grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 kwietnia Opublikowano 30 kwietnia Z książek to polecam Kosa openbeta.pl (ale to już znacie) lub książki: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090097517105&name=xhp_nt__fb__action__open_user teraz w maju ma wyjść księga o przygodówkach. Chyba się skuszę, mam już o konsolach poprzednika i to takie wydanie bardziej w formie albumu premium. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Tylko to są przygodowymi P'n'C więc dosyć ograniczone spektrum i głównie początki gatunku. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja A tak z innej beczki, ktoś tu czeka jeszcze na te top secrety reedycje od retronics co to miały być w marcu?:) Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 1 maja Opublikowano 1 maja Czytam to nowe Retro z panienką z GTA VC na okładce i ręce mi opadły jak na końcu McSmg poświęcił całą jedną stronę żeby walnąć polemikę z krytyczną opinią jakiegoś randoma z internetu na temat jednego z tekstów w poprzednim numerze. Co za człowiek... Poza tym podobnie jak w poprzednich wydaniach - teksty w większości chyba jakichś zewnętrznych autorów, których zupełnie nie kojarzę, w większości na moje oko po prostu poprawne, ale nic szczególnego. Głównie mało wnikliwe, bez podjazdu do wypasionych opracowań ze Szmatlawca. Nie rozumiem jak można o Max Paynie napisać tylko na 2 strony z dużymi obrazkami, jak to taki ciekawy temat. Papier z tych matowych, trochę pofalowany, tak jak kiedyś w Szmatlawcu było parę razy. Zawsze mam mieszane uczucia odnośnie tych wydań, ale na majówkę wziąłem z braku laku. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Ja pierdziule, 9.95 za płytę z demoami na PlayStation! Oni dopłacali do tego numeru? Chyba był bardzo mały nakład z tą płytką, bo nigdzie nie widziałem. I wydawało mi się że gry na pleja to tylko na monopol psm. 3 Cytuj
czapa 651 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja O kurde mam tą płytę. Myślałem że była dodawana do konsoli a nie pisemka Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja test gier na komórki w 2001 roku. Czyli ojciec musiał mieć wtedy Siemensa bo zachwycał się tym labiryntem w 3D (Kupiłem stare komputer świat gry i przeglądam, będę wrzucał różne pierdoły) 1 Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Ja z gierek "3d" to grałem w taką małpkę na Nokii 3410, ale pamiętam, że bodajże po przejściu 1 poziomu chciała zasysać z neta przez GPRS kolejne i miałem panic attack jak musiałem to szybko wyłączać xD O kurde, zupełnie zapomniałem o tej płycie w Playu, a mam ten numer na pewno (pamiętam po twarzy Brosnana xD). Płyta też pewnie gdzieś jest, trzeba poszukać. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 6 maja Opublikowano 6 maja Po lekturze cda Retro też mam mieszane odczucia. Większość tematów po łebkach i mega ogólnikowo. Chyba więcej jednak nie kupię. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Cdaction to by moglo przestac przepraszac za lata 90. Co numer jak recenzuja jakies retro to podkreslanie, ze "no takie to byly czasy, mozna bylo wiecej, nie jestesmy teraz zadowoleni". Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Kurde brakuje mi dwóch numerów i będę miał komplet 2000-2001: tego szukam: 3 2 Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Takie coś dzisiaj odkopałem. Kojarzy ktoś? @Konsolite powinien, bo był zastępcą rednacza w pierwszym numerze, a w następnych chyba w ogóle się nie udzielał 2 Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Ja kojarzę. Było jeszcze takie kwadratowe pisemko, chyba tylko go wysyłali. Wydali 2-4 numery. Cytuj
Mari4n 401 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Pierwszy raz na oczy widzę. Coś ciekawego w środku? Cytuj
Konsolite 543 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 7 godzin temu, kazetwu napisał: Takie coś dzisiaj odkopałem. Kojarzy ktoś? @Konsolite powinien, bo był zastępcą rednacza w pierwszym numerze, a w następnych chyba w ogóle się nie udzielał Pamietam ze twórca nadal mi wisi kasę … 1 Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja 7 godzin temu, kazetwu napisał: Takie coś dzisiaj odkopałem. Kojarzy ktoś? @Konsolite powinien, bo był zastępcą rednacza w pierwszym numerze, a w następnych chyba w ogóle się nie udzielał W życiu nie widziałem. Wrzuc spis treści i jakieś przykładowe strony Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 11 maja Opublikowano 11 maja Chyba mam komplet... ale totalnie zapomnialem. 16 godzin temu, PiotrekP napisał: Było jeszcze takie kwadratowe pisemko, chyba tylko go wysyłali. Wydali 2-4 numery. Tak, szybko padlo ale oni je sprzedawali tylko internetowo i chyba na zasadzie preorderow. Kojarze ze malo grafiki tam bylo, wiecej publicystyki. Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Wrzucam parę przykładowych stron. Ogólnie samo pismo na pewno miało potencjał, zdecydowanie widać progres z numeru na numer. Skupiali się głównie na publicystyce, w każdym numerze było po kilka wywiadów z twórcami gier, kilka zapowiedzi i recenzji. Gdyby dalej się ukazywało, to na pewno bym kupował, bo byliby idealnym zamiennikiem Neo+, które dopiero co upadło. Kupiłem chyba tylko ze 2 numery Pixela i jak dla mnie, to nie miał podjazdu do tego pisemka. Ostatni screen bekowy, bo pochodzi z ostatniego wydanego numeru 2 Cytuj
Mari4n 401 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Wygląda całkiem ciekawie. Szkoda że nie trafiłem jak było w sprzedaży. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Wow, ile wywiadów i felietonów. Nie wiem jakim cudem ja tego nie znałem... dystrybucję i reklamę chyba mieli do d. W ogóle szok że jeszcze stosunkowo nie tak dawno tyle tych tytułów jakoś tam sobie żyło... w spisie treści GTA V, W3... choć z drugiej strony to już dekadę temu. Cytuj
PiotrekP 1 745 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Na markolfie niektórzy doczekali się w pewnym sensie "ópadku" (ich pisownia) cda, który wieszczyli od 2012. Byli też tacy, co głosili że to Szmatławiec padnie i zostanie tylko ekszyn bo to głównie PC. W sumie lubiłem tam wchodzić i czytać komentarze pod zapowiedziami sprzed lat. Tzn jak już przestali cokolwiek wrzucać. Cytuj
Homelander 2 058 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Najważniejsza recenzja mojego growego życia i coś co mnie ukształtowało jako gracza 4 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 maja Opublikowano 21 maja Ktoś tu ma płytkę z 280 numeru CD action i by mi zgrał te pdfy numerów? To ta biała okładka Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Jak tam Lodzianie, wybieracie sie na cdaction expo? Niestety w tym roku za wstep platne, ale przynajmniej bedzie queerowy panel prowadzony min przez wzieliom poszlom Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi