grzybiarz 10 419 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego https://skleppixela.pl/p/pixel-megapack/ 84 zł za 84 numery pixela w formie cyfrowej. moze kogoś zainteresuje promo. Dla mnie i tak drogo, bo w cyfrze to może 1 numer PE przeczytałem. Jako fan gazetek growych chyba pora zakupić jakiś czytnik pdf Cytuj
Postal 683 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Dzisiejsza dostawa. Magazyn o Dragon Ball to świeżynka i właśnie ma premierę. Drugi tom książki od nich wziąłem bo pierwszy już mam i skompletuje całość. Ale muszę przyznać po szybkim przekartkowaniu że będzie to zdecydowanie lepsza pozycja z uwagi na starszy zakres gier. Po prostu w większości są to gry do których mam sentyment. Będzie co czytać. Poziom wydania to oczywiście top. 1 1 1 Cytuj
Postal 683 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Jedna, to z tyłu to wydruk dwóch alternatywnych na sztywnym papierze dla preorderowcow. Cytuj
PiotrekP 2 165 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ciekawi mnie kto w ekszynie będzie recenzował AC mudżin i co wystawi. Specjalnie dla tego tytułu opóźnili wydanie numeru o tydzień. Pewnie w empiku zerknę co tam wysmarowali. Cytuj
Danny85 1 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Zamówione 😅 Właśnie takich okładek i klimatu ja oczekuję od retro gazetek jak PSX Cytuj
grzybiarz 10 419 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Dla mnie za drogie. Poczekam na odnowione numery 3 i 4, które znam z wersji papierowej. Cytuj
grzybiarz 10 419 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Złoto z czerwienią pewnie na żywo dobrze wygląda Cytuj
Czoperrr 5 528 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca On 3/10/2025 at 7:56 PM, Danny85 said: Zamówione 😅 Właśnie takich okładek i klimatu ja oczekuję od retro gazetek jak PSX PSX Fan miał jeszcze dziwniejszy Vibe niż ówczesne PE. Cytuj
ping 9 199 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Kupowałem w kiosku ale po prawie 30 latach kojarzę ich bardziej z dramy o przepisywanie opisów, niż z rzetelności. Zajebiste czasy było, szło się do pachnącego świeżą prasą przybytku i ~7 periodyków o PSXie. Była wojenka PlayerStation Plus vs PSXFAN 2 Cytuj
Shen 10 454 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 1 minutę temu, ping napisał(a): Była wojenka PlayerStation Plus vs PSXFAN Team PlayerStation Plus, fana mam kilka numerow od ziomka. Kupowałem Plusa do samego końca mimo, że nie miałem ps2 wtedy i widziałem, że pisemko juz dlugo nie pociągnie Cytuj
PiotrekP 2 165 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 11 godzin temu, Danny85 napisał(a): Kiedy to wyjdzie? 19 marca chyba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi