LeifErikson 1 108 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Intrygujący jest ten akapit w środku, z którego można wysnuć wniosek, że kolejne wydania CDA będą wspoltworzone przez randomów, którzy nie muszą mieć doświadczenia w pisaniu. Cytuj
Ukukuki 6 995 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia 10 godzin temu, Szwed napisał(a): To są P A S J O N A C I, którzy raz do roku robią sobie zlot (gdzie nasze Extreme Party i wyjazd na domki po EP? xD) i w ogóle dość zgrana społeczność z tego co słyszałem. Trochę zazdro, szczerze mówiąc. Ja kiedyś siedziałem bardziej w community Archona, ale potem jak już weszli w mainstream, to ludzi zrobiło się za dużo, no i shoutbox z forum przenieśli na Discorda, którego nie potrafię śledzić na bieżąco xD Tak bardzo fajna społeczność wywodząca się jeszcze ze stareńkiego emu nes. Podziwiam ,że od lat organizują zloty a teraz zaczęli między sobą wydawać gazetkę ;p Ogólnie te społeczności wokół starych komputerów i Pegasusa są małe ale trzeba przyznać ,ze zorganizowane i trzymają się razem kupę czasu. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Zgadnijcie jakiej gry jest to oceniaczka ze starego CD-Action Spoiler Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia 2 minuty temu, łom napisał(a): Zgadnijcie jakiej gry jest to oceniaczka ze starego CD-Action Ukryj zawartość Brzmi jak Resident Evil 4 i ocena się zgadza 2 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia 3 minuty temu, Shen napisał(a): Brzmi jak Resident Evil 4 i ocena się zgadza Bardzo blisko ale nie. Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia 15 minut temu, łom napisał(a): Zgadnijcie jakiej gry jest to oceniaczka ze starego CD-Action Cold Fear? Albo RE:0. 19 godzin temu, LeifErikson napisał(a): Intrygujący jest ten akapit w środku, z którego można wysnuć wniosek, że kolejne wydania CDA będą wspoltworzone przez randomów, którzy nie muszą mieć doświadczenia w pisaniu. W przedostatnim to juz jakos mocno randomami wialo. Powodzenia w pisaniu tych retro ksiazek osobami urodzonymi po 2006 roku. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia 4 minuty temu, Mejm napisał(a): Cold Fear? Albo RE:0. Nope, w RE:0 był wyrzucanie przedmiotów. Starsza gra. Cytuj
Bzduras 12 578 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia 37 minut temu, łom napisał(a): Zgadnijcie jakiej gry jest to oceniaczka ze starego CD-Action Ukryj zawartość Nie muszę zgadywać, bo swego czasu plułem na CD-Action właśnie przez ich reckę Resident fucking Evil 2 w wersji oryginalnej, większego świętokradztwa w giereczkowie magazynowym w tym kraju nie bylo. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Nie muszę zgadywać, bo swego czasu plułem na CD-Action właśnie przez ich reckę Resident fucking Evil 2 w wersji oryginalnej, większego świętokradztwa w giereczkowie magazynowym w tym kraju nie bylo. Ja miałem to samo ale przy okazji recki FF Tactics na iPhone gdzie też poszło 7/10 bo gra za trudna xd 3 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia 6 minut temu, łom napisał(a): Ja miałem to samo ale przy okazji recki FF Tactics na iPhone gdzie też poszło 7/10 bo gra za trudna xd zaimkarze i jeszcze sie na grach nie znaja, a niektorzy tu ich nadal wspieraja Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Tak się kończy jak za czysto konsolowy expierience zabiera się małpa z cd action 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia I to jeszcze baba się za to wzięła Spoiler Jak ktoś chce sobie poczytać więcej takich kwiatków to jest to numer 4/99. Oczywiście o scenariuszach A>B, B>A ani słowa tak jak któraś redakcja nie wiedziała o tym przy okazji RE2 Remake. 2 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Ale tak po prawdzie to wersja PC RE2 nigdy sie nie liczyla. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Delikatny wypadek i dwójka policjantów XD Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Cd-a szuka grafików składaczy czy innych dtp. Dali info na fejsa. Dzisiaj też ma premierę dodruk ich wydań Retro - tzw reedycja dwóch pierwszych numerów z nowym logo, na innym papierze w uśrednionym formacie. I chyba też numer specjalny o serii dark souls wyszedł dziś. Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia No ciekawe co tam sie dzieje. Czy sie rozrastaja, czy zmiana kadry. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Może myślą że jak ludzie piszą clickbaity za 5 zł, to może w podobnych stawkach będą tworzyć pismo. Cytuj
Ukukuki 6 995 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia 22 minuty temu, Mejm napisał(a): No ciekawe co tam sie dzieje. Czy sie rozrastaja, czy zmiana kadry. Z tego co rozumiem z podcastów to nie wyrabiają za bardzo. Teraz mają kwartalnik, retro, wydania specjalne i książki. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Ze starego CDA zostanie już chyba tylko logo i McSmg. 1 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia No nawet logo nie zostanie bo to jedyne prawdziwe jest z dyskobolem. Widac te wydania specjalne lepiej im sie spinaja bo chyba tez nikt nie wspomina o przejsciu na miesiecznik. Chociaz z drugiej strony to wlasnie miesiecznik wymusilby wiekszy udzial pismakow. Ale mi generalnie obecny cykl mega pasuje. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia A, no tak, drama z logo była już przecież kilka lat temu, o ile dobrze pamiętam. Mnie obecnie ich wydania nie kuszą niczym niestety. Książka to absolutny brak wartości jak dla mnie, o czym juz pisaliśmy, retro mam wszystkie, ale ostatnie już kupiłem bardziej z przyzwyczajenia, bo to już na moje oko taki trochę chaotyczny zlepek tekstów nieznanych mi i raczej przeciętnych autorów, no nic ciekawego po prostu. Podobnie mam z regularnymi wydaniami, a jak jeszcze dojdą do tego kwestie postępowej nowoczesności światopoglądowej, że tak to ujme, no to nie, Szmatlawiec i specjale w 100% zaspokajaja moje potrzeby na gierkowa lekturę. Potencjał widzę tylko w tych ich specjałach gatunkowych, ale tutaj musi siąść temat, wiadomo, a soulsy to nie moja bajka. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Dobrze że jest PSX uwolniony od łapusza, bo nie byłoby co czytać. Podobno sprawa PH dalej w dvpie, a on wypuszcza takie posty. Choć w sumie to nie wiem kto gorszy- on, czy ci, co go straszą wyimaginowanym prawnikiem? Cytuj
Badus 273 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Najgorsi są Ci, którzy jeszcze się na nim nie poznali. Ale przyznaję, facet ma niesamowity tupet. Albo skrajnego pierdolca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi