Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 352,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Tumblr
No image preview

amaZINg magazyn #3

Dobrze nowiny - trzeci numer amaZINg - magazynu, albo broszurki (używamy tego terminu zamiennie) dla fanów gier wideo, jest już dostępny. To 22 strony, na których znajdziecie dużo dobrych gier,...

Edytowane przez philipo

Opublikowano
W dniu 1.01.2025 o 19:12, kazetwu napisał(a):

Cascad, Bolo i Renafe na pewno piszą/pisali do CDA

Cascad nagrywa tez podcast https://lavocado.substack.com/

a dawno temu (okolice 2010/11) robili z Pitą NajgorszyPodcast.

Opublikowano

Ach, myślałem że to będzie jakiś filmik historyczny, a nie pogadanki dwóch gości.