Skocz do zawartości

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Ktos musi dac teraz minusa.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 349,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Czytanie na tych szklanych ekranikach to nie to samo, co trzymanie czasopisma w ręku (chociaż PIXEL wyjątkowo cuchnie :D ), wolę sobie usiąść w ogrodzie po południu i poczytać. Ale propsy za to, że rozdajesz kod :)

Opublikowano

Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:)

Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:)

Opublikowano

Tez wrzucalem pare postow wyzej kod na gierki z Piksela i zero odzewu. Jak ktos chce to niech poszpera wyzej bo ja te kartke wyebalem do smieci juz chyba.

Opublikowano

Bo teraz ludzie wolą oglądać tego typa, z "kałem w żyłach", co niedawno go wy.(pipi).ali z PE (na szczęście), niż coś porządnego przeczytać.

Swoją drogą, ten PIXEL jest trudno dostępny, tylko w tych salonach prasowych typu Inmedio widuję parę sztuk, no i w Empiku.

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

Czy ja wiem czy trudno dostępny. U mnie w małej mieścinie w jakimś salonie prasowym i zwykłym kiosku mają po parę egzemplarzy. Więc chyba to tylko pech,że akurat w danym miejscu już wykupili.

Opublikowano

Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:)

Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:)

Normalnie grzybiarz chyba niebawem dostaniesz order od Pixela za promocję :P.

Opublikowano

Normalnie grzybiarz chyba niebawem dostaniesz order od Pixela za promocję :P.

Trochę się źle wyraziłem, bo zabrzmiało jakby tylko pixel istniał na rynku. Chodziło mi, że wielu forumowiczów w ogóle nie czyta prasy growej, a tak dzięki wklepaniu kodu, można sobie obczaić.
Opublikowano

Nie wiem co się dzieje, ale chcę tego więcej

Opublikowano

Gazetka stworzona dla Ficusia xD

Opublikowano

A w ogóle w najnowszym Pixelu są gratulacje dla, jak to napisali "konkurencji z okazji wejścia w dorosłość z przytupem ;-)"

Opublikowano

Widzialem dzisiaj tego Craftera w empiku. Nic tylko czekac az za iles tam lat tylko takie

GWNO

zostanie na rynku.

Opublikowano

A w ogóle w najnowszym Pixelu są gratulacje dla, jak to napisali "konkurencji z okazji wejścia w dorosłość z przytupem ;-)"

Lapusz byl chyba na tej 18ce wiec niedziwne, ze pogratulowal chlopakom.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

A mnie najbardziej to kolko po lewej i jeszcze bardziej to co jest w nim napisane.

Opublikowano

Co w tym dziwnego? Nie pierwszy raz pojawia się czasopismo poświęcone konkretnemu tytułowi, zwłaszcza popularnemu wśród dzieciaków. Minecraft sam w sobie jest dosyć neutralnym tworem.

Opublikowano

W PoloMarkecie nawet widziałem jakiś specjalny poradnik do MineCrafta. I nie wyglądało to jak czasopismo, a książka.

Opublikowano

To jest rak ja bym chemią go zaatakował. Tak samo jak widzę magazyny poświęcone world of tanks czy league of legends. Nosz ku....

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Żadna nowość. Takie magazyny poświęcone jakiejś grze są od zawsze.

Książka o Minecrafcie mnie nie dziwi - jest to dosyć złożony tytuł.

Opublikowano

To jest rak ja bym chemią go zaatakował. Tak samo jak widzę magazyny poświęcone world of tanks czy league of legends. Nosz ku....

Ale co jest zlego w tych magazynach? Jak wychodzil Poradnik PE to tez psikales muchozolem?

No i 7zl to mniej niz za PE :kaz: