Mejm 15 296 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Ktos musi dac teraz minusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Czytanie na tych szklanych ekranikach to nie to samo, co trzymanie czasopisma w ręku (chociaż PIXEL wyjątkowo cuchnie ), wolę sobie usiąść w ogrodzie po południu i poczytać. Ale propsy za to, że rozdajesz kod Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:) Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Tez wrzucalem pare postow wyzej kod na gierki z Piksela i zero odzewu. Jak ktos chce to niech poszpera wyzej bo ja te kartke wyebalem do smieci juz chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 (edytowane) Bo teraz ludzie wolą oglądać tego typa, z "kałem w żyłach", co niedawno go wy.(pipi).ali z PE (na szczęście), niż coś porządnego przeczytać. Swoją drogą, ten PIXEL jest trudno dostępny, tylko w tych salonach prasowych typu Inmedio widuję parę sztuk, no i w Empiku. Edytowane 24 września 2015 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Czy ja wiem czy trudno dostępny. U mnie w małej mieścinie w jakimś salonie prasowym i zwykłym kiosku mają po parę egzemplarzy. Więc chyba to tylko pech,że akurat w danym miejscu już wykupili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 26 września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 września 2015 Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:) Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:) Normalnie grzybiarz chyba niebawem dostaniesz order od Pixela za promocję . Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 Na półce wszystkie Pixele a czytać zacząłem dopiero numer 5. Też tak macie czy wszystko lykacie od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 Mam prenumeratę, gratis dostaję kod ma cyfrowa edycję, ale sam wolę papierowy odpowiednik:) Może ktoś, kto nie kupuje już w ogóle gazetek, wklepie kod i zobaczy jak wygląda dzisiejszą prasa growa:) Normalnie grzybiarz chyba niebawem dostaniesz order od Pixela za promocję . Trochę się źle wyraziłem, bo zabrzmiało jakby tylko pixel istniał na rynku. Chodziło mi, że wielu forumowiczów w ogóle nie czyta prasy growej, a tak dzięki wklepaniu kodu, można sobie obczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 2h podczas odpoczynku w ogrodzie i przeczytane. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 28 września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 września 2015 http://amiga.net.pl/index.php?kwt=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Nie wiem co się dzieje, ale chcę tego więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 http://amiga.net.pl/index.php?kwt=1 Wow,czegoś takiego się nie spodziewałem. Wpierw Pixel teraz to. Im więcej "gazetek" poświęconych retro tym lepiej. Zawsze to jakiś substytut RetroGamera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Gazetka stworzona dla Ficusia xD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 O cholera. Jakoś dużo tych czasopism ostatnio wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 A w ogóle w najnowszym Pixelu są gratulacje dla, jak to napisali "konkurencji z okazji wejścia w dorosłość z przytupem ;-)" Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 30 września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 września 2015 Widzialem dzisiaj tego Craftera w empiku. Nic tylko czekac az za iles tam lat tylko takie GWNO zostanie na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 (edytowane) A w ogóle w najnowszym Pixelu są gratulacje dla, jak to napisali "konkurencji z okazji wejścia w dorosłość z przytupem ;-)" Lapusz byl chyba na tej 18ce wiec niedziwne, ze pogratulowal chlopakom. Edytowane 1 października 2015 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Zdjęcie tego nowego periodyku mnie przeraziło. Co za czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 A mnie najbardziej to kolko po lewej i jeszcze bardziej to co jest w nim napisane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Co w tym dziwnego? Nie pierwszy raz pojawia się czasopismo poświęcone konkretnemu tytułowi, zwłaszcza popularnemu wśród dzieciaków. Minecraft sam w sobie jest dosyć neutralnym tworem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 W PoloMarkecie nawet widziałem jakiś specjalny poradnik do MineCrafta. I nie wyglądało to jak czasopismo, a książka. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 (edytowane) To jest rak ja bym chemią go zaatakował. Tak samo jak widzę magazyny poświęcone world of tanks czy league of legends. Nosz ku.... Edytowane 1 października 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 Żadna nowość. Takie magazyny poświęcone jakiejś grze są od zawsze. Książka o Minecrafcie mnie nie dziwi - jest to dosyć złożony tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 1 października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 października 2015 To jest rak ja bym chemią go zaatakował. Tak samo jak widzę magazyny poświęcone world of tanks czy league of legends. Nosz ku.... Ale co jest zlego w tych magazynach? Jak wychodzil Poradnik PE to tez psikales muchozolem? No i 7zl to mniej niz za PE Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi