lukas_k96 306 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Też się może skuszę, bo Gothica nigdy dość, a sporo swojego dziecięcego i młodzieżowego czasu spędziłem przy tej serii. Cytuj
PiotrekP 1 795 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Chyba wezmę, choć z serią jakoś nigdy zbytnio mi nie było po drodze. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Dawno nie widziałem tak paskudnej okładki... tragedia!! I to jeszcze numer świąteczny z podsumowaniem roku 2 Cytuj
PiotrekP 1 795 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 No okładka paskudna, taki vibe gorszych okładek sprzed 15 lat. Zdecydowanie najbardziej brzydka z płaskim logiem, zaraz przed 2/2021. Cytuj
Ukukuki 6 995 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Mi się podoba, trafia w moje gusta. Cytuj
PiotrekP 1 795 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 Kupiłem to nowe CDA i w sumie trochę ciekawych tekstów jest, ale te 6 stron AR to totalne marnowanie miejsca. Podobnie jak szpile smuglera,który próbuje być tam zabawny, ale jak zwykle mu to nie wychodzi. Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Szpile sa spoko bo mozna sie dowiedziec o zje.baniu branzy troche wiecej szczegolow. Dalbym jeszcze jedna strone bo mysle, ze przez 3 miesiace branzunia potrafi dostarczyc. AR zmniejszyc do 4. Cytuj
Ukukuki 6 995 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Z tym AR to pewnie przez to ,że sporo osób do nich jeszcze pisze i chcą to w taki sposób docenić. Ja to lubię bo się fajnie czyta z tymi komiksowymi wstawkami. Cytuj
PiotrekP 1 795 Opublikowano 26 grudnia 2023 Opublikowano 26 grudnia 2023 CDA przeczytane- tego contentu jak na kwartał to jest mało. Recki to są w PSX, a publicystyka jakaś taka mało ciekawa. Taki dziwny ten ekszyn, niby papier spoko, jest sporo stron, ale gdyby to był jeszcze dwumiesięcznik to byłoby to bardziej zjadliwe. Bo jakbym nie czytał Szmatławca, to CDA 4 razy w roku zostawia niedosyt. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Ilekroć patrzę na tę nową okładkę, to myślę, że jest na niej Tusk Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Gość który kaleczy język polski pisząc np. „Grałom, jadłom” itp, dowalił się do tłumaczenia „ringi” 2 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Grzybek wiesz, ze on ma kanal na yt z reckami filmow? 1 Cytuj
PiotrekP 1 795 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Jedyne dobre co ten typ zrobił to recka smoleńska i 3 filmiki z gier harry potter. Ale to było dawno. Cytuj
Suavek 4 713 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Przypadkiem się natknąłem na Allegro: CD-Action - wydanie specjalne: Gothic (15083056592) | Czasopismo Allegro CD-Action - wydanie specjalne: Gothic (cdaction.pl) Gothic mnie ominął za młodu, więc i pismo odpuszczam, ale na forum fanów zdaje się nie brakuje. EDIT: Teraz dopiero zauważyłem, że info było stronę wcześniej. Umknęło mi. Cytuj
Ukukuki 6 995 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego To jest niesamowite ,że to wydanie może zarobić na siebie. Lubię Gothica ale nie wiedziałem ,że to jest aż taki fenomen w naszym kraju. Cytuj
PiotrekP 1 795 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego W dawnych czasach, to dorzuciliby DVD z grą i modami. W końcu "nigdy nie wiadomo, kiedy 10 płytek z Gothickiem jednocześnie ci się połamie". Sam też zamówiłem. 1 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Sam chyba też się skuszę, bo jednak Gothic to Gothic. Idealny pomysł na wydanie specjalne, zobaczymy, jak wyjdzie im to w praniu. Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Matt z Neo plusa opowiada ciekawe rzeczy: 1 1 Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Jak się komuś nie chce oglądać, bo nie każdy strawi ten humor i lawinę słowotoku. Neo plus dostało hajs od Sony za Killzone. Naczelny Gulash usuwał posty które nie były na plus dotyczące magazynu. A potem stwierdził że jak się nie będzie odzywać to jest cisza. Mnie Killzone nie porwało, nie było Halo killerem, a ciszę naczelnego na forum pamiętam. 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Killzone to solidna gierka z fajnym settingiem i wypasioną pukawką Rico - żadna dycha. Dziwne, że posmarowali jakiemuś periodykowi znad Wisły. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Skąd pewność, że chodziło o Killzone? To faktycznie był taki przeciętniak czy ściek 4-5/10 jak sugeruje autor? Łom w temacie PE pisał, że Killzone miało ocenę 8,9 a to już w sumie bliżej 9/10, niż 8,5/10. Generalnie jebać typa za takie kluczenie. Konkrety niech daje, 20 lat minęło, a ten się czai: "firma x", "gra y", hehe, wiecie, nie mogę powiedzieć. 1 Cytuj
triboy 979 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Nie, to nie był crap na 4/10. Moim zdaniem solidne 8/10. Grze zaszkodziła łatka Halo-Killera. Tak jak pisze stoodio, solidna gierka z fajnym settingiem. Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Kz wymieniają na twiterze i na Yat w komentarzach. @koso ma to na Twiterze. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Killzone najlepiej pasuje do całego opisu i sytuacji bo był mocno promowany a do mesjasza duużo brakowało, a te 4/10 to lekka hiperbola bo chwilę wcześniej opisuje go jako średniaka więc pewnie bez $$$ było by te max 7/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi