie wydaną książkę z kolorowymi obrazkami Gdyby kiedyś zabrakło Internetu, to warto mieć taką knigę - Micz twierdzi, że tyle tu poprawek i dodatkowych tekstów, że wyszła nowa książka. Ale był dym - usunęli z grupy Pixela gościa, który twierdził, że powinni zamieścić jakiś fragment przed zakupem. I typ krytykował te gadżety, że mają one na celu podbić sprzedaż czegoś słabego. Nagle wrzucili fragment: http://wielkaksiegagier.pl/download/WKG_PSYGNOSIS.pdf Odpalam Cyfrowe Marzenia i to samo, nawet spis treści ten sam. Wyczuwam, że będzie to po prostu wikipedia na papierze, ale (pipi) tam - czytam czasem Wikipedię, a tak będę miał to chociaż na papierze. Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2018 Opublikowano 19 października 2018 3 godziny temu, blantman napisał: Liczę że przyjemnie będzie poczytać. Książki cyfrowe marzenia, historia polskich gier kosa czy historia batalii segi z nintendo bardzo fajnie mi się czytało. Liczę że tu będzie podobnie i poznam pewne fakty których jeszcze nie znałem. Wolę książke niż artykuły w necie. Zawsze w necie to wszystko jest chaotycznie przedstawione i często bez dobrego zgłebienia tematu. A te magazyny to bonus za który pewnie bym ze 40 zł dał i tak dgyby sprzedawali w pakiecie Trochę mnie wkurzyli, bo chciałem już dawno te pisemka (załapałem się tylko na TS), teraz rzucili coś takiego bez zapowiedzi ew. poszło info na zamkniętej grupie, no i wziąłem to co było. Może ja kbym się nie cykał podejść do nich na MFKiG w Łodzi, to by mi powiedzieli:( Edyta. Dobrze, że dali znać, że można prosić o autograf autora Cytuj
czapa 674 Opublikowano 20 października 2018 Opublikowano 20 października 2018 Jak ktoś chce kupić to specjalne wydanie Top Secret to proszę się odezwać na PW. Mam do sprzedania nowy nieczytany numerek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi