Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiejsza dostawa. Magazyn o Dragon Ball to świeżynka i właśnie ma premierę. Drugi tom książki od nich wziąłem bo pierwszy już mam i skompletuje całość. Ale muszę przyznać po szybkim przekartkowaniu że będzie to zdecydowanie lepsza pozycja z uwagi na starszy zakres gier. Po prostu w większości są to gry do których mam sentyment. Będzie co czytać. Poziom wydania to oczywiście top.

IMG_4177.jpeg

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Minusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupowałem w kiosku ale po prawie 30 latach kojarzę ich bardziej z dramy o przepisywanie opisów, niż z rzetelności.

Zajebiste czasy było, szło się do pachnącego świeżą prasą przybytku i ~7 periodyków o PSXie.

Była wojenka PlayerStation Plus vs PSXFAN 

• Plusik 2
Opublikowano
1 minutę temu, ping napisał(a):

Była wojenka PlayerStation Plus vs PSXFAN 

Team PlayerStation Plus, fana mam kilka numerow od ziomka. Kupowałem Plusa do samego końca mimo, że nie miałem ps2 wtedy i widziałem, że pisemko juz dlugo nie pociągnie:rayos:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, czy kojarzycie jakieś przekrojowe wydawnictwo stanowiące alternatywę dla "Gry, które trzeba znać." (może być EN)? 

Specjale Szmatławca spoko, ale kusi coś bardziej typie takiej encyklopedii gierkowej. Niby jest świetne Bitmap Books, ale to jednak zupełnie inna formuła niż tytuł powyżej.