Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

Bo to forum na który każdy może napisać? Chyba, że do jasnie pana paprykarza nie można, to przepraszam wtedy, czekam na pozwolenia w których tematach można pisać. 

No to co się ciskasz, że sobie coś napisałem?

1 minutę temu, _Be_ napisał:

Cytaty proszę bardzo raz. 

No i co z nich wynika? Gdzie to obrażanie się o DMC w tych cytatach?

2 minuty temu, _Be_ napisał:

IMO Devil to (pipi), i co mi zrobisz? :)

Nic, zlewam Twoją opinię :)

To jeszcze weź daj cynk, gdzie napisałem "Be to feministka". No nie mogę się tego doszukać :)

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

No to co się ciskasz, że sobie coś napisałem?

Ale ty nie rozumiesz, że ja odniosłem się tylko do gierek a ty zacząłeś ad personam (tj idź zobacz czy cię nie ma w temacie netflixa, nie wcinaj się jak rozmawiają dorośli, prowo, tryhard)? Dokładnie to samo co w temacie RE 2, strasznie słaba psychika gdy tylko coś nie idzie po twojej myśli zaczynasz obrażać i wrzucać coś z dupy. Dzień za dniem dzieje się życia cud. 

Opublikowano
6 minut temu, Rayos napisał:

jak najbardziej 

rayos widzisz co zrobiłeś?

A co gothica to lepszy gothic niż souls calibur i tekken razem wzięte :ragus: Są gusta i guściki. Gothic to specyficzna gra ale na pewno w swoim czasie była bardzo dobra. (potem przy 3 się zesrało)

Opublikowano

Kurde, już myślałem, że rozgorzała dyskusja o możliwości zamówienia numeru specjalnego Świata Gier Komputerowych :/ Bardzo niedoceniane pisemko.

Opublikowano
2 minuty temu, II KoBik II napisał:

jakos w życiu bie zdarza sie i nie zdarzalo zeby tyle boldupienia było o gierki, o to jaki sprzęt kto ma itd

ja mam salty znajomych, którzy przeżywają, że gram na xboxie :cool: true story 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, pajgi napisał:

Kurde, już myślałem, że rozgorzała dyskusja o możliwości zamówienia numeru specjalnego Świata Gier Komputerowych :/ Bardzo niedoceniane pisemko.

bardzo fajny numer dostałem go z wielką księgą gier. Nostalgia duża dla fana jest np świat według manjaka i inne stałe felietony. Chociaż akurat manjak zdziadział i pisze że już nie gra w gry :( Jak skończę go czytać i jeszcze koledze z pracy pozyczę to mogę ci wysłać. Np po świętach kurierem dpd.

Edytowane przez blantman
Opublikowano

W życiu wygląda to zazwyczaj tak:

Bzduras- grałeś w DMC?

Bartek- grałem, nie jestem fanem

Bzdura- rozumiem.... ja lubię

Bartek- no spoko

Blanciu, ja już zamówiłem

Opublikowano

W internecie sciągamy maski i jesteśmy najgorszą wersją siebie :cool:

Opublikowano (edytowane)

Gothic... Do dzisiaj pamiętam ten system walki - trzymasz przycisk myszy i naciskasz klawisze na maszynie do pisania żeby uderzać albo nawet coś podnieść. PC gaming w szczytowej formie. 

No i dubbing jak z  jakiegoś programu do czytania. 

Dzisiaj gry które są duchowymi następcami gothica robią to dobrze - są tak samo drewniane i beznadziejne jak wasza gra dzieciństwa.

Edytowane przez devilbot
Opublikowano
10 minut temu, pajgi napisał:

W życiu wygląda to zazwyczaj tak:

Bzduras- grałeś w DMC?

Bartek- grałem, nie jestem fanem

Bzdura- rozumiem.... ja lubię

Bartek- no spoko

Blanciu, ja już zamówiłem

A to nie zawiedziesz się. I daj znać po przeczytaniu jak ci się podobało.

Opublikowano

No Gothic to było drewno, ale wykonania świata i tak zwanej immersji i nie można odmówić. 

Opublikowano
Teraz, Hum napisał:

Granie w Gothic? Not even once :sir:

Drewno już wtedy odstraszało.

to, tyle dobrych gier ale w (pipi)olandii dali do czasopisma  jakąś gierkę o przeciętnych wymaganiach i już się wszyscy jarają

Opublikowano
7 minut temu, Kalel napisał:

to, tyle dobrych gier ale w (pipi)olandii dali do czasopisma  jakąś gierkę o przeciętnych wymaganiach i już się wszyscy jarają

Nie wiem jak ty ale ja tego nie miałem z gazetki jeno z pirata i w 2001 nie było drugiego takiego crpg zrobionego w trójwymiarowym świecie :lapka: Morrowind to dopiero rok pózniej. Gierka była po prostu dobra, miała swoje bolączki jak system walki czy sterowanie ale w sumie tak realnie nie mieszałbym jej z błotem, chociaż ten kult w Polsce też wydaje mi się dziwny. 

Opublikowano

Prawda jest taka, że drewniane sterowanie przeszkadzało tylko casualom, dla których było to za trudne. :usmiech: 

Już pomijam fakt, że kilka lat później ci sami ludzie pewnie jarali się sotc gdzie sterowanie to jakiś nieśmieszny żart.