Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo, czy ten odmieniec z cda, co gwałci język polski w standardowych numerach, bierze udział w tych pobocznych projektach? Jak nie, to może się skuszę, a tak to niech spierdalają.

Opublikowano
9 godzin temu, Danny85 napisał(a):

W jakim wieku jest ta osoba? Ma on podane jakieś imię i nazwisko żeby sprawdzić kto to jest? 🤣

Planujesz go zwyzywac czy napasc?

Opublikowano

bizay.pl to jakaś megakorporacja, mają wszystko - od czekoladek z własnym logo, po flagi. długo się czeka, support do bani, ale można zrobić od 1 sztuki. Przy większej ilości cena za sztukę spada, ale zrobiłem jeden numer dla siebie (i nie zamierzam tego sprzedawać). trochę szkoda, że wybrałem pierwszy PE, bo odrestaurowałem inne pisma/numery, a PE#1 to akurat znam na pamięć, ale jakoś tak chciałem sobie zwizualizować rocznik '97.

To co zrobiłem sobie to amatorska robota, ale jakby na poważnie przy tym usiąść, to myślę, że z Fenixem by trza gadać. Oczywiście to wszystko raczej odległe, bo nie mam obecnie czasu na grzebanie w hd kolejnych numerów.

• Plusik 3
Opublikowano
W dniu 4.02.2025 o 21:39, grzybiarz napisał(a):

a se kurde zrobiłem gazetkę, miniaturowe PE, wersja do torby. Ale kartki grube, grzbiet wyszedł konkret. Pachnie nawet dobrze.

Chętnie bym zrobił takie coś na poważnie, np. wydał tak 4 pierwsze numery jako "rocznik 1997", albo taki pierwszy numer w tym formacie dorzucał do jakiegoś jubileuszowego wydania.

Tylko cieńsze kartki, bo z jakością/grubością trochę przesadziłem.

150 zł wydałem za jedną sztukę, trochę drogo i wyszło ciemniej niż mam w PDF.

AHA, FIRMA ZAGRANICZNA, support do bani, najpierw piszą, że nie mam marginesów, no to siup robię po wytycznych po 50 pikseli z każdej strony, a potem od razu drukują i marginesy są i to wcale nie w takich samych wymiarach, np. przy łączeniu stron dałbym większy odstęp, bo strony się łączą za blisko.

IMG_1560.jpg

IMG_1555.jpg

IMG_1556.jpg

IMG_1557.jpg

IMG_1558.jpg

IMG_1559.jpg

Krystian ile kosztuje zamówienie takiej gazetki? To podrukowałbym sobie brakujące numery Psx extreme i secret service'u