Opublikowano 24 listopada 20159 l ALE TYTUŁY! Pixel staje się kolejnym zwykłym pismem o gierkach. Z tego co widzę po okładce, to pod względem zawartości PIXEL nie odbiega od numerów poprzednich. Połowa o nowościach i połowa o starociach. Zyskaliby w moich oczach, gdyby pisali tylko o małych, niezależnych tytułach (bo to jeszcze bardziej odrużniałoby ich od konkurencji), ale pewnie im wychodzi w badaniach rynku, że większość woli jednak czytać o Assassin's Creed i Halo.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Hajs się nie zgadzał to musieli nieco zmienić zawartość. Rynek sam zweryfikuje co się opłaca pisać a co nie. Trochę szkoda, bo konkurencja też pisze o tym samym, ale lepiej żeby Pixel był niż żeby go nie było. Layoutem wyprzedza konkurencję o kilka długości. Z tekstami jeszcze muszą się dotrzeć, ale myślę że będzie ok.
Opublikowano 26 listopada 20159 l Jak ktoś nie wychodzi z domu, a chce sprawdzić wersję cyfrową, to poniżej wklejam maila: Dzień dobry, Twój kod promocyjny umożliwiający bezpłatny dostęp do 10 numeru miesięcznika Pixel w wydaniu cyfrowym to: ytXC6J Magazyn PIXEL w wydaniu cyfrowym można przeglądać za pomocą aplikacji w przeglądarce www oraz na urządzeniach mobilnych z systemem Android lub iOS. Raz kupiony/aktywowany numer magazynu, można czytać na wszystkich posiadanych przez siebie urządzeniach, pod różnymi, obsługiwanymi przez nas systemami. Aby czytać magazyn na urządzeniach z systemem Android oraz iOS, niezbędne jest pobranie i zainstalowanie odpowiedniej aplikacji. Aby przeglądać magazyn w przeglądarce www, należy udać się pod ten adres: http://pixel.embuk.pl/ Kod promocyjny, po zalogowaniu, można aktywować pod adresem: http://pixel.embuk.pl/user/profile/promocodes Pełna instrukcja aktywacji kodów promocyjnych oraz adresy aplikacji dla systemów Andoid i iOS znajdują się tutaj: http://pixel-magazine.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=279 Pozdrawiamy Redakcja Miesięcznika Pixel
Opublikowano 27 listopada 20159 l Tak jak pisałem, Pixel nadal pół na pół traktuje o retro i nowościach, nic się w tej materii nie zmieniło.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Przydalby sie jakis stenogram bo jakosc ch.ujowa. A w skrocie cos wiecej powiedzial niz to co wczesniej Pegaz o tym, ze po 2 numerach Lapusz & co wypowiedzieli umowe na licencje SS?
Opublikowano 27 listopada 20159 l Niewiele, mówił troche o samym pomyśle na SS, o podpisaniu umowy i o nieporozumieniach po wydaniu nr 1.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Nic nowego nie powiedział. Nie klei się w tej historii motyw w podpisaniem umowy bez jej czytania - "ja nie lubię papieru, wolę słownie się umówić". A gościu przecież od kilku lat prowadzi biznesy. Nie kupuję tego. O kurcze, muszę nowego Pixela kupić.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Kup, kup, bo numer ciekawy. Chociaż przyznam, że pierwszy raz rzucił mi się w oczy fatalny poziom recenzji głośnych hitów: "...pod względem oprawy audiowizualnej gra jest perfekcyjna (...) bazuje na silniku, który oznacza jedno - dziesiątki modów. Zgadnijcie, co to za gra... :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: Ktoś tu chyba patrzy przez różowe okulary... AC Syndicate (jak dobrze liczę, to 7 gra serii) okazuje się najlepszym Assassinem, Black Ops 3 to "najbardziej wypasione Call of Duty od lat" (chyba na PS3/Xbox360 ), kontrowersyjny Battlefront nie ma wad. Z drugiej strony ze skrajności w skrajność, czyli bardzo pesymistyczna recenzja NFSa. Nie kupuję Pixela dla recenzji, ale skoro już je piszą, to niech to nie wygląda jak typowa laurka.
Opublikowano 27 listopada 20159 l No ja czasem odnoszę wrażenie, że wiele tekstów piszą na sucho po materiałach prasowych. Te odwiedziny w studiach developerskich, jakby dostali wytyczne i gotowe teksty, co ma się znaleźć w tekście. A te wizyty w studio Carton Network, czy Disneylandzie, to już w ogóle - chyba pisane na podstawie filmików z YT, czy oficjalnych stron tychże. W ogóle nie odczułem, że autor tekstu na prawdę tam był. Edytowane 27 listopada 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 28 listopada 20159 l AC Syndicate (jak dobrze liczę, to 7 gra serii) okazuje się najlepszym Assassinem, Z drugiej strony ze skrajności w skrajność, czyli bardzo pesymistyczna recenzja NFSa. Nie kupuję Pixela dla recenzji, ale skoro już je piszą, to niech to nie wygląda jak typowa laurka. Chyba użyto określenia "jedna z najlepszych" (nie mam magazynu przed sobą). Pesymistyczna recka NFSa przeczy tej typowej laurce z drugiego zdania . Tak po za tym, to się zgadzam, recki nowych gierek są tfu, tfu w Pixelu
Opublikowano 28 listopada 20159 l 10zł zniżki na zakup Battlefronta w sklepie Gram.pl Co się tyczy recek nowych gier to są słabe i serio mogliby w końcu ograniczyć ich ilość do minimum i skupić się niemal w całości na retro,a także indykach. Edytowane 28 listopada 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 28 listopada 20159 l AC Syndicate (jak dobrze liczę, to 7 gra serii) okazuje się najlepszym Assassinem, Z drugiej strony ze skrajności w skrajność, czyli bardzo pesymistyczna recenzja NFSa. Nie kupuję Pixela dla recenzji, ale skoro już je piszą, to niech to nie wygląda jak typowa laurka. Chyba użyto określenia "jedna z najlepszych" (nie mam magazynu przed sobą). Pesymistyczna recka NFSa przeczy tej typowej laurce z drugiego zdania . Tak po za tym, to się zgadzam, recki nowych gierek są tfu, tfu w Pixelu Przeczytaj sobie na spokojnie jeszcze raz to, co napisałem - szczególnie część o skrajnościach, czyli z jednej strony peany z drugiej totalna z(pipi)ka. W ostatnim zdaniu piszę o laurce, bo ten kubeł pomyj wylanych na NFSa jest wyjątkiem potwierdzającym regułę. Edytowane 28 listopada 20159 l przez stoodio
Opublikowano 29 listopada 20159 l Pixel to niech lepiej popracuje nad dostepnoscia. Od czwartku poluje na nowy numer i ni chu nigdzie nie ma - w empiku rowniez.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Pixel to niech lepiej popracuje nad dostepnoscia. Od czwartku poluje na nowy numer i ni chu nigdzie nie ma - w empiku rowniez.Inmedio - ten salonik w galeriach handlowych, tam znajdziesz.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Gdzie ty chłopie mieszkasz,że masz takie trudności? U mnie w małym miasteczku w trzech punktach lekko można dostać każdy numer. Ja najczęściej biorę w takim jednym kiosku, co stoi od lat w tym samym miejscu i jeszcze nie było,żeby nie miał Pixela. Jeszcze piszesz,że w Empiku nie ma to już całkiem dziwna sprawa. Może tylu fanów jest w twoim mieście
Opublikowano 29 listopada 20159 l W miescie wegla. Bylem dzisiaj przy okazji w Inmedio. Stary numer maja. Jak bylem maly to za Dragon Ballem kilka dzielnic na rowerze zapierniczalem. Czyzby powtorka z rozrywki? Zobacze jutro w innym Empiku. Edytowane 29 listopada 20159 l przez decoyed
Opublikowano 29 listopada 20159 l Ja kupiłem w Empiku gdzie nowy numer był za starymi egzemplarzami! W sumie dziwne, że nie zabrali starych.
Opublikowano 29 listopada 20159 l W miescie wegla. Bylem dzisiaj przy okazji w Inmedio. Stary numer maja. Jak bylem maly to za Dragon Ballem kilka dzielnic na rowerze zapierniczalem. Czyzby powtorka z rozrywki? Zobacze jutro w innym Empiku. Zawsze mógłbyś się zapytać kioskarza czy by nie mógł ci sprowadzać co miesiąc numeru i go odkładać byś sobie go kupił. Czasem da się dogadać w takiej sprawie.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Widzę, że nie jestem grupie Pixela, chyba kiedyś kasowałem po pijaku fanpejdże i grupy.Są tam jakieś przecieki odnośnie nowego numeru?
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Spoko, wypisałem się z grupy Pixela i od razu nic się nie dzieje na moim biednym fejsie. Ale przy okazji nie widzę info dot. nowego numeru. Czekam aż mi się prenumerata skończy, uzbieram do równej np. 20-stki i zaprzestaję zbierać jakiekolwiek pismo o gierkach. Pixel to taki trochę fałszywy mesjasz.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l I znów świetna okładka. Aż miło się na nią patrzy. Mam tylko nadzieję,że materiał o Falloutach będzie dość obszerny i nie skończy się na dwóch stronach poświęconych faktom jakie każdy przeciętny gracz kojarzy.