ProstyHeker 1 870 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca @grzybiarz jak na nazwisko ma ten Oskar? Wądłowski? Jeśli tak, to Oskar vel Axelio, którego dziewczyna popełniła samobójstwo. On zarzeka się, że nie miał w tym udziału, nie wiem, domyślam się, biorąc pod uwagę całokształt człowieka. Pisał że należy się jej wpierdol, na przykład. Kiedyś uderzył też Miecugowa, udzielał się w uniwersum Kononowicza. Panowie, jeśli to on, to nie dajcie mu zarobić. Jest skompromitowany i odklejony. Poczytajcie komentarze: https://wykop.pl/link/4463875/cialo-19-latki-znalezione-w-lesie-jest-to-natalia-cichon-dziewczyna-mirka https://kononopedia.ru/doku.php?id=postacie:redaktorzy:oskar_axelio_wadolowski 1 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 6 godzin temu, Szwed napisał(a): Uwielbiałem PSX Fana A u mnie odwrotnie, kupowałem wszystko co wychodziło, Playstation Plus, Psx Extreme, Neo, Neo plus, a PSX Fan nigdy mi nie leżał, miałem tylko kilka numerów od kumpla, bo on kupował, a jak konczyl czytac to mi oddawal. Potem wyszła afera, że plagiatują teksty, to się tylko utwierdziłem w tym, że dobrze zrobilem. Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Ja Fana czytałem bo lubiłem opisy (bardziej niż recenzje nawet), a to było takie analogowe przechodzenie gier jak na jutubku teraz. Play(er)station Plus dostałem tylko jeden numer w okolicy, ale samo pismo faktycznie miało dużo wyższy poziom (pamiętam opis Alone in the Dark IV pisane z perspektywy pierwszej osoby). Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Teraz, Szwed napisał(a): Play(er)station Plus dostałem tylko jeden numer w okolicy, ale samo pismo faktycznie miało dużo wyższy poziom (pamiętam opis Alone in the Dark IV pisane z perspektywy pierwszej osoby). Te opisy to było złoto, czytałem nawet, jak nie miałem gry. Tak pierwszy raz "przeszedłem" Aconcagua 1 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 34 minuty temu, ProstyHeker napisał(a): @grzybiarz jak na nazwisko ma ten Oskar? Wądłowski? No to chyba on. Z jego kanalu: Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Ja właśnie też! AitD nigdy nie miałem, a pamiętam niektóre sceny z opisu do teraz. Tak samo właśnie z opisami z PSX Fana (np. Koudelki). Jak wybuchła ta afera z plagiatem to chyba już ich nie kupowałem, bo czytałem o tym dopiero długo później. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 6 minut temu, Szwed napisał(a): Ja właśnie też! AitD nigdy nie miałem, a pamiętam niektóre sceny z opisu do teraz. Tak samo właśnie z opisami z PSX Fana (np. Koudelki). Jak wybuchła ta afera z plagiatem to chyba już ich nie kupowałem, bo czytałem o tym dopiero długo później. Koudelke chce przejść, ciekawe czy w Playstation Plus był opis. @grzybiarz ty się orientujesz moze? Jestes encyklopedią retro. Wszystkie gazety mam w piwnicy, nie chce mi się schodzic i szukac. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca W psx fanie pewnie był opis koudelki. Playerstation to miałem tylko jeden numer, więc nie wiem czy tam było. Co do Oskara, tak to ten zjeb, natomiast załatwił im licencję i robi screeny - oni się trochę chcą od niego odciąć, bo wiedzą co ten typ ma za uszami, no ale dzięki niemu wydają psx fana i inne pisma cgs. —- @Shen https://gracz.2ap.pl/spis/psx-fan-2000-09/ 1 Cytuj
łom 1 975 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Opis Koudelki jest też w PSX Extreme 37. 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Tego numeru psx fana nie mam, no nic, bedzie trzeba zejsc do piwnicy i sprawdzic kartony 1 minutę temu, łom napisał(a): Opis Koudelki jest też w PSX Extreme 37. ale oni mieli takie "suche" opisy, to moge sobie rownie dobrze wziac z gamefaqs Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca To nie jest jakaś trudna gra? Nie pamiętam, żebym gdzieś miał problemy. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Pewnie nie jest, ale chciałem sobie zagrać jak za dawnych lat 1 Cytuj
Square 8 557 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Godzinę temu, Szwed napisał(a): Ja Fana czytałem bo lubiłem opisy (bardziej niż recenzje nawet), a to było takie analogowe przechodzenie gier jak na jutubku teraz. Pamiętam opis Resident Evil, bo jakoś numer z nim trafił w moje ręce, spoko to było. W PE w podobnej formie było coś z GTA SA? Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 10 minut temu, Shen napisał(a): Pewnie nie jest, ale chciałem sobie zagrać jak za dawnych lat Aaa, w sensie jak za dzieciaka, gdy człowiek nic nie ogarniał i umiał tylko punkt po punkcie bezrozumnie wykonywać polecenia? To se ne vrati, pane Havranek. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Przypomniałeś mi mojego ziomka co mieszkał drzwi obok, on grał, a matka siedziała obok niego i mu czytała opis, chyba Chrono Cross wtedy przechodził 2 Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Mój kumpel przyniósł kiedyś ripa Rebel Assault z wyrżniętymi wszystkimi filmikami cały zajarany. Po co grać w coś takiego, jak w ogóle nie wiadomo o co chodzi? Cytuj
Szwed 637 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 3 godziny temu, Shen napisał(a): Przypomniałeś mi mojego ziomka co mieszkał drzwi obok, on grał, a matka siedziała obok niego i mu czytała opis, chyba Chrono Cross wtedy przechodził Ja tak siedziałem z kuzynem, albo raczej pokoleniowo wujkiem, a jego ciotka (siostra mojej babci) czytała nam opis Dino Crisis 2. Piękne wspomnienia. Ciotka już nie żyje, dom zaorany, zostały wspomnienia z salonu i wspólnego grania. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca Ma ktoś kilka ostatnich numerów Pixela w pdf? Wymienię na pierwsze siedemdziesiąt jak ktoś nie ma Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca CD action retro numer pierwszy i drugi dostaną reprinta z nowym logo. W sumie fajnie, chyba nawet się skuszę bo niestety kiedyś uznałem że nie wydadzą więcej numerów i sprzedałem swój egzemplarz, a teraz to warte miliony Cytuj
Ukukuki 6 929 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca O dobre info, brakuje mi tych numerów. Spoko ,że się dogadali z poprzednim wydawcą. Cytuj
LeifErikson 1 106 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 19 godzin temu, grzybiarz napisał(a): CD action retro numer pierwszy i drugi dostaną reprinta z nowym logo. W sumie fajnie, chyba nawet się skuszę bo niestety kiedyś uznałem że nie wydadzą więcej numerów i sprzedałem swój egzemplarz, a teraz to warte miliony Chyba nie rozumiem ciągu myślowego: kupuję gazetkę -> okazuje się, że wydadza tylko jeden numer -> a to sprzedaję. Wydaje mi się, że to nawet zwiększa wartość kolekcjonerską jak czegoś wyjdzie tylko jedno wydanie Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Miałem jeden numer to go wywaliłem, nie pamiętam czy sprzedałem nawet. Potem wyszły kolejne i miałem na papierze, ostatecznie mam wszystko cyfrowo a papieru się pozbyłem. Ale jak w sumie będzie nie za miliony to chyba się skuszę. Cytuj
PiotrekP 1 748 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca Ja swoje 2 pierwsze numery Retro oddałem na makulaturę, tak samo jak te CDA od zmiany loga, póki byli miesięcznikiem. Ten na 25lecie mogłem sobie jednak zostawić. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Na grupie pixela ktoś pytał, czy gulash zyje, jego syn potwierdził Cytuj
OldMuffin 12 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Skubany jaki podobny do starego w młodości. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi