Mejm 15 296 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Beka xD Z tych wszystkich nie mam tego z 2000 na okladce i K5 (nie wiedzialem ze powstalo, tez Martinez wydal?), to moze 1000zl zgarne xD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Ja mam kompendium wiedzy psx fana. I jeszcze kilka magazynów PSM, a te widziałem, że zeszły za ponad tysiąc. Ładnie ktoś ma z garem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Ja mam jeszcze wielką Encyklopedie PSX 1995-2000. Pamięta to jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 18 października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 października 2015 Ta, mój kumpel posiadał tą księgę. Szkoda, że znaczną część stanowiły kody na action replay, a nie ciekawostki na temat samych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 Wszedłem sobie na stronkę Pixela i w ich sklepiku znalazłem taką porcję sentymentu: http://shop.pixel-magazine.com/index.php?i=info&n=10 Jak wrócę z urlopu, to zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 października 2015 A co to oni drugie czasopismo utworzyli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) Też się chyba skuszę.Ciekawe ile stron będzie miał ten nowy magazyn. Edytowane 20 października 2015 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 października 2015 Wydaje mi się to jednorazową akcja z okazji PH. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 października 2015 Nowy PIXEL (najsłabsza okładka dotychczas, takie PSX EXTREME, chociaż nadal lepsze ) A dzisiaj dotarł do mnie Jeszcze nie czytałem. W oczy rzuca się czerń i biel wypełniająca magazyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 października 2015 Taka biedna gra na okładce, ani retro, ani jakiś wielki hit. A i trochę nas przyzwyczaiły okładki Pixela, do własnych, autorskich malunków, a nie gotowych artworków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Jak na nich to slaba okladka jak na PE to standatd + XD PE w tym miesiacu znowu zaserwowalo bieda okladke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Taka biedna gra na okładce, ani retro, ani jakiś wielki hit. A i trochę nas przyzwyczaiły okładki Pixela, do własnych, autorskich malunków, a nie gotowych artworków. No chyba nie bo 6 z 8 numerów miało jakiś artwork z gry (Wiedzmin 3, Another World, MGS V, Monkey Island, White Night, Amikrog) tylko po prostu były w wysmakowany sposób zaaranżowane jako okładka a teraz? Ni to ładny art a i ogólna kompozycja nie zrywa czapki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Ta okladka pasuje do pixela jak siodlo do swini. Przyzwyczjac czytelnikow do jakosci a potem serwowac takie go.wno. Serio ta okladka jest sporo gorsza od jakiejkolwiek w PE na przestrzeni 2 lat (albo i dluzej). Dziwia mnie troche te w sumie neutralne opinie, gdyby w PE cos takiego by sie ukazalo rozszarpalisbyscie temat z zapowiedzia numeru na strzepy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 A co ma okładka do numeru? Co wy robicie ekspozycje z magazynem? Na ścianie w ramce? U mnie na kiblu leży aż przeczytam i wtedy do kominka. Nie wiem co wy macie z tymi okładkami magazynów. To już jakieś pod jakies dewiacje podpada. liczy się (pipi)a TREŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Ty kupujesz rakowe gierki na premiere po 250zl sztuka wiec mi tu o dewiacji i tresci nie pierdziel. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Jaką rakowa gierke kupiłem na premierę? No dawaj? Mgs5 ? Wiedźmin? Captain toad? Forza 6? Nigdy krapa na premierę nie kupiłem a przynajmniej wspieram branże a nie kupuję po latach używki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 I wszystkie gry ktore kupiles stoja ladnie na poleczce, zadnej nie odsprzedales? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Tylko te najlepsze jak w3 captain toad czy bloodborne:) Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Sami na siebie bata ukręcili, przyzwyczajając czytelników do naprawdę wysokiego poziomu okładek - które jakby nie było są wizytówką magazynu. liczy się (pipi) TREŚĆ Której na razie nie sposób poznać, gdyż najnowszy numer najzwyczajniej w świecie nie jest jeszcze dostępny. Na tę chwilę możemy zatem ocenić jedynie zaprezentowaną okładkę, co właśnie ma miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) A co ma okładka do numeru? Co wy robicie ekspozycje z magazynem? Na ścianie w ramce? U mnie na kiblu leży aż przeczytam i wtedy do kominka. Nie wiem co wy macie z tymi okładkami magazynów. To już jakieś pod jakies dewiacje podpada. liczy się (pipi) TREŚĆ Kolorowe pismo do kominka? O wiele lepiej rozpala się od czarno-białej gazetki. Edytowane 27 października 2015 przez marcinwks Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 oj tam to metaforycznie po prostu idzie na makulature do kominka mam podpałkę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) Taka biedna gra na okładce, ani retro, ani jakiś wielki hit. A i trochę nas przyzwyczaiły okładki Pixela, do własnych, autorskich malunków, a nie gotowych artworków. No chyba nie bo 6 z 8 numerów miało jakiś artwork z gry (Wiedzmin 3, Another World, MGS V, Monkey Island, White Night, Amikrog) tylko po prostu były w wysmakowany sposób zaaranżowane jako okładka a teraz? Ni to ładny art a i ogólna kompozycja nie zrywa czapki. O ile mnie pamięć nie myli (a może mylić to Another World, MGS V, Monkey Island, - to były autorskie projekty jakiegoś tam grafika, który sam to namalował. Okładka najnowszego Pixela nie ejst taka zła na żywo - ma kilka śliskich (?) elementów - wiecie o co chodzi. W sumie przejrzałem na klopie i widzę, że będzie coś o Nintendo, ale do czasów Game&Watch:/ I tak przyznam, że stopniowo mi opada ta fascynacja Pixelem - trafili w lukę, gdzie przestałem zbierać PE, to się podjarałem na początku. Jednakże jestem "kąsolowcem", a pismo tworzą starzy pececiarze i da się to wyczuć. Edytowane 27 października 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 oj tam to metaforycznie po prostu idzie na makulature do kominka mam podpałkę He he he. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Grzybiarz może i faktycznie namalował, ale autorskimi bym tego nie nazwał bo są to po prostu reprodukcje artworków (chociaż w sumie Another World i Monkey Island faktycznie wyglądają jak na inspirowane, ale autorskie) także obaj mamy racje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Okładki PE są dalej gorsze, bo ta nowa od Pixela chociaż nie ma napaćkowanych napisów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi