Opublikowano 24 września 20159 l Czytanie na tych szklanych ekranikach to nie to samo, co trzymanie czasopisma w ręku (chociaż PIXEL wyjątkowo cuchnie ), wolę sobie usiąść w ogrodzie po południu i poczytać. Ale propsy za to, że rozdajesz kod
Opublikowano 24 września 20159 l Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:) Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:)
Opublikowano 24 września 20159 l Tez wrzucalem pare postow wyzej kod na gierki z Piksela i zero odzewu. Jak ktos chce to niech poszpera wyzej bo ja te kartke wyebalem do smieci juz chyba.
Opublikowano 24 września 20159 l Bo teraz ludzie wolą oglądać tego typa, z "kałem w żyłach", co niedawno go wy.(pipi).ali z PE (na szczęście), niż coś porządnego przeczytać. Swoją drogą, ten PIXEL jest trudno dostępny, tylko w tych salonach prasowych typu Inmedio widuję parę sztuk, no i w Empiku. Edytowane 24 września 20159 l przez [InSaNe]
Opublikowano 25 września 20159 l Czy ja wiem czy trudno dostępny. U mnie w małej mieścinie w jakimś salonie prasowym i zwykłym kiosku mają po parę egzemplarzy. Więc chyba to tylko pech,że akurat w danym miejscu już wykupili.
Opublikowano 26 września 20159 l Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:) Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:) Normalnie grzybiarz chyba niebawem dostaniesz order od Pixela za promocję .
Opublikowano 28 września 20159 l Na półce wszystkie Pixele a czytać zacząłem dopiero numer 5. Też tak macie czy wszystko lykacie od razu?
Opublikowano 28 września 20159 l Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:) Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:) Normalnie grzybiarz chyba niebawem dostaniesz order od Pixela za promocję . Trochę się źle wyraziłem, bo zabrzmiało jakby tylko pixel istniał na rynku. Chodziło mi, że wielu forumowiczów w ogóle nie czyta prasy growej, a tak dzięki wklepaniu kodu, można sobie obczaić.
Opublikowano 29 września 20159 l http://amiga.net.pl/index.php?kwt=1 Wow,czegoś takiego się nie spodziewałem. Wpierw Pixel teraz to. Im więcej "gazetek" poświęconych retro tym lepiej. Zawsze to jakiś substytut RetroGamera.
Opublikowano 30 września 20159 l A w ogóle w najnowszym Pixelu są gratulacje dla, jak to napisali "konkurencji z okazji wejścia w dorosłość z przytupem ;-)"
Opublikowano 30 września 20159 l Widzialem dzisiaj tego Craftera w empiku. Nic tylko czekac az za iles tam lat tylko takie GWNO zostanie na rynku.
Opublikowano 1 października 20159 l A w ogóle w najnowszym Pixelu są gratulacje dla, jak to napisali "konkurencji z okazji wejścia w dorosłość z przytupem ;-)" Lapusz byl chyba na tej 18ce wiec niedziwne, ze pogratulowal chlopakom. Edytowane 1 października 20159 l przez Mejm
Opublikowano 1 października 20159 l A mnie najbardziej to kolko po lewej i jeszcze bardziej to co jest w nim napisane.
Opublikowano 1 października 20159 l Co w tym dziwnego? Nie pierwszy raz pojawia się czasopismo poświęcone konkretnemu tytułowi, zwłaszcza popularnemu wśród dzieciaków. Minecraft sam w sobie jest dosyć neutralnym tworem.
Opublikowano 1 października 20159 l W PoloMarkecie nawet widziałem jakiś specjalny poradnik do MineCrafta. I nie wyglądało to jak czasopismo, a książka.
Opublikowano 1 października 20159 l To jest rak ja bym chemią go zaatakował. Tak samo jak widzę magazyny poświęcone world of tanks czy league of legends. Nosz ku.... Edytowane 1 października 20159 l przez blantman
Opublikowano 1 października 20159 l Żadna nowość. Takie magazyny poświęcone jakiejś grze są od zawsze. Książka o Minecrafcie mnie nie dziwi - jest to dosyć złożony tytuł.
Opublikowano 1 października 20159 l To jest rak ja bym chemią go zaatakował. Tak samo jak widzę magazyny poświęcone world of tanks czy league of legends. Nosz ku.... Ale co jest zlego w tych magazynach? Jak wychodzil Poradnik PE to tez psikales muchozolem? No i 7zl to mniej niz za PE