aux 3 784 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Niektóre numery ładnie nabrały wartości, unikaty cholera Dziwne że oficjalny sklepik świeci pustkami, ciekawe czy to kwestia ogromnego zainteresowania czy raczej malutki nakład. http://allegro.pl/czasopisma-118?string=pixel&bmatch=base-relevance-cul-1-3-0209&order=pd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 to juz wiem co ew. sprzedawać jak braknie mi hajsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Niektóre numery ładnie nabrały wartości, unikaty cholera Dziwne że oficjalny sklepik świeci pustkami, ciekawe czy to kwestia ogromnego zainteresowania czy raczej malutki nakład. http://allegro.pl/czasopisma-118?string=pixel&bmatch=base-relevance-cul-1-3-0209&order=pd Mały naklad na bank, mieli jeszcze pewnie hajsy po akcji z SS i testowo puscili ich nie za dużo. Nie kupiłem ostatnich 2 numerów będzie trzeba dokupić potem za komplet można za parę lat przyżydkować Edytowane 3 marca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Wpisałem z ciekaowści 'psx extreme': http://allegro.pl/pakiet-gazet-psx-extreme-50-szt-w-super-cenie-i6027430954.html Ta aukcja, to musi być ktoś ze starej redakcji (może Fenix?), ktoś, kto ma prawa do poprzednich numerów. Bo jak wiecie, odkąd Perez jest w PE, zmieniło się także wydawnictwo. Modelarska 16, to adres starej redakcji:( Edytowane 3 marca 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Dobrze,że pół roku temu dokupiłem brakujacy numer bo teraz jak patrzę na sklepik już bym go nie dostał Co się tyczy najnowszego numeru to już zakupiony. Póki co tylko go na szybko przeglądnąłem ale widać,że po raz kolejny będzie świetna lektura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 W nowym CDA będzie na pełniaku Lords of The Fallen. http://www.cdaction.pl/news-44235/cd-action-042016---rozwiazanie-czwartkowego-przecieku.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Lotf w goldzie, w cda, pewnie niedługo będzie w gazetce za dyche a w plusie za rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 No i to rozumiem. Wezmę na bank, bo ostatnio nawet chciałem kupić LotF, ale się wstrzymałem. Dobrze zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 (edytowane) Mario chyba po raz pierwszy w CDA na okładce: http://www.cdaction.pl/news-44246/zawartosc-urodzinowego-cda-042016.html A ja wróciłem do zbierania PSX Extreme (brakujące numery będę miał na dniach), dodatkowo zakupiłem poradniki PE, nówki na Allegro. Prenumeruję Pixela i jeszcze kupię tego CDA. Ech, trzy gazetki co miesiąc, a potem nie ma kiedy przeczytać jakiejś książki. Edytowane 4 marca 2016 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 Widzę, że ktoś tutaj ostro walczy o lidera w dziedzinie beznadziejnych okładek. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 No nieźle, znów jubileusz, wspominki itd. Lubię takie rzeczy i chyba kupię. Zwłaszcza że dają kod na jedzenie i naklejki Star Wars Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 4 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2016 Widać, że celują w nostalgię. Chętnie zobaczę jak wyszło. + za skany numerów z 1996-2004 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 (edytowane) Widzę, że ktoś tutaj ostro walczy o lidera w dziedzinie beznadziejnych okładek. Do PSXExtreme im jeszcze daleko pod tym względem. Co się tyczy CDA to może się skuszę kiedyś dość często kupowałem CDA więc miło byłoby poczytać o dawnych latach. Top gierek i recki sprzętów sprzed lat też brzmią świetnie. Edytowane 5 marca 2016 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 (edytowane) Ja CDA kupiłem, bo dali jakiś kurs do Unity. Zrobiłem platformowke, ludzik juz umie skakać, opadać. Niebawem wyślę tego indyka do blubera, czuję 10/10. Edytowane 5 marca 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 W tym numerze poradzą jak zrobić m.in. strzelanie, więc to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 + za skany numerów z 1996-2004 Te skany juz sie pojawialy wczesniej na przestrzeni lat. Terach chyba dali wszystkie w jednym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Archiwalia różnych czasopism komputerowych do ściągnięcia. http://stare.e-gry.net/czasopisma Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 :O Chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Kupiłęm CDA i Lord of Fallen nie ma na płycie: "Z przyczyn technicznych nie byliśmy w stanie zamieścić gry na płycie i niezbędne jest ściągnięcie 9,2 GB ze Steama (...) warto się przemęczyć, wyczekać, zostawić komputer na noc. Tym z was zaś, którzy nie dysponują mocnym łączem, polecamy zainstalowanie jej z kopii zapasowej, skopiowanej od któregoś z kumpli." Ale wymówka_głupia:) To tak można, skopiować cały folder z gierką i przenieść do siebie i Steam automatycznie zauważy grę i spyta o kod? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 (edytowane) No całkiem fajny ten HIT, w pierwszym numerze wszystko o Hitmanie, historia Segi, wywiad ze Ścierą i top 30 na Amigę. Żartowałem, to tylko CDA od tyłu. Ale pomarzyć można, c'nie? Znajdź elementy które nie pasują do całości 20 gierek na 20 lecie typowo PeCetowe i przewidywalne (Fallout, Baldury, Hirołsy), aczkolwiek znalazły się dwa raki (ME3 takie dobre, serio?) i spory zaskok na czwartym miejscu (RDR mistrz, szacun redaktory). Na miejscu pierwszym nasze dobro narodowe/eksportowe. Razi brak MGS, Mario czy Zeldy, no ale to mnie razi, konsolowego betona. Nie żałuję że kupiłem bo dawno się nie widziałem z tym pismem, chociaż spodziewałem się więcej wspominków. Te już chyba były na 18 lecie. Za rok 20 lecie Psx Extreme. Trzeba namówić Pereza na dwa wielkie rankingi konsolowe (od retro do dziś). Pamiętacie te z 2007? Był wybór zgredów i czytelników. Będzie ciekawie zobaczyć o których gierkach wciąż pamiętamy, a które przestały nas ekscytować. No i oczywiście która z nowszych gierek zasłużyła na top10 obok FFVII czy Metala. Będzie ciekawie! Edytowane 8 marca 2016 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 A w tle widzę 43# numer szmatławca. Fajnie tak czasem wyjąć z piewki stare numery PE. Zamówiłem niedawno na Allegro poradniki Psx Extreme bezpośrednio od... hmmm, osoby która przejęła budynek po starej redakcji No, ale mam nówki po 3,50 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 O tak, fajnie popatrzeć na stare okładki i poczytać co tam Ściera napłodził Hossa, też u nich ostatnio zamawiałem, tam pracuje bardzo miła pani. I przez telefon mówi "dzwonię z Psx Extreme" Nie mają już co prawda najstarszych numerów, ale nadal można dokupić sporo nowszych od #50. No i poradniki, ważna rzecz. Mam już wszystkie Psx Extreme, ale kilka w słabym stanie, no i sobie czasem zamawiam na podmiankę. Został mi jeszcze do wymiany nieszczęsny #14 z recką Metala. Zdecydowanie najbardziej unikatowy numer PE. Patrz Grzybku co wreszcie zdobyłem za 5zł, w końcu #50 będzie kompletny. Ty nie chciałeś sprzedać swojego egzemplarza, masz go chyba nawet w folii. A masz skórkę do szaraka co była w pierwszym Poradniku PE? Wklejałeś kiedyś fotkę z gadżetami prasowymi, ale nie mogę jej znaleźć. Neo Plusy też mam wszystkie i też kilka egzemplarzy czeka na podmiankę. Chcę jeszcze dozbierać gołe NEO, ale to już większe wyzwanie. Obecnie skupiam się na uzbieraniu całej kolekcji Playstation Plus. Bardzo fajne pisemko i te poradniki świetnie się czyta, nawet dziś Uzbieranie tego pisma nie jest łatwe, ale czasem ktoś wyskoczy z kilkoma numerami. Powolutku sobie zbieram. Psx Fana na razie odpuściłem, tak samo Oficjalny Magazyn Playstation. Kupiłem kilka interesujących numerów i na razie starczy. Ładne pisemko, dużo obrazków, ale treść lepsza w PE i Neo+. Zresztą dla płytki CD ludzie to kupowali. Co tam jeszcze... Gamestation, jakoś mnie do tego pisma nie ciągnie. Może kiedyś. A jak będę kiedyś bogaty to sobie zamówię wszystkie numery Retro Gamera, Edge i Cube Magazin. I będę czytał jak opętany. Uwielbiam papierową prasę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 Eh mialem wszysktkie od 60 do 110 bodajże ale wyje.bałem na smietnik, jakbym wiedział że komuś zależy to by mu oddał Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 W sumie to mam dwa 50-te numery: jeden swój, a drugi w folii, co dostałem w gratisie - bo zamówiłem kiedyś archiwalne numery. Pamiętam "zamów 5 numerów, a dodatkowo dwa wybrane przez siebie otrzymasz gratis. Tylko teraz dla zamawiających gratis 50-ty numer PE!" Cholera, jakbym wiedział że brakuje Ci ten jeden numer do kolekcji, to mógłbym się zmusić i udać na pocztę, a tak zbytnio mi się nie chciało bawić w wysyłkę Mam naklejkę Jina z Tekkena 3, tzn. miałem, bo obkleiłem nim szaraczka, a jakoś w 2002 roku sprzedałem pleja, by mieć kasę na montaż internetu radiowego. Dzisiaj nawet o tym myślałem*, jak to redakcja wykorzystała postacie z Tekkena, łamiąc prawa autorskie, no ale kiedyś były inne czasy. * - tak, rozmyślałem o poradnikach, bo czekam na wysyłkę. Nie żebym po prostu myślał cały czas o starych gazetkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2016 (edytowane) Ja dostalem od HIVa numer #100 bo kiedys mi zalali na imprezie piwem mój wlasny i dostalem za list w PE ale niestety gdzies mi przepadł przy przeprowadzce Edytowane 8 marca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi