grzybiarz 10 414 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego https://skleppixela.pl/p/pixel-megapack/ 84 zł za 84 numery pixela w formie cyfrowej. moze kogoś zainteresuje promo. Dla mnie i tak drogo, bo w cyfrze to może 1 numer PE przeczytałem. Jako fan gazetek growych chyba pora zakupić jakiś czytnik pdf Cytuj
Postal 677 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Dzisiejsza dostawa. Magazyn o Dragon Ball to świeżynka i właśnie ma premierę. Drugi tom książki od nich wziąłem bo pierwszy już mam i skompletuje całość. Ale muszę przyznać po szybkim przekartkowaniu że będzie to zdecydowanie lepsza pozycja z uwagi na starszy zakres gier. Po prostu w większości są to gry do których mam sentyment. Będzie co czytać. Poziom wydania to oczywiście top. 1 1 Cytuj
Postal 677 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Jedna, to z tyłu to wydruk dwóch alternatywnych na sztywnym papierze dla preorderowcow. Cytuj
PiotrekP 2 132 Opublikowano sobota o 09:52 Opublikowano sobota o 09:52 Ciekawi mnie kto w ekszynie będzie recenzował AC mudżin i co wystawi. Specjalnie dla tego tytułu opóźnili wydanie numeru o tydzień. Pewnie w empiku zerknę co tam wysmarowali. Cytuj
Danny85 1 Opublikowano poniedziałek o 16:56 Opublikowano poniedziałek o 16:56 Zamówione 😅 Właśnie takich okładek i klimatu ja oczekuję od retro gazetek jak PSX Cytuj
grzybiarz 10 414 Opublikowano poniedziałek o 20:36 Opublikowano poniedziałek o 20:36 Dla mnie za drogie. Poczekam na odnowione numery 3 i 4, które znam z wersji papierowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi