grzybiarz 10 421 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego https://skleppixela.pl/p/pixel-megapack/ 84 zł za 84 numery pixela w formie cyfrowej. moze kogoś zainteresuje promo. Dla mnie i tak drogo, bo w cyfrze to może 1 numer PE przeczytałem. Jako fan gazetek growych chyba pora zakupić jakiś czytnik pdf Cytuj
Postal 683 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Dzisiejsza dostawa. Magazyn o Dragon Ball to świeżynka i właśnie ma premierę. Drugi tom książki od nich wziąłem bo pierwszy już mam i skompletuje całość. Ale muszę przyznać po szybkim przekartkowaniu że będzie to zdecydowanie lepsza pozycja z uwagi na starszy zakres gier. Po prostu w większości są to gry do których mam sentyment. Będzie co czytać. Poziom wydania to oczywiście top. 1 1 1 Cytuj
Postal 683 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Jedna, to z tyłu to wydruk dwóch alternatywnych na sztywnym papierze dla preorderowcow. Cytuj
PiotrekP 2 170 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ciekawi mnie kto w ekszynie będzie recenzował AC mudżin i co wystawi. Specjalnie dla tego tytułu opóźnili wydanie numeru o tydzień. Pewnie w empiku zerknę co tam wysmarowali. Cytuj
Danny85 0 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Zamówione 😅 Właśnie takich okładek i klimatu ja oczekuję od retro gazetek jak PSX Cytuj
grzybiarz 10 421 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Dla mnie za drogie. Poczekam na odnowione numery 3 i 4, które znam z wersji papierowej. Cytuj
grzybiarz 10 421 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Złoto z czerwienią pewnie na żywo dobrze wygląda Cytuj
Czoperrr 5 532 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca On 3/10/2025 at 7:56 PM, Danny85 said: Zamówione 😅 Właśnie takich okładek i klimatu ja oczekuję od retro gazetek jak PSX PSX Fan miał jeszcze dziwniejszy Vibe niż ówczesne PE. Cytuj
ping 9 210 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Kupowałem w kiosku ale po prawie 30 latach kojarzę ich bardziej z dramy o przepisywanie opisów, niż z rzetelności. Zajebiste czasy było, szło się do pachnącego świeżą prasą przybytku i ~7 periodyków o PSXie. Była wojenka PlayerStation Plus vs PSXFAN 2 Cytuj
Shen 10 467 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 1 minutę temu, ping napisał(a): Była wojenka PlayerStation Plus vs PSXFAN Team PlayerStation Plus, fana mam kilka numerow od ziomka. Kupowałem Plusa do samego końca mimo, że nie miałem ps2 wtedy i widziałem, że pisemko juz dlugo nie pociągnie Cytuj
PiotrekP 2 170 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 11 godzin temu, Danny85 napisał(a): Kiedy to wyjdzie? 19 marca chyba Cytuj
Badus 305 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Panowie, czy kojarzycie jakieś przekrojowe wydawnictwo stanowiące alternatywę dla "Gry, które trzeba znać." (może być EN)? Specjale Szmatławca spoko, ale kusi coś bardziej typie takiej encyklopedii gierkowej. Niby jest świetne Bitmap Books, ale to jednak zupełnie inna formuła niż tytuł powyżej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi