PiotrekP 1 796 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Drugą część robią https://cdaction.pl/newsy/zamow-preorder-gry-ktore-trzeba-znac-od-silent-hilla-2-do-diablo-iii?fbclid=IwY2xjawFtByZleHRuA2FlbQIxMQABHbdb5kq6PlHVABnwHWWXUJpovW_wXKuLGGOO-vNCtstGHweG-pFRciqcgA_aem_lp1w26WOkrdV3QLqyMGiEg 2 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października CDA, ja nie chcem już 3 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Skubany mnie uprzedził. Jako że napisałem do magazynu 2 artykuły, to od razu dam wszystkim sceptykom znać, że CDA właściwie wspiera nas tylko od strony wydawniczej: chyba nikt z redakcji nie napisał żadnego tekstu, choć głowy nie dam, bo niektórych autorów po prostu nie znam. To inicjatywa Dark Archona i pracowaliśmy nad nią przez jakieś półtora roku (ciężko tak uderzyć do ludzi i powiedzieć "weźcie coś napiszcie"), a bardziej intensywnie od połowy. To taki jednorazowy wypust (a może i nie? ) na 15-lecie arhn.eu. Wiem, że CDA nie jest tu na forumku lubiane, ale niech Was to nie zrazi. 3 1 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 23 minuty temu, Szwed napisał(a): Skubany mnie uprzedził. Jako że napisałem do magazynu 2 artykuły, to od razu dam wszystkim sceptykom znać, że CDA właściwie wspiera nas tylko od strony wydawniczej: chyba nikt z redakcji nie napisał żadnego tekstu, choć głowy nie dam, bo niektórych autorów po prostu nie znam. To inicjatywa Dark Archona i pracowaliśmy nad nią przez jakieś półtora roku (ciężko tak uderzyć do ludzi i powiedzieć "weźcie coś napiszcie"), a bardziej intensywnie od połowy. To taki jednorazowy wypust (a może i nie? ) na 15-lecie arhn.eu. Wiem, że CDA nie jest tu na forumku lubiane, ale niech Was to nie zrazi. A ty jesteś fajny chłopak, może jednak chcem znów? prześpię się z tym 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Czy można zatem spodziewać się PPE Extreme? 3 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października @ProstyHeker jeśli po drodze Ci na PGA, to tam też będzie dostępne stacjonarnie, plus spora część redakcji się wybiera, zwłaszcza w sobotę 26-go. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 1 minutę temu, Szwed napisał(a): @ProstyHeker jeśli po drodze Ci na PGA, to tam też będzie dostępne stacjonarnie, plus spora część redakcji się wybiera, zwłaszcza w sobotę 26-go. Niestety nie dam rady na PGA łyknąłbym online ale po pierwszym listopada, bo w tym miesiącu krótki urlop i trochę wydatków rozmaitych. Oby coś zostało, bo arhn ma ogromne community! Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Magazyn na spokojnie zostanie, nakład ma być spory i ma mieć "długie nogi", bo faktyczna 15. rocznica serwisu jest w 2025. Btw, mają wrzucać na Allegro, więc pewnie będzie można przyciąć za wysyłkę. 1 Cytuj
czapa 674 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października (edytowane) Jak ktoś ma smart to można sobie domówić preorder na retro 07 i wysyłka gratis będzie Edytowane 7 października przez czapa Cytuj
suteq 183 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 3 godziny temu, LeifErikson napisał(a): Czy można zatem spodziewać się PPE Extreme? Maja Staśko wypuściła książkę z cytatami swoich hejterów, forum FPE powinno wydać czasopismo z 'najlepszymi' newsami tego kurwidołka. Cytuj
Ukukuki 6 996 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 5 godzin temu, LeifErikson napisał(a): Czy można zatem spodziewać się PPE Extreme? Oby nie Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Pewnie sie kupi razem z retro 07. Nie mam calkowicie pojecia co to bo kanalu z wiadomych wzgledow nie ogladam, wiec moze takie wejscie z niczego bedzie milym doswiadczeniem. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 25 minut temu, Mejm napisał(a): Pewnie sie kupi razem z retro 07. Nie mam calkowicie pojecia co to bo kanalu z wiadomych wzgledow nie ogladam, wiec moze takie wejscie z niczego bedzie milym doswiadczeniem. Czemu nie oglądasz Arhn? 1 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Glos arhona jest dla mnie nie do przejscia. 1 Cytuj
Czoperrr 5 131 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 35 zł za gazete? no nie wiem, za 60 jest jego książka w grubej oprawie. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 5 godzin temu, Mejm napisał(a): Glos arhona jest dla mnie nie do przejscia. Jakby miał za ciasne majtki. Też nie mogę zdzierżyć głosu tego gościa Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Spokojnie można go puszczać w Guantanamo. Cytuj
Mari4n 426 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Będzie nowy numer PSX Fan na 30 lecie PlayStation: https://www.facebook.com/share/p/cNXaKKcD88Rj96rr/ Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października To jest ten nigdy nie wydany numer. Czytałem wywiad z założycielem CGS, to oni te gazetki składali na jakichś starych Atarynkach i wszystko poszło do utylizacji, więc raczej nie dało się odzyskać numeru, a zrobili numer na podstawie okładki - okładka jaka pojawiła się jako reklama w psm. kiedyś już o to pytałem i teraz ten mój skan lata po necie ze niby to ostatni numer. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października No ciekawe, bo zapowiedzieli też coś a'la PSX Fan Retro. Kurde, poza tym smrodem z plagiatami, to ja bardzo Fana lubiłem, zwłaszcza za opisy, bo jednak można było analogowego Youtube'a poczuć. Wiadomo, Play(er)Station plus dwie ligi wyżej, ale tego miałem tylko dwa numery. Ciekaw jestem co z tego wyjdzie, choć pewnie nie kupię. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października (edytowane) Magazyn arhn eu już powoli ląduje u preorderowców, CDA ładnie się w sumie wywiązało i wysłało 3 dni przed zapowiadaną wysyłką. Jaram się jak Rzym za Nerona xd Jeśli ktoś nie jest przekonany, a będzie na PGA, to można będzie tam pomacać, powąchać i ewentualnie kupić. A w sobotę o 14:00 będzie duża część redakcji i będzie sesja podpisów, jakby ktoś chciał. Edytowane 22 października przez Szwed 4 Cytuj
Ukukuki 6 996 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Też dzisiaj do mnie dotarł, ładnie poskładany. Wlecą z dwa artykuły przed snem 1 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października To jest jednorazowy strzal czy jakas cyklika? Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Ciekaw w sumie jestem treści ale okładka to chyba skierowana do lat max 7 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października 11 godzin temu, Mejm napisał(a): To jest jednorazowy strzal czy jakas cyklika? Z tego co wiem, to póki co jednorazowo, po prostu z okazji XV-lecia serwisu, choć w sumie gdyby pobiło pewnie jakieś rekordy sprzedaży, to można by pomyśleć o nadaniu temu pewnej cykliczności 10 godzin temu, oFi napisał(a): Ciekaw w sumie jestem treści ale okładka to chyba skierowana do lat max 7 Jak to mój znajomy wczoraj określił: myślał, że będą głównie jakieś wspominkowe pierdy i nostalgia, a sporo jest tematów aktualnych i felietonów. Jest jeszcze druga "sekretna" okładka od znanego rysownika wewnątrz magazynu. A tutaj masz maskotki całego kanału od zarania dziejów: kawie. I to jeszcze w strojach postaci z klasyczków. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi