Mejm 15 269 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 A tak w ogole skad jest to info co wrzucal Insane? Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 142 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 To info widziałem na FB na grupie SecretLevel, a zamieścił je Łapusz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Covidek ty ch.uju! Ale z tego tekstu Łapusza wynika że w razie czego pierwszy padnie Pixel, więc póki co jesteśmy bezpieczni. Zbiórka na Patronite to dobry pomysł. U nas w Kraku uratowano w ten sposób małe, studyjne kino. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 No wlasnie pisal o Pixelu ale proces wydawniczy jest chyba jeden. Mi to wyglada tak, ze PE tez moze miec problem. Chyba, ze maja inna drukarnie i ona nie chce kasy z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Na pewno mają tą samą drukarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Czyli- teoretycznie- wydawca może reanimować Pixela za kasę ze Szmatławca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Czyli już tylko CD Action zostanie? No nic, ostatnio mieli chyba jakiś tekst o Nintendo3DS to może nie będzie tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Najlepiej to by bylo gdyby Perez albo Roger sie wypowiedzieli w kwestii PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Łapusz ostatnio zorganizował dwie duże zbiórki - zbiorcze wydanie Komiksu dla Pixela Śledzia i reedycję Puszki Pandory, podejrzewam że to już była jakaś "ukryta" dywersyfikacja i ciągnęli na oparach ze zbiórek Edytowane 5 Marca 2021 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Łapusz umie w zbiórki, hehe Niech robią na reaktywację ŚGK albo Neo Plus. Od razu rzucę pieniążek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 square dawaj baner na głowną Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Ciekawe czy przeszedłby numer z 1% podatku na ratowanie życia małego szmatławcunia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 1 godzinę temu, Mejm napisał: Najlepiej to by bylo gdyby Perez albo Roger sie wypowiedzieli w kwestii PE. A to już Roger co nieco napisał w temacie bieżącego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 290 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Jeszcze podobno był zapis na vhs z extreme party. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 To były gry a nie to co teraz. Wtedy wiedziałeś przynajmniej, że grasz w grę a nie w jakieś chuj wie co. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jakaś zrzutka na Pixela dziś o 12 startuje czy coś: https://www.facebook.com/groups/secretlevel/permalink/2193740807427715/ Patronite.pl/pixel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 18 godzin temu, Plugawy napisał: To były gry a nie to co teraz. Wtedy wiedziałeś przynajmniej, że grasz w grę a nie w jakieś chuj wie co. Co nie? Widziales gre i nie towarzyszylo ci uczucie, ze jak wyjdzie to bedzie spier.dolona, z zapowiedzianymi paczami, z wycieta zawartoscia do dlc i blizniaczo podobna do 5 innych ktore wyszly ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 On 3/11/2021 at 10:59 PM, Plugawy said: To były gry a nie to co teraz. Wtedy wiedziałeś przynajmniej, że grasz w grę a nie w jakieś chuj wie co. no indie w przypadku gier to niestety nie to samo to niezależne filmy. To tak nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) Kupiłem nowe jubileuszowe CDA i wprawdzie czyta się to całkiem ok, to już przegląda się fatalnie. Tam zawsze było najebane reklam, ale po tej reaktywacji to przechodzą samych siebie - te artykuły sponsorowane to ciary żenady (2 strony copywriterskiego wysrywu o bootcampie kodilli xd), a przecież do tego dochodzą zwykłe reklamy. No i rozjebal mnie kod na pizzę - tzn sam kod może i spoko (sam skorzystałem ), ale naczelny wspominający we wstępniaku żeby pamiętać że z kody można skorzystać z dwa razy i Smuggler który gdzieś mimochodem rzuca, że taki kod na pizze to całkiem fajna sprawa to XD aż widzę oczyma wyobraźni zapisy w umowie karzące im dokładnie w tych miejscach wspomnieć o tej pizzy. Całość to trochę jak przeglądanie całkiem fajnego portalu z wyłączonym adblockiem. Edytowane 15 Marca 2021 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Aż tak Cię to razi? Ja też kupiłem numer z sentymentu i wiesz co, nie zauważyłem żadnej reklamy. Niech sobie są. W Pixelu i PSE nieraz nie było praktycznie reklam i teraz pisma są na skraju upadku. Myślisz, że redakcja to robi czytelinkom na złość?? To główne źródło utrzymania magazynu. A kod na pizzę - sam skorzystałeś, a narzekasz, że jest. W d.pach się przerwaca. Hejt dla hejtu, ić stont. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Ja przeczytałem ten numer co dali za darmo ostatnio i tak średnio bym powiedział. Na pewno nie kupię nowego numeru, chociaż poziom lepszy niż kilka lat wcześniej jak przestałem ich czytać. Dziwnym trafem mocne średniaki które były u nich dobrze ocenione lądowały później w pełniakach i jeszcze polecali ,że dobrą ocenę w CDA otrzymało. Do tego ten artykuł o emotkach, coś mi świta ,że to już kiedyś w cda było więc ładny recykling. Przynajmniej w podobnej formie. pamiętam ,że po Space Hack zapaliła mi się czerwona lampka. A byłem jeszcze w gimnazjum wtedy i co by nie mówić tak średnio ogarniałem życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Z innej beczki - dostał już ktoś Pixela z prenumeraty? Już powinien chyba dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi