Szwed 642 Opublikowano środa o 19:01 Opublikowano środa o 19:01 Fakt, dużo było tych zinów, lubiłem sobie poczytać. Teraz z takich ciekawostek to jest jeszcze fizyczna wersja PEGAGRUZ-u. 1 Cytuj
Paliodor 1 787 Opublikowano piątek o 17:35 Opublikowano piątek o 17:35 Właśnie dostałem info z aplikacji inpost, że książka Arhon'a jest w centrum logistycznym 1 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano piątek o 20:41 Opublikowano piątek o 20:41 Ano, teraz przez dwa dni podpisywał. 7 tysięcy książek, przecież to jest jakaś masakra. Ja przy umowie deweloperskiej i parafkach miałem problem xD A magazyn ktoś czytał w końcu? Jak wrażenia? Cytuj
Paliodor 1 787 Opublikowano sobota o 19:03 Opublikowano sobota o 19:03 No i odebrana dzisiaj. Ekspresowo poszło:) Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Twarda okładka matowa,papier przyjemny w wertowaniu. Tekstu sporo,są też okazyjne grafiki i zdjęcia. 4 1 Cytuj
czapa 674 Opublikowano niedziela o 12:39 Opublikowano niedziela o 12:39 Też mam, kniga bardzo fajna, dobrze się czyta. W odróżnieniu od tego pisemka dziwnego Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano niedziela o 13:21 Opublikowano niedziela o 13:21 U mnie inposciarz nie dostarczył Cytuj
Ukukuki 6 996 Opublikowano niedziela o 14:32 Opublikowano niedziela o 14:32 Ja też jeszcze czekam ale ciśnienia nie mam. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano niedziela o 16:04 Opublikowano niedziela o 16:04 U mnie inpościarz dostarczył, ale nie było mnie w domu, więc przekierowałem od razu do paczkomatu i utknęła w limbo @czapa mogę prosić o jakiś feedback? Skoro już tu jestem, to chętnie bym się dowiedział co nie podpasowało, żeby dać ekipie znać, nuż nam się za chce drugi numer wydać, to chociaż jakąś negatywną opinię byśmy mieli Cytuj
czapa 674 Opublikowano niedziela o 20:06 Opublikowano niedziela o 20:06 (edytowane) 4 godziny temu, Szwed napisał(a): U mnie inpościarz dostarczył, ale nie było mnie w domu, więc przekierowałem od razu do paczkomatu i utknęła w limbo @czapa mogę prosić o jakiś feedback? Skoro już tu jestem, to chętnie bym się dowiedział co nie podpasowało, żeby dać ekipie znać, nuż nam się za chce drugi numer wydać, to chociaż jakąś negatywną opinię byśmy mieli już pisałem parę stron wcześniej, że generalnie ten magazyn jest o wszystkim i o niczym. Nie widzę jakiegoś konceptu po co on powstał, w sensie jaki ma związek z jubileuszem arhn skoro teksty w nim zwarte są od sasa do lasa. Najlepszym dowodem jest to że absolutnie nie chce mi się do niego wracać po wyczytaniu kilku artykułów a książkę przeczytałem już w całości generalnie zgadzam się z recenzją zamieszczoną w linku niżej: https://cross-play.pl/recenzja-magazynu-arhn-eu/ Edytowane niedziela o 20:06 przez czapa 1 1 Cytuj
Ukukuki 6 996 Opublikowano niedziela o 20:51 Opublikowano niedziela o 20:51 46 minut temu, czapa napisał(a): już pisałem parę stron wcześniej, że generalnie ten magazyn jest o wszystkim i o niczym. Kogucik na podcast rozgrywka w sumie mówił ,że był taki zamysł. Chcieli wydać coś fizycznego na 15 lecie kanału, jest to ich pierwsza próba i pewnie też się z tym oswajali. A książka powstała przy okazji, nie było jej w planach. Wydawnictwo samo się do niego odezwało i pierwszą propozycję odrzucił a drugą już przyjął. Książka to trochę inny temat, to było jego marzenie. Tempo też było dobre bo kilka miesięcy. 1 Cytuj
Badus 273 Opublikowano niedziela o 20:58 Opublikowano niedziela o 20:58 Recki książki już latają? Cytuj
Szwed 642 Opublikowano niedziela o 20:59 Opublikowano niedziela o 20:59 Dopiero w piątek zaczęli wysyłać, więc niektórzy mają ją w łapach dopiero od soboty (mnie kurier nie zastał, a przekierowanie do paczkomatu nie zadziałało, w sensie pewnie zrobią to jutro), toteż chyba jeszcze za wcześnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi