SlimShady 3 496 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Wiadomo, czy ten odmieniec z cda, co gwałci język polski w standardowych numerach, bierze udział w tych pobocznych projektach? Jak nie, to może się skuszę, a tak to niech spierdalają. Cytuj
Shen 10 159 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Mimo, że jestem fanem DB to nie wspieram degeneratów z cd action. 4 Cytuj
OldMuffin 10 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Dokładnie. Wyjebane we wszelkie wysrywy od nich. Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego smuggler zadowolony. Jak sam powiedział "Nie podoba się, to nie kupuj". Ale widać pozwala im się to niestety utrzymać. Cytuj
Danny85 2 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego A jak nazywa się ten z typek z cd action? Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego sztywny patyk. chyba wiadomo skąd ta ksywa. Cytuj
Danny85 2 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego W jakim wieku jest ta osoba? Ma on podane jakieś imię i nazwisko żeby sprawdzić kto to jest? 🤣 Cytuj
grzybiarz 10 396 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Wpisałem w Google i wyszło że nijaki Kuba Stolarz Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego @Danny85 chyba coś koło 25 jeśli mnie pamięć nie myli. Cytuj
Postal 641 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Cytat Kuba Florian Stolarz lub Kuba Amelia Stolarz (ur. 20 września 2000 roku) – aktorze, dialogiszcze, montażyszcze, lektorze, dziennikarcze i tłumaczko. Występuje pod pseudonimem SztywnyPatyk. https://dubbingpedia.pl/wiki/Kuba_Stolarz 1 2 Cytuj
Mejm 15 527 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 9 godzin temu, Danny85 napisał(a): W jakim wieku jest ta osoba? Ma on podane jakieś imię i nazwisko żeby sprawdzić kto to jest? 🤣 Planujesz go zwyzywac czy napasc? Cytuj
Paolo de Vesir 9 500 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 23 minuty temu, Postal napisał(a): https://dubbingpedia.pl/wiki/Kuba_Stolarz Po uczciwości to na IG ma normalny opis https://www.instagram.com/sztywnypatyk/ Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Jedyna w miarę dobra rzecz jaką to coś zrobiło to recka smoleńska. I to tyle. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 396 Opublikowano 4 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 lutego a se kurde zrobiłem gazetkę, miniaturowe PE, wersja do torby. Ale kartki grube, grzbiet wyszedł konkret. Pachnie nawet dobrze. Chętnie bym zrobił takie coś na poważnie, np. wydał tak 4 pierwsze numery jako "rocznik 1997", albo taki pierwszy numer w tym formacie dorzucał do jakiegoś jubileuszowego wydania. Tylko cieńsze kartki, bo z jakością/grubością trochę przesadziłem. 150 zł wydałem za jedną sztukę, trochę drogo i wyszło ciemniej niż mam w PDF. AHA, FIRMA ZAGRANICZNA, support do bani, najpierw piszą, że nie mam marginesów, no to siup robię po wytycznych po 50 pikseli z każdej strony, a potem od razu drukują i marginesy są i to wcale nie w takich samych wymiarach, np. przy łączeniu stron dałbym większy odstęp, bo strony się łączą za blisko. 8 1 1 Cytuj
Shen 10 159 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Zrób tak pierwsze 10 numerów i biore Na @Perez chyba nie ma co liczyć Gdzie to drukowałeś? Cytuj
grzybiarz 10 396 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego bizay.pl to jakaś megakorporacja, mają wszystko - od czekoladek z własnym logo, po flagi. długo się czeka, support do bani, ale można zrobić od 1 sztuki. Przy większej ilości cena za sztukę spada, ale zrobiłem jeden numer dla siebie (i nie zamierzam tego sprzedawać). trochę szkoda, że wybrałem pierwszy PE, bo odrestaurowałem inne pisma/numery, a PE#1 to akurat znam na pamięć, ale jakoś tak chciałem sobie zwizualizować rocznik '97. To co zrobiłem sobie to amatorska robota, ale jakby na poważnie przy tym usiąść, to myślę, że z Fenixem by trza gadać. Oczywiście to wszystko raczej odległe, bo nie mam obecnie czasu na grzebanie w hd kolejnych numerów. 3 Cytuj
Mejm 15 527 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego PDFa sam zrobiles czy uzyles tego od remastera numeru 1 (o ile byl, nie pamietam)? Cytuj
grzybiarz 10 396 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Sam zrobiłem. Wejdź w link sygnatury - masz tam pdfy online - tyle że jako jpg więc trochę skompresowane. Cytuj
tajmeniczy czyletnik 32 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego W dniu 4.02.2025 o 09:56, Paolo de Vesir napisał(a): Po uczciwości to na IG ma normalny opis https://www.instagram.com/sztywnypatyk/ No rzeczywiście: "samozwańcze filmoznawcze, tłumacz/dialogista/montażysta dubbingowy, szeptucha lektorska, dziennikarka, a głównie debil" Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego To statnie to akurat chyba najlepsze z jego osiągnięć Cytuj
Danny85 2 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego W dniu 4.02.2025 o 21:39, grzybiarz napisał(a): a se kurde zrobiłem gazetkę, miniaturowe PE, wersja do torby. Ale kartki grube, grzbiet wyszedł konkret. Pachnie nawet dobrze. Chętnie bym zrobił takie coś na poważnie, np. wydał tak 4 pierwsze numery jako "rocznik 1997", albo taki pierwszy numer w tym formacie dorzucał do jakiegoś jubileuszowego wydania. Tylko cieńsze kartki, bo z jakością/grubością trochę przesadziłem. 150 zł wydałem za jedną sztukę, trochę drogo i wyszło ciemniej niż mam w PDF. AHA, FIRMA ZAGRANICZNA, support do bani, najpierw piszą, że nie mam marginesów, no to siup robię po wytycznych po 50 pikseli z każdej strony, a potem od razu drukują i marginesy są i to wcale nie w takich samych wymiarach, np. przy łączeniu stron dałbym większy odstęp, bo strony się łączą za blisko. Krystian ile kosztuje zamówienie takiej gazetki? To podrukowałbym sobie brakujące numery Psx extreme i secret service'u Cytuj
grzybiarz 10 396 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Wow znasz moje imię, ale nie znasz kwoty, mimo, że nawet zacytowałeś post z kwotą 1 1 Cytuj
Mejm 15 527 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Te altery robia sie coraz bardziej bezczelne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi